Намаления лято 2015

• 148 597
  • 758
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, може ли все още да се регистрирам за нюзлетъра на страницата на H&M и да получа 25% отстъпка, пробвах, но ми изписва, че грешката не била при мен, а при тях, някакви такива...

Поправям се, по-късно се регистрирах успешно  Peace
Аз опитвам но ми дава същата грешка. Дано ме пусне по някое време.

# 196
  • в града на вечния купон
Днес  има сезонно  намаление  в HM. ....
Има интересни  неща,  аз забързах  2 рокли и 1 за малката.

# 197
Някой да знае магазин на Koton в София?
До колкото знам няма. Което е жалко защото имат мн хубави неща.

# 198
  • София
Някой идея в парадайз в кой не прекалено скъп магазин може да намеря мъжко - ризи предимно ме интересуват,не официални 3XL... ако има намаления супер, но ме съмнява. (нещо от по-масовите марки ме интересува).

В уайкики гледам в сайта се намират, дали и на живо имам шанс?

Последна редакция: пт, 01 май 2015, 17:05 от Angel_Dust

# 199
  • Пловдив
Има да ,в уайкики те са си отделени на отделни щендери 2XL и 3XL  . Аз на мъжа ми само от там пазарувам ризи. Последно взехме ризи с къс ръкав между 22 и 26лв

# 200
  • Sofia
Здравейте, някой знае ли кога ще има намаление в Nike?

# 201
-20 на велосипеди в Хиполенд

# 202
  • София
Има да ,в уайкики те са си отделени на отделни щендери 2XL и 3XL  . Аз на мъжа ми само от там пазарувам ризи. Последно взехме ризи с къс ръкав между 22 и 26лв
Мерси много, отделени не бяха, но все пак намерих 2 бр. подходящи след прилично ровичкане. Едната беше даже под 20 лв намалена, другата никак, но няма значение, важното е, че имаше Simple Smile

# 203
  • София
Някой спомня ли си кога са намаленията на колекция пролет-лято в Bata? Simple Smile

# 204
Някой спомня ли си кога са намаленията на колекция пролет-лято в Bata? Simple Smile
Ако може да се предполага, на зимните обувки и ботуши имаше около Коледа. Няма да е лошо,а ако за пролетните има тези дни.

# 205
Аз гледах обувките в Бата като имаше рожден ден на The Mall, нали бяха и те с -20%. Красиви модели, но тази година каквото премерих, ужасно неудобно ми се стори (поне моите крака така ги усетиха).

# 206
Здравейте, намаление на Лего, някой да е виждал  newsm78

# 207
  • Някъде Там
Здравейте, намаление на Лего, някой да е виждал  newsm78
Да имаше в хипо преди месец. Може и онлайн да се поръча (аз така направих)

# 208
  • София
slan4ize_76 - кое точно лего искаш? По различни магазини и сайтове и без намаления може да има голяма разлика (ако не държиш от магазин).
Ако имаш време и желание за поръчка от чужбина, може и съвсем  изгодно да се намери (зависи кой комплект и в кой момент ест).

# 209
  • София
LEGO поръчвам от http://get7.eu/. Цените са много конкурентни, понякога са по-ниски от цената след намаление по магазините. Когато станеш редовен клиент, ти дават и допълнителна отстъпка. За Южни райони доставката е безплатна.

Общи условия

Активация на акаунт