ДУБАЙ 9-та тема

• 85 075
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте на всички. Скоро се регистирах в темата и от това което успях да изчета до тук събрах доста полезна информация. И аз организирам сама пътуване до Дубай на 09.10.15г. за седем нощувки. Интересуваме за Nol картите колко пари трябва да имам за да мога спокойно да пътуваме през деня без да ми свършат. Хотела който съм резервирала е в Дейра. Бюджета е ограничен, като може и да бъде сменен в последствие ако изпадне нещо по-изгодно. Колко време може да стоиш на Бурж Халифа, защото мисля да купя билети за 16.30ч., и ако се по-забавим горе ще успеем да хванем и залеза. По това време когато ще сме там се стъмва около 18ч., или има сторго определено време за престой и няма начин да остенеш по-дълго. Много ще съм благодарна на всички които имат информация. После и аз ще споделям мнение и ще помагам с каквото мога

# 721
Здравейте на всички. Скоро се регистирах в темата и от това което успях да изчета до тук събрах доста полезна информация. И аз организирам сама пътуване до Дубай на 09.10.15г. за седем нощувки. Интересуваме за Nol картите колко пари трябва да имам за да мога спокойно да пътуваме през деня без да ми свършат. Хотела който съм резервирала е в Дейра. Бюджета е ограничен, като може и да бъде сменен в последствие ако изпадне нещо по-изгодно. Колко време може да стоиш на Бурж Халифа, защото мисля да купя билети за 16.30ч., и ако се по-забавим горе ще успеем да хванем и залеза. По това време когато ще сме там се стъмва около 18ч., или има сторго определено време за престой и няма начин да остенеш по-дълго. Много ще съм благодарна на всички които имат информация. После и аз ще споделям мнение и ще помагам с каквото мога

колко ограничен защото дейра за мен е дупка....слава богу че не резервирахме там нито първия нито втория....има изключително много хотели на супер цени....кажете какъв ви е бюджета за хотел и може да погледна Wink
за нол картата си вкарайте на летището 20-30 дирхама и така....иначе дори като ви свършат парите можете да пътувате мисля че беше едно пътуване и после като я заредите ви ги приспадат...но пътуванията са 1-2 дирхама така че няма проблем

за бурж калифа няма време....колкото искате може да стоите но за залезите е по скъпо....аз мисля че по тъмно е по хубаво горе....

# 722
Благодаря ти Dream, хотела който е резервиран е Deebaj Al Khabisi Plaza, ние сме две семейства и сме резервирали апартамент излиза по около 850лв на семейство. Близо е до метро станция, не залагаме много на хотела, защото така или иначе там само ще се преспива, но разбира се и не трябва да е дупка. В последния момент може да идлезе нещо по-изгодно на по-добра локация. Резервирам през  букинга, защото съм си свикнала с него и не съм имала до сего проблеми. Мислим главно да се придвижваме с метро и автобуси, за рент а кар не и помисляме, никои от нас не се наема да кара там.

# 723
Мисля, че програмата ни е готова най -накрая Simple Smile Приемам предложения всякакви Wink
05,10- пристигане в хотел до Мола на Емирствата-La Villa Najd Hotel Apatments
06,10-МОла на Е
Бурж ал араб за снимка и плаж
Бурж Халифа за 17 00 часа
07,10-Ал мамзар 5ти плаж (дали този ден не беше само за жени.... ако е така да сменя деня с Абу Даби?)
Дейра
с абра по Криика,Дубай мол и фонтаните
08,10-Абу Даби
09,10-Атлантис
вечерта разходка в Марината
10,10- Yellow boats
разходка в Марината през деня (от там тръгва и ни оставя лодката)
За вечерта не съм измислила какво да се прави и приемам идеи
11,10-сутринта ни отново не съм измислила и следобеда сафари
12,10-плаж на Марината Мола и тръгване

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 21:50 от vladigm

# 724
Някой купувал ли е ваучери от този сайт групон, и как стават резервациите.

# 725
jojoko за някой хотели изрично в букинга си е записано, че може с дебитна карта - така че не се притеснявай. Те просто са рядкост. Виж за кола под наем няма как да минеш без кредитна.

vladigm дните за жени на Ал Мамзар за понеделник и сряда и така като гледам програмата ти ще трябва да ги размените. Иначе като идея за друго място в дупките може да посетите Мадинат Джумейра.

tomi2003 като се качите на Бурж Халифа може да стоите колкото поискате. По времето на анашето посещение последното качване на по-евтините цени беше в 15:30, а залеза в 19 ч. - така че нямаше как да се възползваме. Ако сега са намалили диапазона, спокойно може да си спестиш по-високата такса. Ние се качихме в 17:30 и стояхме до 19:20 - избрах по-рано да сме там, за да няма опашки и да не изпуснем залеза /бях чела, че някой са чакали по час и повече да се качат/, но то пък стана много бързо и малко си повисяхме горе.

