Любители на Котки Тема 93

• 45 041
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Танче, много се радвам за Дейзи! Много!

На младата майка- честито изакване.  Mr. Green  Laughing  Heart Eyes

Преди кастрацията Мъртичко беше същият досадник- вратареше по сто пъти на нощ. Сега, три дни след кастрацията само спи.  Confused Че той и преди правеще това 22 от 24 часа, но сега 23 часа, 50 минути яде и 10 минути скача и тича като луд.
Кашлицата му драстично намаля. Обяснението е събрани космени топки в гърлото и/или алергична реакция към дезинфектанта, с който е обработен след като, излизайки от упойката, се е напишкал.

# 166
Ришко е прекрасен! И много пораснал Flutter

# 167
  • София

Здравейте!
Можете ли да ме ориентирате откъде мога да купя коте, като тези на снимката? Каква точно е породата не знам - такава с дълъг косъм.

Пращам разяснения на лични  Peace Иначе рижавия е сибирец, но не регистриран, чистокръвен е иначе. Бялото е смеска, има сибирска и ангорска кръв

# 168
Здравейте,момичета! Имам нужда от съвет. От известно време насам наш Минчо ни буди всяка нощ. Започва да мяука от малките часове и така понякога по цяла нощ. Не можем да спим. Обикаля из апартамента и си мяука едно такова монотонно,имам чувството, че от скука го прави. Когато стана до тоалетна ме посреща с радостно мяукане,измъркване и спира. Имам чувството,че му е скучно и иска да ни разбуди за компания. А и чакаме и бебе, как ще сме с двете ревящи гърла не знам Thinking ooooh!

Имаме същият проблем. Писах за него. Уморявайте го! Яко игра преди лягане. Трябва да се измори до откат. Да не може повече. Ляга и заспива.  Mr. Green Това е тайната. Досадно е понякога, но друг начин не знам.

П.С. Не си оставям котето затворено. Ако не е при нас е още по-неспокоен.

# 169
И ние го измаряме от 21 до 22 яка игра.., но в 2 ч е презаредил и бяга из апартамента.. Викаме му Нощен бяс Stuck Out Tongue

# 170
И ние го измаряме от 21 до 22 яка игра.., но в 2 ч е презаредил и бяга из апартамента.. Викаме му Нощен бяс Stuck Out Tongue

Ами по принцип котките са нощни животни.
Ако цял ден спи и нещо го провокира вечер, ще беснее.
Пробвайте с Calm Vet. Може пък при вас да подейства. При нас ефектът (ако имаше такъв)
беше за 1-2 часа. Но пък много му харесваха на вкус. Сам идваше в скута ми, щом ги видеше.  hahaha

# 171
А той вилнее 20мин и се тръшва обратно до сутринта,  когато звънне телефона.. Единствено скривам шумните играчки

# 172
Аз да дам малко пресен данък, че днес играхме и го щраках с другата ръка.  Mr. Green

# 173

Ще е неспокоен няколко дни, после ще свикне и всички ще са доволни.

Нашият почва да скача по вратата 5мин след звъненето на будилника всяка сутрин (няма възможност за успиване, много е удобно), и след 10ч уикендите - явно си мисли, че се очаква да ставаме по-рано Laughing

# 174

Ще е неспокоен няколко дни, после ще свикне и всички ще са доволни.

Нашият почва да скача по вратата 5мин след звъненето на будилника всяка сутрин (няма възможност за успиване, много е удобно), и след 10ч уикендите - явно си мисли, че се очаква да ставаме по-рано Laughing

Аз самата не бих си го позволила.
Обичам да е край мен. Сутрин веднага, щом си отворя очите ме усеща и идва при мен
с Мъррр Мърррр и глезене, все едно е нямал търпение да се събудя и да го погаля.
Излежаваме се около 5 мин., галейки се и ставаме и двамата.  Heart Eyes

# 175
  • София
Hunny_Bunny, абсолютно разбираемо е при тоя твой златоок красавец с такива БУУУЗИИИ да ти се иска да ти е постоянно в ръцете! Обаче и ние с моята щерка сме по същия начин.Цяла нощ си спим гушнати, и никога досега не ме е събудила нито сутрин, нито през нощта. Обаче щом се събудя, почва да ме язди и плюнчи яко! Няма такава ЛИБОФ, казвам ви.

NeliD, много се радвам за Малчото! Дано порасне голям и красив котУрак, за радост на родителите си Wink Heart Eyes Heart Eyes

# 176
Hunny_Bunny, абсолютно разбираемо е при тоя твой златоок красавец с такива БУУУЗИИИ да ти се иска да ти е постоянно в ръцете! Обаче и ние с моята щерка сме по същия начин.Цяла нощ си спим гушнати, и никога досега не ме е събудила нито сутрин, нито през нощта. Обаче щом се събудя, почва да ме язди и плюнчи яко! Няма такава ЛИБОФ, казвам ви.

NeliD, много се радвам за Малчото! Дано порасне голям и красив котУрак, за радост на родителите си Wink Heart Eyes Heart Eyes

Хахахаха, истински ме разсмя  hahaha
На тая либоф не отказвам никога аз.  Grinning

# 177
  • София
И нашата кокона спи при нас. Т.е. спи където си пожелае, но спалнята е отворена. Пробвахме на няколко пъти, когато е прекалено възбудена и шумна, да я оставим отвън, но максимума, който сме издържали е около 10 мин.  Whistling Къса ни се сърцето като почне да плаче до вратата. Но като цяло е спокойна нощем. Активна е най-вече веднага щом легнем за около половин час, та прибираме шумните играчки и остава само тупуркането наляво-надясно, след това се успокоява. Но сутрин и при нас няма шанс за успиване. Все едно едвам е изчакала да звънне проклетия часовник, на секундата скача върху нас и се почва "Бръм, бръм!" Ако е уикенда и не звънне, по някое време явно й писва да го чака и започва да става шумна. Носи си играчките в спалнята и играе с тях, тупурка все едно нарочно по-шумно, много е смешна.

# 178
Ние сме късметлии в това отношение-веднага щом загасим лампата и тя си ляга, а сутрин ме чака да стана от леглото и тогава и тя става. Имаше 1-2 месеца, в които ни будеше нощем, но явно е била в някакъв такъв период.

# 179
Пак търся съвет за хранене на зверо  Mr. Green Препоръчайте ми мокра храна за коте на 5м , но цената на ден да не надвишава 1,50-2лв
Варих му месо, сърчица ..е няма и няма. Събота ще ги занеса на селския котак, който хич не е виждал такива грижи като градския глезльо и пак е едно здраво коте
За сметка на това паучовете на Уискас ги омита със 100км/ч и вечер определено си чака мократа храна

Общи условия

Активация на акаунт