Намаления лято 2015

• 148 492
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
При нас в провинцията няма такива и аз бих искала първо да видя ,ама... ще поръчвам пак от ХМ  Peace

# 736
  • София, България
Някой да е виждал намалени хубави ученически раници за ученик в 8-ми клас?

Хубави раници има в Декатлон, не са намалени, но пък и без това не са много скъпи  Peace

# 737
  • София
Някой да е виждал намалени хубави ученически раници за ученик в 8-ми клас?

http://sports.mymall.bg/categories/%D0%93%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B … D0%B8%D1%86%D0%B8

# 738
Благодаря ви

# 739
В Некст някой ходил ли е скоро?

# 740
  • София
Миласара, благодаря за линка на Mymall. Не го знаех този сайт. Поръчах вече раница на малката.  Peace Нещата са от sports direct, според мен.

# 741
В Некст някой ходил ли е скоро?
Некст вече няма да продават дамско- каквото е останало е преместено в Strand, вече ще има само детско, заредена е есенната колекция, другата седмица очакват още неща.

# 742
  • Berlin
Ами дано тогава да заредят хубаво детските неща. Как преместено в Странд, то нали няма такъв мол вече?

# 743
  • София
Миласара, благодаря за линка на Mymall. Не го знаех този сайт. Поръчах вече раница на малката.  Peace Нещата са от sports direct, според мен.

Да, от Sports direct са, нямат целия асортимент, но има доста неща и си спестяваш доставката, а обслужването е много добро- няма никакъв проблем със замяна, връщане на пари и т.н.

И аз бих се възползвала от информация за софийския Некст.    bouquet

# 744
Ами дано тогава да заредят хубаво детските неща. Как преместено в Странд, то нали няма такъв мол вече?
Simple SmileИзвинявам се- пропуснах да уточня- става въпрос за Некст в Ринг Мол София, а каквото им е останало дамско е в магазин Strand в Сити център в София

# 745
Аз да се похваля с много успешни покупки в GEOX от снощи Grinning Нали е време за есенни обувки за децата, с мъж ми отидохме до Парадайс, влязохме в КиК, новата колекция за сина ми (36н.) е 75 лв, излязохме и влязохме в Геокс (оказа се че е нов ,от няколко дни там, затворили са магазина на Витошка). Взехме за 79 лв. черни ,високи до глезен ,кожени обувки. Н а дъщеря ми (29Н.) - ботушки тип апреска за 69 лв. ( да, единствен останал чифт, ама нашия номер  Laughing) и за 79 лв. и за нея високи кожени обувки. Много съм доволна от всичко и отново ще влизам в този магазин, защото има много намалени неща, без отвън специално да е афиширано намаление Peace

# 746
Бихте ли ми казали дали още е актуална акцията с връщане на дрехите и колко е намалението за след това?

Благодаря на отзовалите се Simple Smile

# 747
Бихте ли ми казали дали още е актуална акцията с връщане на дрехите и колко е намалението за след това?

Благодаря на отзовалите се Simple Smile

За HM ли става въпрос?

# 748
Да, за ХМ. Пропуднала съм:)

# 749
Активно е, -15% за един артикул до август 2016, може да се комбинира с някои други намаления( не всички)
За една чанта 1 талон, до 2 чанти на ден на човек

Общи условия

Активация на акаунт