Смешки от форума - 18

• 84 135
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Има още!

Цитат
Като ви чета съветите и ми идва едно такова особено желание да стана сериен убиец...

Изисквания за това, изисквания за онова.
Къщи, коли, пари, да бъде грижовен, да търчи като куче пазач около нея, да бил с добра физика, да се излиза по заведения. Нямам думи просто.  

Покрай тези неща отдавна съм се отказал от жените, вече и от човечеството като цяло. Всеки има изисквания за всичко. Що не се гръмнете бе. Това, че имате една дупка в повече не ви дава никакъв контрол. Уви твърде много мъже се обръщат на кученца само и само да не стоят на сухо. Все едно няма платени компаньонки.

Брака е една безсмислица. Да правиш деца? Че за чий, предвид мизерния свят, в който ще растат.

Чакам с нетърпение да ни светнат с една трета световна и да оставим света на животните.

Много са ми смешни господата във форума, които ни плашат с платени компаньонки. Ми плащай си, какво се пенявиш в БГ-Мама.

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 12:22 от Songes

# 496
Вече и в затвора ли им позволяват да ползват Интернет  Joy
Директно включване от психиатрията. С тъп нож tooth
Надявам се осъзнаваш, че един луд наистина би ти резнал гръцмуля без колебание. И няма да изпита капка вина. Така че не се смей а имай едно на ум.
Леко си в грешка. На змии не съм фен. Предпочитам да им режа главите или да ги газя при първа възможност.
Много се забавлявах вчера с този hahaha Но е изтрито, хубаво завършваше, нещо от рода - "Внимавайте, ще има тежки последствия"  Joy

# 497
Много ми хареса края на поста, в контекста на възмутените как кучета плуват редом с хора е супер  Laughing

По спомени, градските басеини не са никак скъпи. Не е до стиснатост. Хората се забавляват с наличната им градска среда.
Което още веднъж идва да каже, колко е значимо при проектирането на тази градска среда да се гледа през призмата на обикновения човек и неговата потребност да разнообразява, да се забавлява, да взаимодейства с пространството около него. Да се види ролята му на ключов участник в пространството на града. Не просто да се търси какъв нов европроект да избутаме, за да приберем парите от там, а хората - кучета ги яли... Или близали във фонтана. Stuck Out Tongue

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 04:29 от Nickkie

# 498
  • I want it all and I want it now.
Цитат
Повечето скучни, овъжени жени се "раздвижват" с йога по мои впечатления.

# 499
 Laughing И аз го видях.
Как се раздвижват тези жени, като са овъжениThinking

# 500
Има още!

Цитат
Чакам с нетърпение да ни светнат с една трета световна и да оставим света на животните.
То защото животните в този случай ще оцелеят...

# 501
Има още!
Скрит текст:
Цитат
Като ви чета съветите и ми идва едно такова особено желание да стана сериен убиец...

Къщи, коли, пари, да бъде грижовен, да търчи като куче пазач около нея, да бил с добра физика, да се излиза по заведения. Нямам думи просто.  

Покрай тези неща отдавна съм се отказал от жените, вече и от човечеството като цяло. Всеки има изисквания за всичко. Що не се гръмнете бе. Това, че имате една дупка в повече не ви дава никакъв контрол. Уви твърде много мъже се обръщат на кученца само и само да не стоят на сухо. Все едно няма платени компаньонки.

Брака е една безсмислица. Да правиш деца? Че за чий, предвид мизерния свят, в който ще растат.

Кой го е писал?

# 502
Има още!
Скрит текст:
Цитат

Кой го е писал?
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=426300

# 503
Цитат
Имам близо от 8 г аспиратор Уаралпоол/whirlpool не знам дали правилно го написах.

# 504
За апокалиптичната ситуация, когато детето нарича баба си (по бащина линия) "мама" или "маминка"... newsm43
(разбира се, анализ на ситуацията, ако нарича така баба си по майчина линия, няма...)

Цитат
Ако се вгледаме по-внимателно  в тази ситуация, на границата с демагогията...и патологията.
Създава се атмосфера на инцест.
В представите на детето се насаждат неправилни и неморали понятия, че бабата е мама... а таткото е синът на мама, тоест бабата.
За едно неструктурирано детско съзнание последиците могат да бъдат сериозни.

# 505
  • in Wonderland
Цитат
Имам близо от 8 г аспиратор Уаралпоол/whirlpool не знам дали правилно го написах.

Joy Joy Joy

# 506
  • Бургас
От темата за Турция  Laughing
Цитат
11.09. за Сюрмели - 2 дърти нормални, 1 дебел дърт, 1 дърт в критическата, един пубер на 16 и 2 келемета на 9 и 11. Това сме. Тука се запознах виртуално с още 2 дърти и 1 хлапе на 5, дето ще са по същото време. Събирам копания да видиме кой какво ще носи да не се дублираме и да носиме излишни неща....аз взимам четка за зъби, някой друг да вземе паста.  Joy

# 507
  • Варна

Цитат
....аз взимам четка за зъби, някой друг да вземе паста.  Joy

Joy Joy Joy
Докато дъртите и келеметата ме усмихнаха, това последното ме разсмя с глас...

# 508
За апокалиптичната ситуация, когато детето нарича баба си (по бащина линия) "мама" или "маминка"... newsm43
(разбира се, анализ на ситуацията, ако нарича така баба си по майчина линия, няма...)

Цитат
Ако се вгледаме по-внимателно  в тази ситуация, на границата с демагогията...и патологията.
Създава се атмосфера на инцест.
В представите на детето се насаждат неправилни и неморали понятия, че бабата е мама... а таткото е синът на мама, тоест бабата.
За едно неструктурирано детско съзнание последиците могат да бъдат сериозни.

В някои части на България наричат "маминка" (и производни) майката на таткото, но никъде май не наричат така майката на майката, вероятно затова не е анализирана втората ситуация.  Peace

Но логиката и анализът са потресаващи  Joy , особено частта с "инцеста".  Laughing

# 509
Цитат
Точно така, а даже може и да скриеш някой отдолу под полата Whistling
Някой автомат например, за борба с гнусаци Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт