Женени от пръв поглед - 2

• 64 964
  • 769
  •   1
Отговори
# 150
Не ми допада визията на Светлана, малко е зъбата и очите й са едни заспали, Гергана пък прилича на циганка. Най-искрени и сладки са ми Антония и Атанас Grinning

Защо прилича? И циганка да е какво от това? Циганите, като цяло, не са глупави. Просто ги държат насила глупави и необразовани техните главатари, но има изключения, които са успели да се интегрират и са доказали себе си. Но...това е друга тема.
Майка и не е, поне никак не прилича. Гергана се грижи много за тялото си, предполагам че ползва по-често солариум.

# 151
Гергана се грижи много за тялото си, предполагам че ползва по-често солариум.
Дано, ако чете коментарите насам-натам, осъзнае, че по-добра грижа би било, ако спре солариума.

# 152
  • София
Не ми допада визията на Светлана, малко е зъбата и очите й са едни заспали, Гергана пък прилича на циганка. Най-искрени и сладки са ми Антония и Атанас Grinning

Защо прилича? И циганка да е какво от това? Циганите, като цяло, не са глупави. Просто ги държат насила глупави и необразовани техните главатари, но има изключения, които са успели да се интегрират и са доказали себе си. Но...това е друга тема.
Майка и не е, поне никак не прилича. Гергана се грижи много за тялото си, предполагам че ползва по-често солариум.

Не е от солариума. Чертите на лицето й са цигански.

# 153
Лошо няма.На бати Жоро не му пречи,стига да му прави всичко

# 154
Изгледах двата епизода на запис, заинтригува ме  Peace Записвам се, да ви следя  Hug

# 155

Нямам нищо против циганите, а и не съм казала че е глупава. Според мен е интелигентна, но визуално ми прилича на такава.

# 156
Може да е от смесен брак и баща й да е ром, той беше ли на сватбата  newsm78

# 157
Една бабичка ме утрепа с коментар за Гергана във фейсбук страницата. Егати злобата: " Тази жена ТРИ години не е имала връзка. Ако Георги, когот аз много харесвам, знаеше това щеше да му просветне червената лампичка, че има нещо ялово в тази жена. Защитниците й твърдят, че тя била успяла и самостоятелна с добре обзаведено жилище. Извинявам се, но мебелите й са взети от католага за 1974 - та на мабален завод "Толбухин"!!!"

А Георги от колко време няма връзка ?

# 158
  • Sofia
В "Здравей,България" анонсираха,че по-късно очакват А и А да разкажат за любовта "на сляпо"  Peace. Май ще им е първото официално участие като младоженци,след снимките на предаването...

# 159
Пускайте нова тв Simple Smile

# 160
Ясно е, че са заедно. Носят си халките, Антония е отслабнала и се е разхубавила. Не спира да дърдори, Наско почти не може да вземе думата от нея. Говори от името на двамата... Tired

# 161
  • in Wonderland
А и А в Здравей България !

# 162
Моля ви да споделите повече подробности след участието, че съм на работа и не мога да гледам, а ми е любопитно.  

Последна редакция: вт, 31 мар 2015, 09:27 от Ulia

# 163
Много са симпатични и двамата Антония с много хубава коса.Доволни са от всичко случило се до момента

# 164
Показаха кадри от сватбата. Разказват малко за себе си, с какво се занимават и т.н., Атанас още учел, бил сигурен, че ще срещне жената на живота си в предаването....Антония продава обзавеждане за баня, имала едно сериозно любовно разочарование...Показаха кадри от сватбеното пътешествие в Барселона (4 дена!!!), които ще покажат довечера в епизода - Атанас се катери като маймуна по някакво дърво на улицата и бере мандарини. Искал да изненада Антония...

Общи условия

Активация на акаунт