Смешки от форума - 18

• 84 149
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Tова, което всъщност много силно не ми допада в темата от известно време насам, е подигравката с тревогата на хората. А в точно този цитат няма дори и песъчинка смешен елемент (както в някои има). Навремето темата наистина беше Смешки от форума и продължавам да я чета с надеждата, че тоя път някой е пуснал нещо смешно.

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 11:46 от Nickkie

# 481
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен ми е по-интересно дамата защо ползва руж, след като го смята за токсичен. Интересно ми е и дали може да даде пример за нехимични вещества.

# 482
Не знам, Джо, но аз ползвам разни неща по кожата си, които не бих си пийнала  Laughing, а ако ги пийна, ще потърся нещо за неутрализация, без да ги смятам за токсични по принцип.

За да ти даде дефиниция за нехимични вещества ще трябва да пренапише цялата химия, но е ясно какво има предвид, на паникьосаните клавиши и думи им бягат.

# 483
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аз като човек, който редовно се блъска в нещо, изсипва нещо отгоре си и изобщо, е способен да се осакати и при употреба на възглавница...

Hug сладур.

сега попаднах на това  Blush не знам дали е коментирано

Цитат
Здравейте, аз съм нова тук, приятно ми е че ще си общувам с вас  Wink

Имам следния проблем - Сина ми учи в хуманитарен профил и сега в 12 клас наблягат доста на Свят и личност и започнаха да изучават за институциите  
Скрит текст:
Laughing, за Европейския съюз и всякакви такива теми и той започна да иска да му помагам, защото му е трудно. Но проблема е, че а аз не искам той да се занимава с тези неща. Политиката е мръсна работа  ooooh!и
не искам да се затормозява с тези неща от толкова малък. Според вас трябва ли да ги учат тези неща в училище и как да ги учат ?

# 484
 Laughing Не помня дали е пускано тук, но го четох, когато беше написано в темата си.

Да не е близка на тази, която се тревожеше, че първокурсникът и в ЮФ на СУ може да не е разбрал правилно, че нямат заверки и пусна цяла тема по въпроса?

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 11:47 от Nickkie

# 485
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
... първокурсникът и в ЮФ на СУ може да не е разбрал правилно, че нямат заверки и пусна цяла тема по въпроса?

Joy Joy добре, че е маминка да сверява нещата в бг-мамма  Laughing

# 486
  • Бургас
Цитат
Имам следния проблем - Сина ми учи в хуманитарен профил и сега в 12 клас наблягат доста на Свят и личност и започнаха да изучават за институциите  
Скрит текст:
Laughing, за Европейския съюз и всякакви такива теми и той започна да иска да му помагам, защото му е трудно. Но проблема е, че а аз не искам той да се занимава с тези неща. Политиката е мръсна работа  ooooh!и
не искам да се затормозява с тези неща от толкова малък. Според вас трябва ли да ги учат тези неща в училище и как да ги учат ?

След това сигурно ще реши и че сексът е мръсна работа и че само ще се "затормозява с такива неща от толкава малък". Представям си я как гори учебници по Свят и личност зад блока и гони разни девойки, дръзнали да оскверняват детенцето й.

# 487
"Кое е най-ефтиното АМ на пазара в момента"

Това е цяла тема в бг мама и на никой не му направи впечатление как е написана думата Shocked

Правописната тема е на първа страница в Клюкарника.  smile3507

Сега ако някой каже каква е смешката и в последния пост, ще го черпя бира.

никого.......

# 488
Цитат
Женските генитали, са единственото нещо, заради което жените съществуват.
 ooooh!

# 489
Цитат
Женските генитали, са единственото нещо, заради което жените съществуват.
 ooooh!
Някой пак го е яд, че не е виждал такива  Whistling (освен ако е казано от жена)

# 490
Херкулес е автор - комплексиран чичко от факта, че има две големи щерки, а няма син да му продължи името и рода.  ooooh! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=836023.msg30795270#msg30795270

# 491
Стига бе!
Тоя не е в ред.  ooooh!

# 492
Херкулес е автор - комплексиран чичко от факта, че има две големи щерки, а няма син да му продължи името и рода.  ooooh! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=836023.msg30795270#msg30795270
Не бе. Просто у тях жените не му дават да кукурига и е принуден да се подвизава тук.

# 493
  • София
Герри  Peace  Grinning

Само че имената при нас, не трябва да са с женски презимена и фамилии. Ако мъжете допуснат и това да се случи, ще значи че България е загинала напълно!

# 494
Вече и в затвора ли им позволяват да ползват Интернет  Joy
Директно включване от психиатрията. С тъп нож tooth
Надявам се осъзнаваш, че един луд наистина би ти резнал гръцмуля без колебание. И няма да изпита капка вина. Така че не се смей а имай едно на ум.
Леко си в грешка. На змии не съм фен. Предпочитам да им режа главите или да ги газя при първа възможност.

Общи условия

Активация на акаунт