На море в Гърция 2015 - II

• 100 120
  • 789
  •   1
Отговори
# 300
  • гр. София
Здравейте момичета,

ние резервирахме за периода 06-13.06.15 за Порто Кофу. Мислех да вземем и племенницата с нас, но ако мислите, че водата ще е ледена напрво се притеснявам. Там уж е затворен и плитък залив, все още имам време да откажа резервацията  newsm78

# 301
Здравейте момичета,

ние резервирахме за периода 06-13.06.15 за Порто Кофу. Мислех да вземем и племенницата с нас, но ако мислите, че водата ще е ледена напрво се притеснявам. Там уж е затворен и плитък залив, все още имам време да откажа резервацията  newsm78

Минал е покрай плитък. На метър от пясъка (ако го има) става яко дълбоко...подводници са влизали в този залив през Втората световна.

# 302
  • гр. София
Е може да не плитък, но покрай брега пред хотела е като басейн, миналата година в Торони беше доста по-дълбоко и студена водата, но все пак казвайте да се отказвам ли или ще е поносима температурата за по едно цопване?

# 303
Е може да не плитък, но покрай брега пред хотела е като басейн, миналата година в Торони беше доста по-дълбоко и студена водата, но все пак казвайте да се отказвам ли или ще е поносима температурата за по едно цопване?

Не знам кой е хотела. Но щом имаш опит с него и казваш че е плитко, значи няма какво да се притесняваш.
Този залив е действително затворен, но много дълбок.

# 304
  • гр. София
Това е хотела http://www.portokoufohotel.gr/indexbg.php?cat=3

пред него има пясъчен плаж, не е широк, но излизаш от стаята и си на плажа, това му е хубавото.
Май ще рискуваме, ако не живот и здраве септември на по-топло. Юни досега не сме ходили на море Simple Smile

# 305
Да, вижда се че точно пред него е пясъчен захода във водата. Дано да се е стоплила водата. Аз съм виждала плажа от дясно на него. Там хората на метър след пясъка не можеха да стъпят дъно.

Таверните в селото си заслужават. Тзатзикас сме пробвали. Имаше превъзходна прясна риба - мушмули.

# 306
  • Пловдив
Някой с мнение и предложение за местенце в Порто Лагос Rolling Eyes Записала съм си го като близка дестинация като за начинаещи в почивка зад граница Blush

# 307

Субективно е. http://seatemperature.info/june/porto-koufo-water-temperature.html - това са температурите на водата за миналата година по същото време на същото място. За мен лично 20 градуса е психологическата граница. На 22 нямам проблем. Детето обаче на 20 градуса във водата го пускам само с неопрен. За други под 25 градуса е пълен абсурд да влезнат във водата. Да се надяваме на някое топло течение тази година.

# 308
nevidimoto dete Миналата година ходихме на плаж на къмпинг Комица. Плажът е страхотен! Самият къмпинг е поддържан, малък и много спокоен. Близо е до Йерисос и Уранополули ако решите да се разходите дотам да хапнете или да си напазарувате. Има добър бар на плажа и ресторант, който е средна хубост.

И аз да се присъединя към вас. Миналата година не стигнахме до Гърция, но за тази вече сме нагласили палатката и съм си избрала три къмпинга. Сега трябва да си изясня дали искам нещо по-цивилизовано или по-диво. Някой да знае този къмпинг Мармарас колко е далеч от Неос Мармарас и от хубави плажове за деца?

http://www.camping-comitsa.gr/

и Акти Онеиру.

# 309
Здравейте момичета, как се стига до остров Самотраки? Гугъла ми дава през Александруполис и 10 часа път-няма ли по-кратък вариант-излежда близо до Тасос.

# 310
До остров се стига по море, а фериботът за Самотраки е само и единствено от Александруполис.

# 311
То е ясно, че е само по море, но се надявах да има ферибот и от Кавала-примерно, а колко часа пътува ферибота и цени горе-долу да знаете.

# 312
  • София
Здравейте момичета, как се стига до остров Самотраки? Гугъла ми дава през Александруполис и 10 часа път-няма ли по-кратък вариант-излежда близо до Тасос.
Aз пък гледах, че ферито пътува 2 часа между Александруполис и Самотраки.

# 313
Ето цените.
Пътува към 2.5 ч.

# 314
Aз пък гледах, че ферито пътува 2 часа между Александруполис и Самотраки.
10 часа ми го дава от София-с кола+ферибот

Общи условия

Активация на акаунт