На море в Гърция 2015 - II

• 100 157
  • 789
  •   1
Отговори
# 120
Снощи платих хотела и полетите, така че каквото е това е. Направи ми впечатление, че ми излиза по- скъпо от южна Франция Peace. Взехме си само стая и закуска, а за обяд и вечеря ще му мислим Simple Smile.
Благодаря на тези, които откликнаха с информация и насоки.

# 121
Не очаквай много от това. Желая ти приятна почивка.

# 122

kikamora , би ли споделила какъв полет ще ползваш?

# 123
За мобилен нет да кажа, че аз съм с предплатена карта на Q (дефакто е Wind), първо зареждане за несеца ми дава 1ГБ подарък нет и разни минути. Ако не ми стигне си купувам по още 400МБ за 2€. Преди ползвах флашка, но вече не ми е изгодно  Peace
Както и при нас искат само ЛК и подписваш там нещо си, за минутка става активирането.

# 124
Кари направо ме плашиш Simple Smile.
Анабел ще летим до Атина, където ще останем 3 дена и след това заминаваме за Солун.

# 125
Е то около Атина има доста по прекрасни места. Но ти си знаеш.

# 126
Може и да има, но като не ги знам Simple Smile. Карай, в края на август имам още 3 седмици отпуска и ще си наваксам в Франция, ако наистина остана разочарована от Гърция. Не знам защо но винаги съм била резервирана към "балканските" дестинации.

П/с относно нета, разбрах че в хотела има такъв безплатен.

# 127
Да ти кажа честно, без ровене никъде не става. Балканските дестинации са прекрасни, но за ценители. На твое място бих избрала друго в Гърция, Северна Гърция доста се пренасели. Все едно Довил да сравняваш с масовките по южния бряг.

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 07:57 от Kari2

# 128
Може и да има, но като не ги знам Simple Smile. Карай, в края на август имам още 3 седмици отпуска и ще си наваксам в Франция, ако наистина остана разочарована от Гърция. Не знам защо но винаги съм била резервирана към "балканските" дестинации.

П/с относно нета, разбрах че в хотела има такъв безплатен.

Да те питам. От какъв зор ще летиш до Атина и после ще се качваш до Солун? Това си е губи време (та и пари) и при условие, че в доста по голяма близост до Атина има прекрасни селища и плажове. Ако беше казала още в началото до къде смяташ да летиш, щеше да получиш адекватни съвети. Гърция е огромна с доста на брой летища.
Не съм била на море във Франция, но от нета съм чела за не дотам хубавите плажове, скъпотия и масовка(естествено, че има и прекрасни места). Същото важи и за Гърция, само че в обратни пропорции. И ти се набиваш точно в най комерсиализираната част.

Последна редакция: нд, 05 апр 2015, 15:39 от Анонимен

# 129
Имаме работа в Атина, а не да разглеждаме, макар че и за това ще имам време.

# 130
  • София
Аха, в крайна сметка опряхме до полета до Атина.
kikamora, много кофти логистика си измислила, а и от Атина има много възможности за далеч по-интересни дестинации с красиви плажове и хотели. Но ти ако много държиш да направиш точно това, мога само да ти пожелая приятно изкарване!

# 131
Всичко вече е платено, така че каквото е това е. Мен логистиката не ме бърка по никакъв начин, имаме 2 седмици на разположение, така че имаме достатъчно време за губене Simple Smile.

Последна редакция: нд, 05 апр 2015, 19:07 от kikamora

# 132
Здравейте,

не съм ходила в Гърция никога. Моля дайте съвет дали началото на юли е подходящо или е много топло вече.
Помогнете с дестинация, не зная какво да гледам:

търсим спокойно място, тип малко населено място. Да не е с дискотеки и музики по цяла нощ.
От друга страна сме с малко дете и все пак трябва да има лекар, аптека.

# 133
Почти всички в близката до България част са от този тип- тихи селца/малки градчета за семейна почивка, без особен нощен живот.
Изискванията за аптека и лекар намаляват малко броя им (в най-малките селища няма нито едното), но пак са доста възможностите.

Добре е началото на юли, единствено трябва да се криете по обед (слънцето е много силно, за разлика от България); и хубаво е да имате предвид, че събота и неделя по плажовете се изсипват гърци от Солун и другите близки по-големи градове, т.е. може да е по-натоварено.

# 134
Благодаря, Параход, започвам разглеждането Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт