Дългото чакане след трансфер-36

• 81 388
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Хайде и аз да цопна в темата и да се надявам скоро да се похвалим всички с плюс резултат.  Mr. Green
Танче, честито мила! Зарадвах се много като видях добрата вест. Спокойни 9 месеца и здрав финал ти желая от сърце.  bouquet

# 46
  • София
Момичета, чували ли сте за едно ново изследване - ERA - определя кога матката е готова да приеме ембриона. Времето било специфично и кратко, но с това изследване шансовете за уцелване на момента се покачвали доста. Прочетох, че го правят в клиниката на Владимиров. Някой да знае нещо повече?
Да, не е ново изследване, поне от две години вече го има в BG. Първо в клиниката на др. Владимиров. В "Щерев" също го има ЕRА теста, чела съм в сайта им, някъде към 1500-1600 лв. струва. А може и в кл. "Надежда" да го има, макар че там правят биопсии на лигавицата, та не зная. Има момичета, които са го правили, срещала съм по форумите. Дано да се включи някой правил ЕТ след ЕRА.

# 47
  • Варна
Момичета аз приключих и този опит. В събота беше ЧХГ 102.18mlU/ml, а днес ЧХГ 30,07mlU/ml
 Cry Cry Cry

# 48
Бонбони, съжалявам! Тъжно ми стана като прочетох. Нека следващия път да е твоят. Все пак е имало имплантация, което е добре. НК клетки и ембриотоксини изследвала ли си? Аз имах 3 биохимични бременности, подобни на твоята и след имунология ми откриха ембриотоксини. 

# 49
Момичета аз приключих и този опит. В събота беше ЧХГ 102.18mlU/ml, а днес ЧХГ 30,07mlU/ml
 Cry Cry Cry

Е нееее.. Cry...защо така трябва да става!?Много съжалявам...
Страх ме е от утрешния ден,когато и аз ще повтарям... Rolling Eyes Cry Cry

# 50
Bonboni, съжалявам... Hug

# 51
  • Варна
Таня изгони всички лоши мисли от главата си. Всичко ще бъде наред при теб.
Аз май ще трябва да си почина 2 месеца и после с нови сили  Cry
Eliza_Nat имам леко завишени НК клетки и правя вливания.

# 52
Bonboni, съжалявам, миличка  Hug Кураж!

Танче, нека не минават лоши мисли през главата ти. Бъди позитивна и вярвай, че всичко ще бъде наред!

# 53

Кокиче, здравей! Кой ден ти се пада от трансфера, по-скоро на кой ден ти се получи зацапването? И аз съм със зацапване от 9-ти ден, т.е. от вчера. Беше розово, сега май преминава в по-тъмно. Сутринта пуснах кръвен. Чакам резултати, но доста се съмнявам, защото предишния път така започна началото на края. Дано при теб да е знак за имплантация. Стискам ти палци.

Пада се 8-ми или 9-ти (зависи дали броя деня на трансфера,т.к. беше сутринта). Днес съм по-позитивно настроена, защото засега зацапването и болките спряха. Дано те зарадва резултатът от твоя тест!

Съжалявам Бонбони, разочарованието сигурно е голямо.

# 54
Бонбони, не се коси мила. Според мен, проблемът ти е в ембрионите заради накадърната стимулация. Помня, че ти изкараха към 30 яйцеклетки, това си е хиперстимулация, как да станат хубави ембриони. Имаш ли снимки на ембрионите преди трансфер, бас ловя, че всичките са били фрагментирани.  Peace Биохимичната го доказва.

# 55
  • Варна
Maraya not Carey  извадиха ми 17 Я

# 56
Бонбони, много, много съжалявам! Искрено ти желая успех през следващия опит Praynig Надежда и кураж!

Страх ме е от утрешния ден,когато и аз ще повтарям... Rolling Eyes Cry Cry

И аз бях така, даже няколко пъти изследвах ЧХГ, а тази седмица съм на преглед да чуем сърчице, но ми е толкова свито на душичката и не мога да се зарадвам на положителния тест, докато док не потвърди, че всичко с бебчо е наред. Танче, вярвай че всичко ще е наред и финалът ще е успешен  fingerscrossed

Едит: кокиче, аз също на няколко пъти след + кръвен тест имах болки, но четох, че донякъде е нормално. Желая ти всичко и при теб да е наред!

Успех на всички!  Hug

# 57
 Cry Cry Cry
Миличкото, много съжалявам миличка. Имаш ли замразени ембриончета?

# 58
  • Sofia, Bulgaria
Бонбони, не се коси мила. Според мен, проблемът ти е в ембрионите заради накадърната стимулация. Помня, че ти изкараха към 30 яйцеклетки, това си е хиперстимулация, как да станат хубави ембриони. Имаш ли снимки на ембрионите преди трансфер, бас ловя, че всичките са били фрагментирани.  Peace Биохимичната го доказва.

Марая , направо се изумявам всеки път като те прочета какви изказвания правиш  ooooh! , кога стана толкова компетентна , че започна да поставяш оценки на стимулации , ембриони , че и даже така уверено се изказваш , все едно е било ясно , че ще завърши с биохимична  ooooh!

Танче , много се радвам за теб Hug , всичко ще бъде наред  Hug

Бонбони , много съжалявам   Hug , събери сили и дано по-скоро отново да си на старта  Hug

# 59
Имах спомен за Бонбони, че се бях фрапирала от бройката яйцеклетки. Може да съм се объркала.  Peace И все пак, ако има снимки на ембрионите, каквито е редно да има, може да се провери моята теория.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт