47 тема на ЕЛП - ароматна, начетена, пролетна

• 20 043
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Атти, много благодаря!  Hug Това за отровата ми е познато от англоезични сайтове, другите са ми нови.  Laughing

# 646
  • гр. София
Ку-ку  Hug
Аз замалко, че съм пак кривичка.

Аттинко, това със свинете и барбекюто одма го взимам! Месо не потребявам, но да имам шанса да спретна желаното барбекю с желаните свине  Twisted Evil чувствайте се поканени да дойдете и ядете на корем. На два корема даже. Бирата също е от мен. И виното. И каквото там.

# 647
  • n/a
И нещо, което няма нужда от превод за Ники  Hug

http://www.thepoke.co.uk/2014/04/29/20-of-the-greatest-ironic-ph … os-ever-captured/

Ако възникне нуждата за някой друг - все ще му се намери начин.  hahaha

Розе, що си кривичка?  Hug

# 648
Розе  Hug Направи справка при Атти - да се ядосваш на някого е все едно да пиеш отрова и да чакаш той да умре.

Ло, най съм впечатлена от вида на крокодилския език. По обясними причини никога досега не бях виждала.  hahaha

И чайката ме кефи.  Mr. Green

# 649
  • n/a
Simple Smile
Най-много ми допадна оруелската, така, чисто
иронично, преливащо в саркастично. И кроки,
разбира се  Mr. Green

# 650
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

искам събота  Confused
Скрит текст:
като на ученическа бригада съм  Tired
жега, пот и мизерия

# 651
  • n/a
И нито грам забава? Лошо, Добри, но и събота ще дойде.  Hug

Тъй де, аз пък неделя чакам, че може и да успея да си
поема дъх тогава. Три дни сериозен гърч. След неделя
пак, няма как да се размине, само че ще са повече от
три дни, цели пет.  Laughing

# 652
всички ли разбраха, че имам много работа? която трябваше да е готова вчера  Tired
или поне онзиден?  Tired

Скрит текст:
Tired в стаята пак е хиляди градуси.
и днес колежката е затворила прозорците, изключила климатика и се е оляла с нещо вонящо на пор парясник  Tired

искам събота Hug
дайте оная картинка за петъка, че да помечтая поне  Praynig

# 653
  • София
Ох, Добри! Тия лудите, които изключват климатика в адската жега треа да ги пратим на разстрел.
Съчувствам ти!

Сега все пак да отбележа, че съм пръв противник на климатика. Живях в апартамен, обаче, в който наистина се НАЛАГАШЕ да го употребяваме. Сега пак имам, но нямам никакво намерение да го пускам. Хладно е.

# 654
  • гр. София
Да пием по бира, че се оказа, че страховете ми относно Оц са безпочвени. Днес го водихме на преглед и е добре. Но животецът ми се скъси поне с една година.

Скрит текст:

# 655
  • София
Чудесна новина, Розе!  Hug Отпусни душицата вече и наздраве!

Добри, ненавиждам да живея в една и съща стая с хора, на които вечно им е студено, става им течение отнякъде (неизвестно откъде, от главата им вероятно), подвява им, продухва им... аманннн...

# 656
  • n/a
Като във филма за барон Мюнхаузен, ама
вместо нощ, да направим за Добри петък  Hug

Розе, ще да пием за здравето Оцетиксово  Hug
Все така да се преобразуват притесненията в
огромно облекчение  Hug

# 657
 Hug либъ въ безмерно  Hug

Скрит текст:
имаме напредък. пусна климатика.
 Crazy на 28 градуса, с вентилатор на минимума и залепени с тиксо жалузи. хоризонтално!  Crazy
сега го чакам да гръмне  Blush

# 658
  • София
 Joy Че то навън е точно 28 градуса в момента, поне според термометъра на прозореца ми отвън  Joy И вятър подухва даже, без да съм го лепила с тиксо накъде точно да ми духа.

Виж, ако мацката не е употребила всичкото тиксо за климатика, лепни й по едно парче на устата и на ръцете отзад и я гръмни, ако и климатика гръмне.

# 659
след малко излитаааааам
ей така  Mr. Green

розHug в 99% от случаите  е така, но това няма да ме спре следващия път пак да си съкращавам жУвотеца  Hug

Общи условия

Активация на акаунт