мъжа ми не иска да правим секс

• 12 157
  • 68
  •   1
Отговори
здравейте.имам проблем от няколко месеца мъжа ми не ме жела е. все изморен,много работил и такива оправдания все....когато всеки път го попитам какво става той отговаря все едно и също.мисля и почти съм сигурна казвам почти защото вече и аз не знам че няма любовница.от работа в къщи и обратно.имаме бебе на 10 месеца малко е напрегната обстановката (зъбчета и т.н.) но възможно ли е за 2 месеца 1 веднаж( да малко се поскарваме но сам много изнервена за това ) той бил такъв.но в началото не беше  NeWS78  той е мъж все пак трябва да има поне малко нужда...пиша това за да ми дадете съвет да не би да трябва да отидем на сексолог или нещо подобно....благодаря предварително NeWS70 NeWS12

Последна редакция: вт, 31 мар 2015, 11:26 от silvana54001

# 1
По- добре се върни в първи клас, да усвоиш правописа, после мисли за секс...

# 2
хахха  Joy  извинявам се не живея от доста време в бг и малко се бъркам с писането. а ти беше типичната любезна българска гражданка Joy

# 3
  • Сливен
Няма какво да се сърдиш, правописът ти наистина е ужасен и трудно се чете какво си написала.
По темата - тук едва ли ще получиш адекватен съвет, само вие си знаете какво е между вас, дали нещата са поправими и какво може да се направи. Добре е, ако има някой, който да ви помага за бебето, да го оставяте, за да имате време за вас като двойка - кафе, кино, разходки, моменти само за вас далеч от досадното ежедневие.

Последна редакция: вт, 31 мар 2015, 11:28 от roxanna

# 4
За съжаление правописа ти е с много сериозни пропуски, това, че не живееш в България не е оправдание.
По темата: Проблема е твърде личен и решението му е в ръцете на теб и съпруга ти.

# 5
Благодаря ви.Ще поработя варху него а по темата явно не беше мястото тук твърде лично е.Ще взема всичко в моите ръце

# 6
Вероятно нежеланието се поражда от изразено от теб недоволство .. или сприхав нрав, който той не е склонен да приеме . Вероятно те наказва по този начин , като те лишава от секс .. или просто наистина няма желание поради тази причина . Дръж се с него мило, върши си майчинските задължения и не го товари с грижи за детето .. промени поведението си и се надявай той да те пожелае отново .

# 7
Съгласна съм с марсо,промени по някакъв начин поведението си,за да може когато той се прибере уморен от работа да не се натоварва и напряга с още неща,а да се отпусне..Прави мили неща за него,може би наистина неговото нежелание е отражение на твоето поведение,особено ако си сприхава.

# 8
  • София
Marco го е казала най-добре (както и останалите, които те върнаха в първи клас), освен това - ако нощем не спи, а цял ден е по работа (не е ясно какво работи, нито дали е българин), е възможно наистина да е поуморен; особено ако ти не си - как да се изразя по-деликатно - "по-дейна" в леглото...

# 9
  • Canada - Montreal
Точно така, послушай марсо, и съвсем  скоро и на теб няма да ти се прави.С недорасляк и бебе е така.

# 10
Не мога да повярвам какви съвети се дават тук  Sick Не прави грешката да намесваш детето в проблемите м/у вас. Никога не го лишавай от родител. Уморен е всеки, нормално, това е дете, отговорност, която не е лека. Да не го натоварвала с грижи за детето. Не тя, той сам трябва да намери време всеки ден за собственото си дете. Ако иска да е родител. И за дома си, и за жена си.
Както тя намира за всичко, така и той.
Иначе на всекиму е лесно да иде на работа, да се върне и да си качи краката на табуретката, докато друг тича като луд.

По темата - след раждането на дете има известен период, в който хората трябва да се адаптират, но не го изпускайте, защото може да доведе до по-сериозни проблеми. Имате ли възможност да останете сами в някой от почивните дни?
Разбира се причините може да са всякакви, ако можеш да го накараш да говори ще е най-лесно.

# 11
Не мога да повярвам какви съвети се дават тук  Sick Не прави грешката да намесваш детето в проблемите м/у вас. Никога не го лишавай от родител. Уморен е всеки, нормално, това е дете, отговорност, която не е лека. Да не го натоварвала с грижи за детето. Не тя, той сам трябва да намери време всеки ден за собственото си дете. Ако иска да е родител. И за дома си, и за жена си.
Както тя намира за всичко, така и той.
Иначе на всекиму е лесно да иде на работа, да се върне и да си качи краката на табуретката, докато друг тича като луд.

По темата - след раждането на дете има известен период, в който хората трябва да се адаптират, но не го изпускайте, защото може да доведе до по-сериозни проблеми. Имате ли възможност да останете сами в някой от почивните дни?
Разбира се причините може да са всякакви, ако можеш да го накараш да говори ще е най-лесно.

Аз съдя по себе си !
Навремето аз работех много . Всяка сутрин ставах в 5 сутринта до 7 вечерта ..
Точно по това време някъде .. 7-8 месец първия ми син .. започна недоволството на жена ми ..
че не се включвам в грижите за детето достатъчно , а аз се връщах размазан от работа ..
докато се изкъпя и хапна и съм нокаут ..
Изкарвах много пари , но да, за сметка на това нямах никакво лично време , никакво време за семейството ..  за да са осигурени .
Жените по това време не работят .. и е нормално детето да е основния им приоритет .
Тези , които очакват бащата да и да работи и да има задължения свързани с обслужване нуждите на детето .. са меко казано неориентирани .. по мое мнение

# 12
Честно казано въобще мен не ме интересува мъж, който не може да си организира нещата така, че да бъде баща и съпруг, банкомат не ми е нужен. Искам човек до мен, а детето ми баща.

Тези неща нямат връзка в темата, тя даже не повдига въпроса, че той по какъвто и да е начин взема участие в друго, освен работа.

# 13
  • Canada - Montreal
Абе права бях аз за недоволството на неориентираната ти жена Wink

# 14
  • Вестерос
Вероятно нежеланието се поражда от изразено от теб недоволство .. или сприхав нрав, който той не е склонен да приеме . Вероятно те наказва по този начин , като те лишава от секс .. или просто наистина няма желание поради тази причина . Дръж се с него мило, върши си майчинските задължения и не го товари с грижи за детето .. промени поведението си и се надявай той да те пожелае отново .

Пълни глупости, този е трол, не му се връзвай, в една друга тема искаше да му се кланят колко велик мъж е.

Според мен трябва да се говори спокойно , може нещо да го притеснява, да е уморен, да е стресиран и затова да се дърпа, но изречения от типа " не го товари с грижите по детето", та нали е и негово дете. Една жена не е 6-то ръката Шива  Rolling Eyes Такива егоистични изказвания никак не помагат. Очаквам ( от троловете-мъже) да дадете съвети какво да му направи в леглото, как и  къде.

Общи условия

Активация на акаунт