# 726
Благодаря ти Dream, хотела който е резервиран е Deebaj Al Khabisi Plaza, ние сме две семейства и сме резервирали апартамент излиза по около 850лв на семейство. Близо е до метро станция, не залагаме много на хотела, защото така или иначе там само ще се преспива, но разбира се и не трябва да е дупка. В последния момент може да идлезе нещо по-изгодно на по-добра локация. Резервирам през  букинга, защото съм си свикнала с него и не съм имала до сего проблеми. Мислим главно да се придвижваме с метро и автобуси, за рент а кар не и помисляме, никои от нас не се наема да кара там.

значи по мое мнение дейра като цяло е shit place в дубай....ние общо за 2х7 дни в дубай сме прекарали около 12 часа там....може и по-малко да е даже....а другото което е за да стигнете до марината да кажем ще пътувате по 1 час, че и отгоре. За да не бъда голословен - ние пътувахме от бур дубай 40мин до марината. Като хотели мога да ви предложа този в който бяхме ние втория път който е на супер location и се казва Splendor Hotel Apartments Al Barsha провери на вашите дати каква е цената, ние съсщо бяхме взели апартамент с 2 спални и 2 бани, а бяхме и с 2 бебета и 5-ти възрастен за който имаше отделно легло в хола (огромен хол с дивани кухня И легло). Цената беше около 1100лв мисля за апартамента за 7 дни. Отделно е до самия mall of emirates, на около 200-300м може би, респективно до метрото. Ние платихме ако не се лъжа  Също можете да видите и regal plaza това е хотела в който бяхме първия път и той е в бур дубай....и двете ми предложения имат интертнет по стаите което повярвайте ми е голям плюс в дубай....След като сте 4-ма човека е почти задължително да си вземете кола под наем....
1. Защото ще ви излезе може би по евтино от метрото защото сте 4-ма
2. Защото е по-удобно и има места за паркиране
3. Има навигации които ако си свалите от София на телефоните няма да ви трябва GPS

Ние платихме от сорта на 270лв за колата ако не се лъжа

П.С. Гледайте рейтингите на хотелите в букинг....те не са сложени просто ей така Simple Smile този вашия е много нисък (то на всички в дейра е такъв кажи речи). 5.4 е много нисък рейтинг за хотел в букинг....гледайте да е поне 6.7 - 7.0

# 727
Dream,прегледах единият  хотела в Al Barsha цената в момента е по_ниска от нашия но е без право на анулация. Иначе хотела е много хубав, ще го имам впредвит. Мисля, че цените на повечето хотели ще падат колкото по малко време остава. За кола и дума не може става. Никой не се наема с шофирането, а и с английския не сме много добре. Но пък Дейра е по близо до плажа Al Mazmar. Много благодаря, ще разгледам и другия хотел. Кой аква парк си заслужава Atlantis или Wild

# 728
ами ако мислите да се отказвате ви трябва анулация, ако с анулация е малко по скъп от вашия не се замисляй а сменяй Simple Smile)
ал мамзар е много хубав плаж но повечето атракциони и места за посещение са към марината, дубай мол и мол ъф емирейтс, а да не говорим че спането ви в дейра налага и смяна на метро
на аквапаркове не сме ходили защото сме страхливи хахаха но имам ваучери от книгата за wild wadi така че ако пътуването ви е тази година можеш да ми пишеш

само за колата да кажа че там движението е спокойно и лесно се кара, колкото до английския ние нито един път от колата не ни сее налагало да говорим с някой за нещо освен да заредим....за колата ви казвам от гледна точка на това че сме били 2 пъти в дубай, първия път с метро втория с кола и нещата са несравними....

# 729
Добре , препоръчайте ми тогава от книгата кои ваучери да купя - за хапване , забавления и т.н , като се има в предвид , че програмата ни е като на повечето тук - всеки ден обикаляне на различни места .
А някой случайно да продава ваучер за Aquaventure - Adult Ticket  от детската Dubai Entertainer Kids Book 2015 ?

Последна редакция: ср, 09 сеп 2015, 19:34 от jojoko

# 730
  • в белята
Здравейте,
Сега ми излезе реклама на flydubai, че имат 30% намаление на билетите.Когато пиша датите в сайта им ми дава 238 Евро двупосочен билет, това с намалението ли е или не?

# 731
Добре , препоръчайте ми тогава от книгата кои ваучери да купя - за хапване , забавления и т.н , като се има в предвид , че програмата ни е като на повечето тук - всеки ден обикаляне на различни места .
А някой случайно да продава ваучер за Aquaventure - Adult Ticket  от детската Dubai Entertainer Kids Book 2015 ?

сафари, вечеря с корабче примерно
за aquaventure в таз годишната книга няма ваучери или аз поне в моята не намирам, имам за wild wadi останали ваучери ако някой иска Simple Smile

# 732
Имам два свободни билета за Дубай със заминаване 7 октомври и прибиране 12 октомври. Ще се наложи да се поемат таксите за смяна на хората, но са доста изгодни. Ако някой има интерес да пише.

# 733

за aquaventure в таз годишната книга няма ваучери или аз поне в моята не намирам, имам за wild wadi останали ваучери ако някой иска Simple Smile

Мен ме интересуват тези ваучери за Wild Wadi, колко имаш, какво включват, и колко струват

# 734
Някой ако продава ваучер за Wild Wadi - куувам го веднага

Общи условия

Активация на акаунт