Смешки от форума - 18

• 84 188
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
Моята пералня е черна дупка. Що чорапи са преминали през нея...

# 406
  • София
Чорапеното чудовище  Mr. Green
Преди няколко дни купих 5 чифта нови чорапи на голямата, след пране, само 3 чифта са цели. Нямам никаква идея къде са другите 2 чорапа.

# 407
всичко ще си кажете - коя къде си крие машината на времето, къде са ви порталите за паралелните светове, входовете за телепортите ... , но не тук, моля - май има нужда от нова отчетна тема в "Наш дом"

# 408
  • Пловдив
Моята пералня е черна дупка. Що чорапи са преминали през нея...
Глупости. Измисляш си. Всеки знае, че в пералните живее звяр-чорапояд. Няма такова нещо като черни дупки.

# 409
  • Варна
 Joy Joy Joy
А у дома портала към друго измерение явно е в хладилника...  newsm78 Когато ММ почива или аз съм в депресия, изчезват необяснимо огромни количества храна...  smile3530

# 410
Joy Joy Joy
А у дома портала към друго измерение явно е в хладилника...  newsm78 Когато ММ почива или аз съм в депресия, изчезват необяснимо огромни количества храна...  smile3530
А у нас ежедневно. Ужжжжжассссс! Embarassed

# 411
Глупости. Измисляш си. Всеки знае, че в пералните живее звяр-чорапояд. Няма такова нещо като черни дупки.

Напротив. Точно черна дупка е, защото движението е двупосочно. Не само изчезват, но и се появяват изненадващо. Като черен чорап в бялото пране.

Е, сега вече bubanka ще ме бие...  newsm43
Спирам, няма вече!  Peace

# 412
  • through the wormhole
Цитат
Тук си много права да ти кажа! Още Адам и Ева очевидно са били вегета и са яли прословутата ябълка,заради която сме станали грешни и сме били изритани от рая. Ако бяха изплюскали змията,много по-добре щяхме да сме всички-у рая сред реки от мед и мляко/брех, тоз животински протеин все се тика и разваля пейзажа,но все пак/,по смокинови листенца и да живеем вечно,ама а де? Нали трябва да ядете ябълки и да се тикате и да учите хората какво да я ядат Crazy
hahaha

# 413
Цитат
Нашето бебе е фен на храната на кучето. Колкото и да се старая, не мога да го спра. Не знам колко е изяло.
Четейки това, ми стана смешно  Wink

# 414
Цитат
Нашето бебе е фен на храната на кучето. Колкото и да се старая, не мога да го спра. Не знам колко е изяло.
Четейки това, ми стана смешно  Wink

Ох, на кучето ми храната понякога така хубаво ми мирише, че и на мен ми идва да я гризна!!! Разбирам бебчето!

# 415
Точно се чудя какво да готвя , да ида да си купя храна за кучета ли Grinning
 Препоръчайте ми марка.

# 416
Цитат на:  link=topic=846469.msg30827722#msg30827722 date=1431792756
Здравейте, аз съм Аня на 13 години. С бившия сме скъсали от 5 месеца (по-голям е от мен с 2 години). Той тези седмици и предишни но говорим за тези, та той ми дава някакви намеци мисля. Преди една седмица на училище (в едно даскало сме) моя клас излиза от кабинета по биология а неговия влиза засякохме се и той ме докосна по кръста малко силно ( не беше случайно ). През междучасието се засякохме на стълбите той ми ръкомаха пред очите  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes . Приятелката ми мисли, че още си пада по мен, но аз не съм сигурна  newsm78 newsm78 ,а и се правя пред нея и пред него че не ми пука, а всъщност размишлявам по цели нощи за това. Но се чудя дали изпитва наистина нещо или само иска да си миля така  Confused Confused smile3527 smile3511 smile3511 smile3506
 ИМА ЛИ ЧУВСТВА ОЩЕ КЪМ МЕН ??? 
Вижте и другата статия в профила ми моля Ви помогнете ми Sad Sad Sad 

# 417
Вчера по ескалатора в метрото,един готин пич ме бутна по рамото ...Дали не изпитва нещо към мен? newsm78
Дай темата.Ще е интересна Simple Smile

# 418
Вчера по ескалатора в метрото,един готин пич ме бутна по рамото ...Дали не изпитва нещо към мен? newsm78
Дай темата.Ще е интересна Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=846469.0;topicrefid=19

# 419
Цитат
Учени твърдят, че ругатните буквално се врязват в генетичния апарат, в резултат на което се извършват мутации, които от поколение на поколение водят до израждане.
Искам да видя тези научни изследвания черно на бяло!

Общи условия

Активация на акаунт