Женени от пръв поглед - 2

• 64 915
  • 769
  •   1
Отговори
# 615
Ей заради това го написах -
...... в началото на една връзка е физическото привличане между партньорите. Не знам защо мач мейкърите не обръщат никакво внимание на това. ...
Гергана изобщо не го хареса визуално обаче и от там не му дава никакъв шанс.
Колкото до Георги на него му трябва добре изглеждаща естествена жена на неговото интелектуално ниво, най-добре от неговата сфера. Той не уважава професията й и оттам идват тези болезнени откровения. Тя пък изобщо не реагира адекватно, нито се опитва да опровергае първоначалното му мнение за хубава жена без интелект.
Както вървят нещата иззобщо няма да ги бъде като двойка,но ако не положат и усилия тези няколко седмици заедно ще им се сторят, т.е. вече са им се сторили дълги.
Георги НЕ знае как да се държи с една жена.И това според мен по принцип си е така и няма общо с Гергана.Лошото е, че точно тя няма да го търпи. #2gunfire

# 616
Започва да става досадно с всички тези зодии и всяка да разказва за характера си. Не за това е темата.

# 617
Започва да става досадно с всички тези зодии и всяка да разказва за характера си. Не за това е темата.
+10  Peace

# 618
Колкото до Георги - да поспре да ходи по агенции и предавания, а да инвестира в един много добър психотерапевт, че иначе не го виждам като социално животно.

# 619
  • Тра-ла-ла
Нарциси и комплексари като Георги не смятат, че имат проблеми...от там започват драмите Mr. Green

# 620
Скрит текст:
Гергана е зодия Рак, родена е на 27.06.1984г
Flutter Въх, значи сме от една порода. Къде са й натресли баш Овен... Хм, интересно ми е какво ще покаже Гергана. Явно в момента е във "safe mode"  Whistling

Хм...че ние раците имаме ли такъв режим, явно аз съм по- стара версия, или са забравили да ми го инсталират, ама мен убий ме нямаше да му мълча така  Stop
Абсолютно съгласна  Peace
Но аз съм от юлските раци и такъв режим определено нямам. Моя приятелка е юнски рак и при нея се включва понякога  Grinning
Очаквам Гергана да си избухне по рачешки и да му отреже рогцата на тоя овен Георги  Party
Аз съм юлски Рак. Винаги проявявам някаква толерантност в началото и подхождам резервирано. Не нападам на момента, а изчаквам, защото мразя да влизам в скандали, особено ако няма да има смисъл от тях.  На мястото на Гергана сигурно щях да постъпя по същия начин. Ще си изкарам екзкурзията, ще поддържам някакви неангажиращи диалози, ще му погледам сеира на Георги, вътрешно ще се посмея и ако прекали - ще го смачкам като плужек точно с 2-3 изречения Mr. Green Да не забравяме, че двойките трябва да се изтраят 1 седмица на екзкурзия + още 4 в Б-я. Ако още от сега се н@п*рдят...ще им е много тежко. А и си имат договор, според който едва ли могат да си вземат "чантата, шапката, гащите" Laughing

А за консумацията на брака нищо не каза .. там как ще решиш нещата  tooth

# 621
според мен не е нарцис, а един много комплексиран индивид, които сам пробва да си втълпи, че е значим, но не се получава
С една дума - липсва му класа. Държи се като тотално селянче, непрочело и 1 книга. Може да е страхотен в професията си, но що се отнася до общуването/социализирането е като хванат от гората.

# 622
Може да е страхотен в професията си,

Това още не е доказано, много е подозрително и това, което коментирахте по- напред- липсата на тази прословута корица  newsm78

Никак не ми се връзва в представите сериозен ИТ специалист, да хукне по агенции за запознанства, че и в реалити  Rolling Eyes

# 623
Имам въпрос! От какви дейности се състои професията регионален мениджър на верига за дрехи?

# 624
  • Тра-ла-ла
Коя уважаваща себе си жена би му пуснала?! Whistling

# 625
Имам въпрос! От какви дейности се състои професията регионален мениджър на верига за дрехи?

1. Организира маркетинга и участва в рекламирането на продукцията.
2. Следи състоянието и тенденциите на пазарите и цените на аналогичните стоки и услуги.
3. Извършва маркетингови проучвания на пазарите, подготвя и предоставя периодично информация за състоянието им и тенденциите за развитието им.
4. Проучва данните за конкурентните производители, като води картотека на оферти и каталози, събира, обобщава и анализира информация за произвежданите продукти от конкурентни фирми.
5. Събира, обобщава и анализира информация за цени.
6. Организира презентации и изложби.
7. Организира представянето на дружеството на панаири, изложби и други подобни форуми.
8. Анализира потребностите на пазара за дружеството, събира, анализира и съхранява търговски запитвания, оферти и каталози, организира бизнес-срещи;
9. Участва в подготовката на оферти за предлаганите изделия и създава контакти с потенциални клиенти.
10. Създава и поддържа актуална база данни за потребителското търсене.
11. Участва в изготвянето на проекти на каталози и други рекламни материали.
13. Участва в подготовката на търговско-икономическата политика на дружеството и неговото поведение на пазара.
14. Подготвя консултации за ръководството на дружеството при определяне на пазарна стратегия, търговска практика, ценовата политика и при разработването на рекламни кампании.
15. Разработва и реализира маркетинговата стратегия на дружеството в съответствие с годишния маркетингов бюджет.
16. Изготвя отчети за изпълнението на годишните планове и периодични анализи в областта на маркетинга.
17. Участва като консултант при сключването на договори.
18. Пази в тайна служебната информация и личните данни, които са му станали известни във връзка с изпълняваната работа.
19. Следи за проявите на нелоялна конкуренция и информира ръководството за забелязаните случаи.
20. Изпълнява и други задължения, възложени от ръководството на дружеството, свързани с естеството на работата му. Спазва вътрешноведомствените нормативни актове и тн.

Преимущество е владеенето на чужд език, пряко е подчинен на управителя и гл. счетоводител на фирмата.

# 626
Коя уважаваща себе си жена би му пуснала?! Whistling

Че тя като е казала да .. вече му е пуснала  newsm03
Иска не иска спи у леглото с него .. де ше ходи като я затисне малко  tooth

# 627
Кастинг за предаването не е бил обявяван. Всички участници са от агенции за запознанства или такива сайтове. Няма човек, който да се харесва на всичи. Що за определения - сухар, циганка, селянин, мрънкало. Връзката се основава на взаимни компромиси.
И с Ева Лонгория да го бяха свързали Георги - пак ще се намери някой да я изкара циганка, тъй като в България няма много латино-американции и  наричаме всичи с друг тен на кожата ЦИГАНИ.
Профайлъри много, но  позитивни мнения - малко.

# 628
Тенът на кожата на Гергана си съвсем нормален - тя прекалява със соларуима. И трябва да спре.

Отделно не на всяка кожа солариума действа еднакво - при едни става жълтеникъв оттенък, други могат да заприличат на Алфредо Торес.

# 629
от страницата в ФБ
Антония Първанова
13 часа · Редактирано ·
Първо си бъркахме в гащите smile emoticon
После решихме да се опознаем smile emoticon

ooooh!

Това го имаше в коментарите за тях и явно го е прочела. Кой нормален човек ще напише подобно нещо за себе си?

Общи условия

Активация на акаунт