Намаления лято 2015

• 148 582
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Хиполенд ме оставят с неприятно усещане за надути цени Rolling Eyes
Миналата есен купувах дракон от Бърк за 24.90лв. - сега беше 29.90лв. и това за около 6-7 месеца. Ако цените растат с по 5лв. за такъв период, то не мога да си представя какви ще бъдат след няколко години.....
Дали е само, заради сегашния Черен петък - не знам.
Но, определено ми станаха много неприятен магазин!
Наложи се да купя нещо на сина ми, който се запъна там и това си е...

Драконите от последната серия са с такива цени, откакто ги пуснаха. Не са били увеличени специално за Черния петък. Друг въпрос е, че сигурно следващите ще са пак по-скъпи.  Tired

# 166
В Cropp има намаление - всеки трети артикул на цена от 1лв.
Има интересни неща и по-скоро тинейджърска, младежка мода.  Peace

# 167
  • Berlin
Получих мейл за редовните акции на Хиполенд и там пишеше, че ще започват 20 дни с по -20% на всичко на Lorelli. Но иначе няма намаление на всичко, явно е било само за вчера.

# 168
А миналата година, големите летни намаления края на юни или юли започнаха? Върти ми.се юни, но не съм много сигурна...

# 169
  • Berlin
Аз помня само Зара - средата/края на юни. Laughing Там някъде са и ХМ.

# 170
В Cropp има намаление - всеки трети артикул на цена от 1лв.
Има интересни неща и по-скоро тинейджърска, младежка мода.  Peace

Редактирам се - Cropp са вече всеки 2-ри намален артикул на -50%, така са и HOUSE, и HMPeace

# 171
  • Berlin
Минах край Reserved в Парадайз и пишеше -25% за феновете във ФБ.

# 172
  • на последния етаж
Евентуално намаление на слънчеви очила някъде?

# 173
Кога се очаква намаление на кожените якета от естествена кожа в Бершка? Че не ми се дават 270лв...

# 174
  • София
Вчера инцидентно минах през Кенвело в МОЛ Сердика. Имаха на доста неща намаление от 50%. Взех си една блузка. Имаха и готини джинси. Simple Smile

# 175
  • Пловдив
Някой да има представа къде мога да намеря детски спортни комплекти /анцугчета/ с дълги ръкави и крачоли на намаление за Пловдив или в интернет, че на нищо интересно не попадам за сега?

# 176
на ясно ли сте дали в H&M дали има някакви ваучери или гифт карти за подарък и после рожденика да си избере сам какво да си купи?

# 177
на ясно ли сте дали в H&M дали има някакви ваучери или гифт карти за подарък и после рожденика да си избере сам какво да си купи?
Има да, представляват като дебитна карта вътре заредена със сума по желание. Издават се от касите.

# 178
В черния петък, в една от оптиките в Сердика имаше, но представляваше нещо от сорта на от 660лв. на 540лв. Sick Може и някой от очилата да са все още намалени  newsm78

# 179
В черния петък, в една от оптиките в Сердика имаше, но представляваше нещо от сорта на от 660лв. на 540лв. Sick Може и някой от очилата да са все още намалени  newsm78
Има един аутлет-оптика срещу съдебната палата горе-долу, на Витошка, преди беше магазин за парфюмерия, там цените са доста прилични, с уговорката, че колекциите очила са стари.

Общи условия

Активация на акаунт