Намаления лято 2015

• 148 542
  • 758
  •   1
Отговори
# 120

Бенетон само запомних - всичко на 30-70 %

Aу, дали във всички Бенетони и докога?

# 121
Момичета къде има хубави чанти? Нещо за през рамо искам и да издържи поне 6м. без да се скапе - обели и т.н. Може и on-line.

# 122
  • Berlin
Не, само за днес в The Mall, имат рожден ден и във всички магазини има намаления. На страницата им във ФБ може да се ориентирате по снимките.

Aу, дали във всички Бенетони и докога?

# 123
  • I want it all and I want it now.
Някой да е ходил до Дъ Мол днес?
Дали има намаления в Reserved и LC WAIKIK?
Трябват ми къси  детски панталони  Peace
Благодаря   bouquet

# 124
  • Berlin
Reserved - -20% на всички ненамалени стоки

Уайкики - до -40%, без уточнение

Пак пиша - в страницата на мола има всички магазини с какви намаления са днес.

# 125
  • София
Минах през Бенетон днес.
Не всичко е с намаление, разбира се! Оставили са секции отебелязани с -% и другите са обозначени с табела-"Стоки с ненамалени цени". Т.е. останалата 70% от съдържанието на магазина. Simple Smile

Най-доброто намаление днес имаха Прити Шоп. С -30% на всичко, сложиха в малкият си джоб днес Сефора и Дъглас.  Flutter

# 126
Аз 2 чифта обувки от Хуманик. Удобни са ми, точно такива ми трябваха Grinning  -20%, доволна съм!

# 127
  • София
В Бенетон имаше добри неща намалени - все пак 30% по това време на част от пролетно-лятната колекция е ок,а на 70% бяха дрехи от зимната им колекция.
В Уайкики имаше намалени дрехи също,но не останах с впечатлението,че са част от това намаление специално за днес.
В Зара имаше поне в детското 3 щендера с намалени дрехи,за момичета бяха няколко цвята едноцветни най-обикновени тениски по 9,90 лв и якета за пролетта май по 39,90 лв /но не помня със сигурност/.
В Манго също имаше една маса детско с 30% и в дамското също,но и там ми се стори,че не е част от акцията за днес.
В Н&М видях,че пишеше на витрината -20%,но не съм влизала, защото нещо за по-големите деца дрехите не ми допадат особено,пък и вече бяхме прилично напазарували от изброените по-горе.
Хубаво е да има такива намаления и ако може по-често и по-високи %  Flutter

# 128
В MEXX имаше пролетни якета за по 40 лв.

# 129
  • София
В Н&М видях,че пишеше на витрината -20%,но не съм влизала
А да, забравих да разкажа за ХМ! ooooh!
Бях тази сутрин там, пак да връщам торби. Имам вече 6 талона, нямам идея какво ще ги правя. Нищо не си харесвам, но одобрявам инициативата за събиране на стари дрехи и пр. Simple Smile
Та...за -20% Ами попитах и ми бе отговорено, че ....важат за сметка над 80лв. Т.е. първо вземаш неща за 80лв. и тогава от тях ти приспадат -20%. Та... да си знаете. bowuu

# 130
  • Berlin
Да, това го пише пак в страницата на мола. Laughing  -20% при покупка над 80лв.

# 131
  • София
Devil_Rose, на ул. Цар Шишман в посока Народното събрание от лявата страна има един малък магазин за чанти. Малко са скъпички (големите са между 40-60 лв., средни по 20-30 лв.), но са супер качествени. От няколко години само оттам си купувам чанти и нито една не е мръднала. Simple Smile

# 132
Simple Smile на 300км ми е. Днес ще обикалям тук, дано излезе нещо, че ходя скъсана от 2 дни.

# 133
  • Once there was a Hushpuppy...
Записвам се в темата с намалението в Ризървд Peace
20% на новата стока Peace
Купих хубави детски неща, доволна съм.

Syn - точно в Ризървд купих за моя син къси панталони с намаление.
Гледах и в ХМ имаше приятни, сигурно и от там ще взема нещо.

# 134
kopche, на мен пък ми трябват талони за ХМ и имам 3 торби с дрехи Simple Smile ако ги занеса 3те само 1 талон ли ще ми дадат или трябва да ги нося една по една, за да взема 3 талона? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт