Смешки от форума - 18

• 84 035
  • 748
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Екзотично ястие, какво има да му разбират. Тотално ще са изгубят в превода.  Joy

# 736
Екзотично ястие, какво има да му разбират. Тотално ще са изгубят в превода.  Joy

Точно тази сутрин предлагах на съпруга си Constipation with Ham, но не я пожела!

# 737
  • София
софи, това твоето е върха на екзотиката.  hahaha
Много се смях преди време на такива преводи, имаше един списък с подобни.

# 738
софи, това твоето е върха на екзотиката.  hahaha
Много се смях преди време на такива преводи, имаше един списък с подобни.
Излезе ми във ФБ сутринта и веднага му го предложих! Имаше и снимка.  Joy

# 739

Точно тази сутрин предлагах на съпруга си Constipation with Ham, но не я пожела!
Joy  Joy  Joy Това ме уби  Joy
Може ли снимката, моля Praynig  Laughing

# 740
Екзотично ястие, какво има да му разбират. Тотално ще са изгубят в превода.  Joy

Joy  Joy  Joy Това ме уби  Joy
Може ли снимката, моля Praynig  Laughing

Ама това си е известно българско ястие:

Едит:  #Crazy Като гледам май май това и Language in butter са от едно и също меню

# 741
  • София
На фона на останалото, липсата на още едно L при yellow изобщо не се и брои.  Sunglasses

# 742
Благодаря, Софи!  Laughing

Аз реших, че е запеканка, чела съм по готварски книги такова нещо, не че помня какво е точно. А запекАни или запЕкани? Сигурно е същото като запеканка - нещо печено с яйца на фурна. Но преводът на английски кърти Joy .

# 743
Благодаря, Софи!  Laughing

Аз реших, че е запеканка, чела съм по готварски книги такова нещо, не че помня какво е точно. А запекАни или запЕкани? Сигурно е същото като запеканка - нещо печено с яйца на фурна. Но преводът на английски кърти Joy .

Не бях аз. Друг ти го показа, но е същото; явно имаме общи ФБ приятели.  Joy

# 744
  • ту тук, ту там
А, те тези снимки от години са едни и същи из ФБ, не е нужно да имате общи приятели! Скоро имаше и Language in the test (беше превод от руски - Язьiк в тесте, нямам онази руска буква, извинете).  Laughing

# 745
Ооо, да, Роси, извинявай Hug  !

# 746
  • София
Оооох така съм се смяла!  hahaha

# 747
Цитат
Цитат
Кютна е от сорта на просна се, седна или легна. И аз не знам точно и се опитвам да си го обесня.
Направо ми иде да се обеся, някой като почне да ми обеснява Simple Smile.

# 748

Общи условия

Активация на акаунт