Женени от пръв поглед - 2

• 64 933
  • 769
  •   1
Отговори
# 540
Леле-мале, вие тези хора тотално ги обезкостихте, има ли още нещо което да се не знае ! Joy

п.п. Ако някой има време и желание може да му дам дата си на раждане за астропрогноза Simple Smile

# 541
А рекламата на Сенсодин истинска ли е или и тя е като списанието?
Аз не живея в БГ и не мога да кажа, софиянки да кажат дали са мяркали въпросните билбордове...

# 542
Каква беше фамилията на Атанас за да потърся повече инфо за него? Няма ли фейсбук? Любопитно ми е каква зодия е.

# 543
Естествено, че няма да имат астролог в предаването. Супернесериозно е това със зодиите.

# 544
  • Тра-ла-ла
Гергана е зодия Рак, родена е на 27.06.1984г
Flutter Въх, значи сме от една порода. Къде са й натресли баш Овен... Хм, интересно ми е какво ще покаже Гергана. Явно в момента е във "safe mode"  Whistling

Кастингът...да се ориентирате м/у кои мъже и жени са избрали
Скрит текст:

# 545
  • Тра-ла-ла
Каква беше фамилията на Атанас за да потърся повече инфо за него? Няма ли фейсбук? Любопитно ми е каква зодия е.
Атанас Хаджийски

# 546
Каква беше фамилията на Атанас за да потърся повече инфо за него?
Хаджийски 
От Момчилград е Наско.

# 547
Моята справка в търговския и имотния регистър показва, че Георги е милионер, колкото аз съм Червената шапчица.

# 548
Моята справка в търговския и имотния регистър показва, че Георги е милионер, колкото аз съм Червената шапчица.

Joy Mr. Green

# 549
  • SF
Вие проверявате някого в търговския регистър?????????
В НАП? В НОИ какво казват за тях? В Шесто районно?
Леле... трябва да преосмисля малко поведението си в нета.

# 550
Може и 88 да е Антония. Зависи от месеца. Simple Smile
януари, 89  Peace
овенът на светла обяснява и аз защо я харесвам Simple Smile, но с телец, хм...
странно е, че не са вкарали астролог, но пък имат свещеник, а църквата и астрологията се изключват.

# 551
  • Berlin
Аз видях въпросната реклама на пастата за зъби.  Peace Май даже още след 1вия епизод, много бързо действат. Макар че Стефан е по-подходящ според мен. Mr. Green

# 552
Леле... трябва да преосмисля малко поведението си в нета.
Няма смисъл... Пъхнеш ли се веднъж в нета, с малко повече упоритост и знания кой къде да потърси, всеки може да намери всеки.

# 553
Леле, кога написахте толкова страници?Браво на вас, страхотни сте.
Прочетох малко от постовете и нещо не ми е ясно. Гергана нали я дават на 29г., как така е родена 1984г.?
Снощи много не можах да гледам и сега трябва да чета, за да наваксам.

# 554
  • Berlin
30 год. я анонсират Гергана.

Общи условия

Активация на акаунт