Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 29

• 56 540
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
Поредният абсурд.Обаждат ми се за слушалките от Тук.Идва куриера,но се оказва,че иска опаковка с 22 цифрен код.И за трите спечелени.Та сега няма слушалки.

При мен се получи същото. Кодовете, които ми искат нямат нищо общо със спечелилите.  newsm78

# 241
  • София
0800 13 500,телефона на Монделийз.Не можаха да ми дадат адекватен отговор.Искали си 22цифри.Опитах да им обясня,че кодовете са осем цифрени,щяли да ми се обадят.А на въпроса ми какво става със сайта на Барни-отговра беше,че е адски натоварен.Ти да видиш!

# 242
  • София
Записвам се със стек бира Туборг.

Получих си слушалките от Тук.
Изглеждат точно така
Разнасят ги Тип топ куриер и жената около 10 мин. търси да сравни кода,но на тяхните разписки бяха написани около 20 символа.Накрая звънна някъде и ми ги даде срещу опаковката с промокод.

Сега видях,че и при други е имало същия проблем   ooooh! На вас не ви ги дадоха,така ли?

# 243
  • София
Не ,не ми ги дадоха!Но току-що ми звъннаха от Монделийз и казаха,че мога да си ги взема само с/у опаковка.Даже ме помолиха да напиша и в бг мама,че куриерите са предупредени.

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 11:11 от olivena

# 244
  • Под Слънцето
Следят ни! От ЦРУ, МОСАД и Монделийз  Joy

# 245
  • София
  Joy Така де,трябва да има ред в държавата.

# 246
Де на майтап де на истина, вчера и домашният телефон хвана дикиш на Шуменско. Останаха две бележи, но номера наистина нямам вече.
И как върна SMS с код на домашния телефон?

Домашния ми е към Мтел и е с два номера - стационарен и мобилен.  Пък и живеем в цифров свят.

# 247
  • Ботевград
Спечелих 3 каси бира шуменско, благодарение на съфорумка  Hug Благодаря от сърце   bouquet

# 248
  • при късмета
Влизам набързо да благодаря за информацията за слушалките от Тук   bouquet
Тъкмо го прочетох и куриер на Тип топ ми звъни с друга пратка. Взех я и попитах какво става със слушалките, че съм прочела, че ги разнасят с грешни кодове и че има към куриерите препратено съобщение да ги дават без да гледат кодовете. Тя нищо не знаеше, каза само, че ги натоварила сутринта, но й се обадили да не ги раздава. Звънна в офиса и от там потвърдиха, че има нареждане да ги раздават с/у промоционални опаковки и й казаха да ми ги даде.
Взех си и трите броя

bouquet

# 249
Не ,не ми ги дадоха!Но току-що ми звъннаха от Монделийз и казаха,че мога да си ги взема само с/у опаковка.Даже ме помолиха да напиша и в бг мама,че куриерите са предупредени.
Това истина ли е? Shocked Shocked

# 250
Здравейте,преди малко спечелих каса бира от Шуменско,но не мога да се свържа с посочения номер.Сега как се процедира?  Rolling Eyes

# 251
Здравейте,преди малко спечелих каса бира от Шуменско,но не мога да се свържа с посочения номер.Сега как се процедира?  Rolling Eyes
Аз в 16.00 звънях на Теленорският им и ми вдигнаха, но ако не стане имат и Мтелски пробвай там  Peace 0898150555 ; 088 261 8985

# 252
Блгодаря ти,на Теленорския стана,на мен ми беше изписало само Мтелския.Всичко е точно,това е първата ми награда от 1 година насам  Party дано съм счупила каръкаа  Party

# 253
Не знам аз ли не бях разбрала каква е наградата за миналия месец на mysparx или те нещо се объркаха. Мислех,че съм спечелила bluetooth колконка, а ми донесоха слушалки?! Ако е тяхна грешката дали биха ми ги сменили, при положение, че ги разопаковах?!

# 254
В информацията за печеливши пише BEATS PILL 2.0 BLACK Период 01/04/2015 - 30/04/2015 и според интернет трябва да е това http://www.beatsbydre.com/speakers/beats-pill-2.0.html, обаче като им гледам цената се чудя дали наистина биха подарили такива.

Аз още си чакам касата от Шуменско спечелена преди месец, не съм се пробвала за друга.

Coca-cola имат новата игра с точки и се вземат пак чаши - http://coca-cola.bg/kiss-happiness-promo-official-rules.html

Loctite имат игра с покупка - http://konkurs-bg.blogspot.com/2015/05/spechelete-30-zlatni-ploc … i-ot-loctite.html

И още една игра с награда електронен четец - http://-spam298-/l/62688

Общи условия

Активация на акаунт