Смешки от форума - 18

• 84 031
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
  • Ямбол
И топлозащитно олио/фолио да не им изсъхва месцето.

# 691
  • Бургас
Цитат
Децата искат да вземем зайците с нас на море
То и аз свикнах с тях и много ще ми липсват, но не мога да си представя къде ще сложим клетката. Някой ходил ли е със зайци на почивка?
шъумръ Joy
Трябва първо да им купят бански и слънчеви очила на зайците.
По-добре ориз и тавичка.  chef
При този изтръпнал български олинклузив може и да опрат до зайците.

# 692
Значи зайците по бански и слънчеви очила, намазани с олио, на плаж  в тавичката с ориза под сянката на фолиото.

# 693
Смеете се вие, но веднъж, слизайки пред 4 звездния хотел, в който трябваше да почиваме, се оказа, че децата носят нещо увито в шарени салфетки от ценната им колекция.
Оказа се, че ще почиваме с бебето пъдпъдък, оцеляло при лов, което те не посмели да оставят самичко у дома и решили да вземат с нас на спа.
Добре си изкара животинката- трохи от бисквити, релакс в гнездо, набързо направено от пояс и детски дрехи, регулярни разходки по балкона.

# 694
Цитат
Обичам да ходя по заведения, в които да свалям барманките или сервитьорките, но е по-удобно барманките, защото все пак, когато седнеш на бара, имаш възможност за доста по-чест контакт. Обикновено ми връзва, защото имам доста чар, но сега пускам тази тема, за да ми препоръчате някое заведение в Бургас с хубава барманка, хаха.

Малко е брутално в БГ Мама да пускам подобна тема, но пък какво, може пък да има барманки, които влизат в този форум и, които обичат да ги свалят. Smile

# 695
Тъкмо и аз щях да го постна.
Пързалка, но  Joy.

# 696
Хубаво е човек да има ясни критерии, ето:
1 барманка
2 от Бургас,
3 която пише във форума
4 и обича да я свалят.

Това много стеснява кръга и няма как да не свърши работа.

# 697
  • София
Е, ама друго си е това искане да е облечено в някоя мелодраматична история за него, нея, една барманка, любов, хубав секс и още нещо...  Heart Eyes

# 698
Е, ама друго си е това искане да е облечено в някоя мелодраматична история за него, нея, една барманка, любов, хубав секс и още нещо...  Heart Eyes
Нещо от рода на: оставиха ме, сърцето ми е разбито, така ми се ходи някъде на бар, просто да седя, да пия и да си поговоря с някого, но не ми се иска да замесвам другарите, за да не им се обяснявам. Много съм горд! Моля, посъветвайте ме какво да правя!

# 699
Цитат
Свраките са отвратителни вредители, които трябва да бъдат отстрелвани за регулиране на популацията им всяка година, но понеже всички са мноо еко вече и накрая в България ще има само бездомни кучета, гларуси, свраки, врани, бръмбар корояд, хлебарки и еко активисти....

Joy

# 700
  • Бургас
Цитат
Свраките са отвратителни вредители, които трябва да бъдат отстрелвани за регулиране на популацията им всяка година, но понеже всички са мноо еко вече и накрая в България ще има само бездомни кучета, гларуси, свраки, врани, бръмбар корояд, хлебарки и еко активисти....

Joy
Не знам за свраките, но съм за отстрелването на гларусите. Отвратителни са. Онзи ден станах свидетел на гларус, захапал за шията премазан гълъб и го влачеше нанякъде. Да не говорим каква мрасотия правят /вадят постоянно боклуци от контейнерите/ и са агресивни /един гларус пред мен нападна дете, докато си ядеше закуската и му я взе от ръцете/. Да не говорим за гадното им дране и грачене рано сутрин. Все едно съм на метъл концерт.
Сори за отклонението.

# 701
Ох, гледала съм цели компилации със снимки как крадат храна, но на живо едва ли е толкова смешно, особено ако е на твой гръб.

# 702
Ох, гледала съм цели компилации със снимки как крадат храна, но на живо едва ли е толкова смешно, особено ако е на твой гръб.

В първия момент прочетох "снимки с копулации" и останах малко така Shockedsmile3549 smile3549 smile3549

# 703
Е, може да са досадни чайките и да цапат, но нали ядат мършите, както и роднините им - врановите, гарваните са рядкост. Не може без тях, а че се възползват от благата, които им "предоставят" хората - храни, боклук, това е неминуемо.

# 704

В първия момент прочетох "снимки с копулации" и останах малко така Shocked.  smile3549 smile3549 smile3549
Laughing
май само аз обичам да ми врещят, дори телефонът ми звъни с крещене на чайки Simple Smile Всъщност, не правя разлика между чайка и гларус, трябва да се осведомя в онази тема Wink

Общи условия

Активация на акаунт