Дългото чакане след трансфер-36

• 81 396
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
На мен Начев винаги ми е правил схема за прием на Л-тироксин при евентуален положителен тест, жалко само че остана в досието ми в предната клиника. Но ако до добутам до положителен тест, ще го мисля  Grinning

# 346
  • София
И при мен др. Начев точно така направи - написа ми два вариянта - каква да ще е дозата на еутирокса при + или при - тест. Като при + тест от следващия ден трябваше да започвам да взимам почти двойна доза, БЕЗ да се пуска изследване на ТСХ, защото от стимулация и бременност то се е завишило и не е реално. А след започване на "бременната" доза, контролата на ТСХ и ФТ4 е след 30 дни. Дозата, която ще се приема при + тест, докторът определя на база старите изследвания преди стимулация и бременност, килограми и си я сметна на калкулатора.

# 347
Това с предварителния план за прием на л-тироксина ми се вижда много добро решение. Сега успях да се свържа с д-р Галева, вика ме в петък в 13.30, но тепърва ще пуснем хормона, после пак на преглед за коркция на дозата. Дали няма да стане прекалено късно? Сега вече ми се струва неуместно сама да си коригирам дозата.

# 348
Тази лекарка репродуктивен ендокринолог ли е, Франи? Аз на твое място бих си запазила час при Начев.

# 349
Само внимавай с док. Начев, защото се оказа (запаметила съм тел. от нет-а), че аз съм си говорила по тел. с някакъв фалшификат Laughing, да се смея ли, да плача ли, не знам. Нашият, автентичният доктор преглежда в МД, Панацея и Надежда.

# 350
  • София
Само внимавай с док. Начев, защото се оказа (запаметила съм тел. от нет-а), че аз съм си говорила по тел. с някакъв фалшификат Laughing, да се смея ли, да плача ли, не знам. Нашият, автентичният доктор преглежда в МД, Панацея и Надежда.
Joy
Че той Начев има незабравим глас, почерк... въобще пълен уникат е тоз човек.
Но ... прекрасен лекар е, абсолютно отдаден, може да мърмори понякога, но помага безрезервно. Девет месеца вече е плътно до мен, сто пъти съм му звъняла по тел. за ТСХ, за диабета, винаги се е отзовавал. Голяма почерпка му готвя, не че ще мога да му се отблагодаря.

# 351
Ами и на мен ми се видя прекалено любезен другия Начев  Laughing, ама ....  Laughing

Фрида, къде ходиш при него?

# 352
  • София
Ами и на мен ми се видя прекалено любезен другия Начев  Laughing, ама ....  Laughing

Фрида, къде ходиш при него?
От 2009 г. ходя при него, само в МД, инцидентно два пъти в "Панацея" ми се е налагало. Сега през бременността понеже лежа, не съм го виждала, мъжът ми ходи с изследванията при него и с обяснително писмо с въпроси от мен  Grinning и по тел. го тормозя често.

# 353
Тази лекарка репродуктивен ендокринолог ли е, Франи? Аз на твое място бих си запазила час при Начев.
Не, Кей, мисля, че е обща ендокринология, но има опит и с бременни. Още преди 5 години, когато започнахме с опитите за бебе, я попитах какво следва, ако забременя. Тя каза да не се притеснявам и че досега няма изтървана нито една бременна, просто контролът ще е много по-строг. При нея винаги е огромен народ, виждам че има добри отзиви и в интернет. Тя ме следи вече 14 години и досега всичко е било ок. Иначе доста ме изкушавате с този Начев, много ми хареса това, че има предварителен план в случай на положителен или отрицателен тест. Това се казва превантивна работа, а не като мен сега да се моля ембриончето ми да оцелее до петък с това високо тсх Praynig

# 354
Момичета днес съм 6-ден от трансфера на Бластоцистче,днес реших да не лежа цял ден и излезнах на разходка и като се разхождах имах някакво дърпане-бодеж в единия яйчник,Това вредно ли е ако съм забременяла и трябва ли да лежа?

# 355
  • на морето
Sisamoda,не се притеснявай! Нормално е да чувстваш придърпвания. Почивай си повечко. И аз първите дни имах същите симптоми и забавях темпото. Сега не е по-различна. Направо си ме боли и не мога да си намеря място. Успих!

# 356
Всички репродуктивни ендо дават планове как да се действа, Франи, аз имах дози за стимулация, след трансфер и при бременност. Аз ходя при доц. Тодорова. Но да не спамим повече темата, защо не дойдеш в другата тема, за бременност след ин витро, там е много хубаво.

# 357
Всички репродуктивни ендо дават планове как да се действа, Франи, аз имах дози за стимулация, след трансфер и при бременност. Аз ходя при доц. Тодорова. Но да не спамим повече темата, защо не дойдеш в другата тема, за бременност след ин витро, там е много хубаво.
С най-голямо удоволствие ще дойда в другата тема, макар че не знам дали още имам право да се нарека бременна в 5 г.с  Laughing Независимо от всичко ви чета редовно там и тайничко ви завиждам, че вече сте близо до мига, в който ще си гушнете бебчетата. А ние що път има да извървим /дай Боже, де!/...

# 358
 Благодаря ти Kelson Wink и аз ти стискам много палци ! Praynig Hug

# 359
Бъдещи мами ,не смея да се похваля но.... Днес като се събудих и реших да си направя уринарен тест за бремеанност на 8 ден след трансфера на Бластоцист-- показа ми две черти едната е бледа а другата червена...Дано до е станало чудото! Отивам след малко на кръвен тест да видя какво става и дали напразно съм се зарадвала!

Общи условия

Активация на акаунт