Женени от пръв поглед - 2

• 64 917
  • 769
  •   1
Отговори
# 315
Изпуснах голяма част от предаването, че следа Мастър Шефа, ама Георги май се е поизложил...
Peace Peace Peace
Peace

# 316
  • Тра-ла-ла
Дали Гергана тайно не си мечтае да хване пръчката за селфи и да му нашиба главата на Георги  Joy

# 317
Изпуснах голяма част от предаването, че следа Мастър Шефа, ама Георги май се е поизложил...
Peace Peace Peace
Peace
Peace Peace Peace Peace Peace Peace!

# 318
  • София
Георги леко грубо се изказва... Продължавам да харесвам Гергана иначе и малко ми е кофти за нея.

Peace Peace Peace
Peace

Ама стига с това  Peace , кажете накратко какво точно е направил.

# 319
  • Sofia
Адашката (Гергана) най-тъпо си прекарва,като гледам  Rolling Eyes.Дожаля ми за нея.
Тоя мухъл Георги не спря да мрънка и да й подмята,че "щем не щем, ще се търпим на пътешествието" и "ще си пътуваш сама,щом обичаш". Много неприятен ми стана  Naughty

# 320
  • София
На Жоро като му взема пръчката за селфита и като го почна по кратуната  ooooh! Той явно иска да е твърде искрен, а трябва малко такт.

# 321
Искрено съчувствам на Гергана! Дори според мен тя не се държи превзето, а просто не знае как да реагира на надменното и тъпо поведение на Георги.... Една хубава дума не и каза, един жест не направи! Ако така впечатлява жена в началото, не мога да си го представя какъв ще стане в бъдеще!

# 322
Гергана и мъжката стискозъбка Георги все още са едно.

# 323
Не мога и не мога да се отърва от усещането, че Георги ужасно ми прилича на Джийвс.

А толкова пъти го обиди това момиче, как пък не се усети!

Антония пък с това нейното "Да го прави заради себе си, а не заради мен" вече не мога да я издържам.

# 324
От този епизод изводът ми е, че ако бях на мястото на някоя от тези жени, щях да понеса само Стефан. Simple Smile
И без темата, с малки грозни изключения, гледането нямаше да е толкова интересно Simple Smile.

# 325
  • Варна
Гошеее ,още дълго ще си ерген  ooooh!

# 326
  • DE
АА - елементарни, простовати, обаче мъжа се старае.
СС - още не са ми ясни  Thinking
ГГ - скучни, нямат какво да си кажат, мъжа се има за голямата работа, но е мухльо, жената бива, но не е попаднала на подходящия.

За пръв път позагледах целия еп. и няма да повторя.
Предпочитам да чета темата  Grinning

# 327
Георги го виждам като вечния ерген, трудно някоя жена ще го изтърпи  Naughty
И на мен ми стана жал за Гергана, държи се мило и непретенциозно и в никакъв случай не заслужава подобно отношение.

# 328
  • Варна
С и С са си най паснатата двойка... Според мен при другите ще следва фатален край...  За С и С нищо не дадоха за следващия епизод... Хихи

# 329
Гергана и мъжката стискозъбка Георги все още са едно.

Аааааа откъде това инфо,моля ? Ако е така наистина - Герито е много злееееееее
 Thinking

Общи условия

Активация на акаунт