Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 29

• 56 541
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
  • при късмета
Има промоционални чипсове на "Чипи". Може да спечелиш кен Ариана. Мъжа ми извади късмет.
Имат лента отвън

# 256
  • софия
Момичета, днес от сухи пасти Престиж ни се падна отново карта 2 - тревопасни. Разменям я за 3.

# 257
здравейте
аз да попитам нещо - като казвам че съм прочела правилата преди това -
ако си купя повече билети от Кола  участвам толкова пъти в тегленето но мога ли да спечеля повече от една награда

# 258
Да се разпиша и аз тази сутрин (както казахте) 9:30 спечелих първата си каса Шуменско! Толкова го чаках, обадих се на стационарния да заявя адреса и всичко мина ок Simple Smile Надявам се и с куриерите да бъде ок  bouquet

# 259
На Queen’s  коя фирма доставя наградите? Днес спечелих флашка Party

# 260
на кока-кола май са сменили изгледа на точките по капачките, омръзнаха ми техните чаши, ще пасувам този път

# 261
На Queen’s  коя фирма доставя наградите? Днес спечелих флашка Party

тип топ куриер

# 262
Да се разпиша и аз тази сутрин (както казахте) 9:30 спечелих първата си каса Шуменско! Толкова го чаках, обадих се на стационарния да заявя адреса и всичко мина ок Simple Smile Надявам се и с куриерите да бъде ок  bouquet
Ха, и аз спечелих днес в 9.30 часа първата си каса бира. Мъжът ми и той спечели една, но беше още в началото на играта и беше късно вечерта.

# 263
Поредният абсурд.Обаждат ми се за слушалките от Тук.Идва куриера,но се оказва,че иска опаковка с 22 цифрен код.И за трите спечелени.Та сега няма слушалки.
МОЛЯ КАЖЕТЕ НА КОЛКО ЧАСА СПЕЧЕЛИХТЕ СЛУШАЛКИ ОТ ТУК

# 264
  • София
И трите са спечелени към 7.30/сутринта/

# 265
Поредният абсурд.Обаждат ми се за слушалките от Тук.Идва куриера,но се оказва,че иска опаковка с 22 цифрен код.И за трите спечелени.Та сега няма слушалки.
Аз днес си получих слушалките . Куриера се обади в офиса и не знам какво му отговориха ама ми ги даде. Явно някой е направил някаква грешка като е писал кода който трябва да се проверява. И при мен не отговаряше кода от опаковката и този на товарителницата на куриера.

# 266
https://www.technomarket.bg/products/09137278/beats-pill-2-0-black-товколонката от my sparx струва 399 лв?!?!!?!

# 267
  • при късмета
50те телефона които се теглеха през някой от месеците, не помня кой, на my sparx не бяха ли по-скъпи?

# 268
PS 4  който беше миналият месец струва  830 лв в технополис на промоция

# 269
За соковете Куинс за малката награда се дава само опаковката с печелившия код на куриера и той го проверява

А за голяма награда?

Да попитам в какъв магазин видя промоционални опаковки на Нова Бразилия?

В Билла.
За голяма не знам , не съм печелила до сега. Ако си спечелила пиши им да ти обяснят.

Общи условия

Активация на акаунт