На море в Гърция 2015 - II

• 100 627
  • 789
  •   1
Отговори
# 405
Някой може ли да ми каже нещо хубаво за DOLPHIN BEACH HOTEL , Халкидики ? Simple Smile

# 406
  • Sofia
Здравейте,

Тази година за първи път ще почиваме в Гърция. Поизчетох доста по темата.
Спряла съм се на Blue Dolphin 4* Sitonia. Ще съм благодарна за информация за хотела. За района се ориентирах.
Благодаря предварително!

# 407
  • Sofia
И ние ще ходим семейно в Гърция сега в края на месец май / началото на юни. В къща за гости Мария, Ситония, на Халкидики. Честно казано, много се вълнувам и се надявам на хубаво време  Heart Eyes

# 408
Някой с мнение за хотел Джени, Сивири, Халкидики?

# 409
И ние проучвахме "Джени", но накрая избрахме другия от веригата "Голдън бийч", Метаморфози. Ценово са еднакви.
Аз нямам големи очаквания, това са непретенциозни хотелчета. Надявам да е приемливо и най-вече плажът да е ок. Иначе отзивите в трипадвайзер са направо отлични, може да ги прегледаш. Ние ще сме втората половина на юни.

# 410
Ние вече пета година ползваме ето този сайт-www.procent.bg и сме изключително доволни. Изборът е голям, има разнообразни хотели и специални оферти ежедневно и може да си резервирате онлайн, без да губите време, получавате си на имейла всички документи и сте готови. newsm44
Чакам юни с нетърпение  Simple Smile

# 411
Здравейте, някъде назад в темата споменахте за предплатени карти за интернет, може ли моля, по обстойно да ми обясните кака става плащането и получаването? Предварително благодаря!

# 412
Здравейте, искам да попитам някой от  вас отсядал ли е в апартаменти Стефанидис в Ставрос ? Направих резервация за там за средата на месец август, но отзивите са много противоречиви и се чудя дали не съм сгрешила.Благодаря предварително на всички , които ще изкажат своето мнение!

# 413
  • Велико Търново
Здравейте! Някъде в предишна тема прочетох за Абдера (Авдира) и Мандра.Набелязали сме тоя район за уикенд, но сякаш няма много места за настаняване там.Някой знае ли освен малкото хотели дали има отделни стаи да се дават и какви са цените ориентировъчно? Или евентуално Лефкипос?

# 414
# 415
  • Велико Търново
Благодаря! Simple Smile

# 416
След близо месец чудене , вчера резервирахме хотел в Неа Перамос !
Най- много ме притеснява храната ... дано не ни мине черна котка пътя и всичко е наред !
Ще се надяваме и на топло време края на юни Simple Smile

Благодаря !

# 417
Храната, ако е в заведение,  е винаги вкусна, прясна, където и да седнеш, не се притеснявай. Говоря по принцип , в Неа Перамос не съм била, но не вярвам да са изключение.

# 418
  • София
Здравейте, момичета и момчета! Знам, че някои от вас са ходили към Авдира, как е селото там? Има ли всичко необходимо? Харесаха ми тези караванки да българите, Параход   bouquet , но се притеснявам, че са в средата на нищото.... а дотам ми е само 180 км и се изкушавам....

# 419
Момичета, препоръчаха ми  Вила "Йоана" (Villa Ioanna) - Никити, Ситония, Халкидики и четох добри отзиви дали някой от вас може да ми каже нещо повече. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт