Женени от пръв поглед - 2

• 64 996
  • 769
  •   1
Отговори
# 510
Антония - Козирог
Атанас - ???
Светлана - Овен
Стефан - Телец
Гергана - ???
Георги - Овен

# 511
  • София
Явно никоя от бившите на Георги не е успяла да се задоми, за да влиза сега в bgmamma=  Joy

Joy

# 512
Отпуснете се, това е само едно предаване
thumbsup

# 513
  • Тра-ла-ла
Нейната свръх емоционалност и любвеобилност хич не ми се връзват със зодията  Crazy Но командoренето - да.

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 18:49 от Джулая

# 514
Лелеее , дъщеря ми е Козирог, това ми е първият сблъсък с тази зодия, направо се чудя и се моля да не е като това чудо женското А  Tired ooooh! 

# 515
Бе няма да ти е лесно... Laughing

# 516
 Joy
Явно никоя от бившите на Георги не е успяла да се задоми, за да влиза сега в bgmamma=  Joy

Joy

# 517
  • където мечтите се сбъдват
Антония - Козирог
Атанас - ???
Светлана - Овен
Стефан - Телец
Гергана - ???
Георги - Овен

Светлана и Стефан-овен и телец...леле майко...  ooooh! трябваше да се консултират с астролог!

# 518
  • Плевен
А бе предаването не е лошо. Но като коментираме двойките трябва да се има предвид, че снимките са режисирани. Т.е. 90% от нещата, които правят са режисирани. Сцените, които снимат се обсъждат с екипа всеки ден. То за това и А+А имат най-много ефирно време, защото са най-податливи и 100% изпълняват каквото им предложи екипа. Всички тези разходки с файтони, купуване на подаръци, карикатури, возене с лодка и т.н. са по предложения на екипа.

# 519
  • SF
От къде тръгна мълвата в темата, че Георги е милионер?
Работи в IT сферата. Бизнес - да, ама милионер???
Човекът дори в Рим не беше ходил.

# 520
Лелеее , дъщеря ми е Козирог, това ми е първият сблъсък с тази зодия, направо се чудя и се моля да не е като това чудо женското А  Tired ooooh!  

Е, радвай се че не е мъжко - те са по-зле даже.  Laughing  Peace
Скрит текст:
пп.  От едрия рогат добитък на зодиака - овни, телци, козирози да пази Господ, че не са лесни никак Mr. Green

От къде тръгна мълвата в темата, че Георги е милионер?
Работи в IT сферата. Бизнес - да, ама милионер???
Човекът дори в Рим не беше ходил.

Е, нали каза на Гергана, че обичал да не пътува  Wink  
Показателен разговор беше за уменията му в общуването - първо я попита дали тя обича - момичето се оживи, сподели че много и харесва да пътува и .. тъкмо да се зарадва, че е попаднала на сродна душа  и гьона вика: Ми ще си пътуваш сама значи ... Ех, как да не му светнеш един по доволната физиономия - егати гаврата беше.   Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 18:57 от Banshee

# 521
Антония - Козирог
Атанас - ???
Светлана - Овен
Стефан - Телец
Гергана - ???
Георги - Овен

Георги трябва да е Овен с Марс в Близнаци. С риск да ми се смеят, астрологично това сочи, че е рязък в комуникацията Mr. Green .
Много ми е интересно Гергана, кога е родена или поне зодията...

# 522
Нейната свръх емоционалност и любвеобилност хич не ми се връзват със зодията  Crazy Но командеренето - да.
Сигурно другите планети са някакви по-специални Mr. Green, нямаме час на раждане, за да видим асцендента, но...
Една приятелка на майка ми е козирог, тя също привидно е супер миличка, много е емоционална, бъбрива, все ухилена, душата на компанията (не е досадна, тук малко се разминава с А), но всъщност е абсолютен диктатор и държи всичко да става на нейното, понякога е толкова покровителствена и държаща да по-мог-не, че чак деспотична. И много, много пресметлива и сребролюбива.

# 523
Направих астрологична карта на Стефан на база, датата, която сте дали по-назад в темата. Венера, планетата на любовта е в в кофти позиция, баш за такова предаване си е Laughing .

Впрочем, Антония коя година е родена ?

# 524
Направих астрологична карта на Стефан на база, датата, която сте дали по-назад в темата. Венера, планетата на любовта е в в кофти позиция, баш за такова предаване си е Laughing .

Впрочем, Антония коя година е родена ?
89-та е.

Общи условия

Активация на акаунт