мъжа ми не иска да правим секс

• 12 161
  • 68
  •   1
Отговори
# 15
Да . Слушай жените и ше видиш секс като цъфнат налъмите  tooth

# 16
Аз като гледам тук темите и перфектните домакини, които не дават мъж да пипне бебето пак не виждат секс, така че явно не е от това  Laughing

# 17
Аз като гледам тук темите и перфектните домакини, които не дават мъж да пипне бебето пак не виждат секс, така че явно не е от това  Laughing

Не говорим да не пипне детето , а да му се радва .. не да го дундурка щото реве .. примерно .
Понеже аз това съм правил .. цяла нощ дондуркам и сутринта отивам на работа като призрак .. пиех по 30 кафета , да ми останат отворени очите  newsm10

# 18
  • София
Подобно на marco (сега видях, че е мъж) и аз ставам в пет, работя от 8 до 6.30-7 вечерта, веднага след което се грижа за бебе, а между другото - изцяло и за домашен любимец (голям).
Успявам да се включа с грижи и възпитание, наистина с голяма умора, но не успявам да бъда така задоволителен за стандартите на жена ми "банкомант", както се изрази НСЧ, въпреки че смея да твърдя получавам доста висока за България заплата.
Жена ми обаче също работи, т.е. - нейното майчинство си е работа от вкъщи, няма работодател, който да я чака "да се върне", поради което не е ползвала абсолютно майчинство - в смисъл 1 г. само бебе.
Та така, мъчим се некак, но наистина няма как да се огрее навсякъде, затова е нужно разбирателство, взаимно компромиси, малко мисъл и от двамата... и така

# 19
Не говорим да не пипне детето , а да му се радва .. не да го дундурка щото реве .. примерно .
Понеже аз това съм правил .. цяла нощ дондуркам и сутринта отивам на работа като призрак .. пиех по 30 кафета , да ми останат отворени очите  newsm10

Детето не е играчка, за да си поиграе с него и да го остави. То и на площадката някой страничен човек може да му се порадва. Това не е родител.
Аз също съм била като призрак и не бях адекватна на другия ден. Добре, че мъжът ми не мислеше като теб, а си направихме график и си поделихме времето, така че всеки да има 8 часа сън. Едно елементарно пресичане на улица от недоспал човек може да е фатално.

ronaldd  Peace

Аз спирам с постовете за децата. Темата е за друго  Peace

# 20
  • Canada - Montreal
Да, ronaldd , мисъл и от двамата, но за другия, не само за себе си и собствените нужди Peace

# 21
  • Пловдив
Да си родител е трудно. Особено първите месеци, докато нещата се подредят по нов, удобен за всички начин. Отразява се както на психиката, така и на външния вид. Дали бащата обръща внимание на детето очевидно не е въпросът на авторката.
Мъжът ти може и наистина да е уморен, но може да не се е адаптирал към новия ви начин на живот. А, ти, от друга страна ако си станала по-изнервена, по-уморена и т.н. оказва влияние със сигурност. Трябва ви време само за вас двамата. И изобщо време...

# 22

Детето не е играчка, за да си поиграе с него и да го остави. То и на площадката някой страничен човек може да му се порадва. Това не е родител.
Аз също съм била като призрак и не бях адекватна на другия ден. Добре, че мъжът ми не мислеше като теб, а си направихме график и си поделихме времето, така че всеки да има 8 часа сън. Едно елементарно пресичане на улица от недоспал човек може да е фатално.

ronaldd  Peace

Аз спирам с постовете за децата. Темата е за друго  Peace

Зависи кой какво работи .. и дали въобще работи .
Не е редно да разпределяте времето за детето по равно , въпреки, че единия работи , а другия не .

# 23

И организация. Защото има хора, отгледали деца, които така и не са успели да си направят нещата лесни.
Но не съм сигурна, че точно това е техния проблем. Поне с такова впечатление оставам.

Скрит текст:
Не е редно да разпределяте времето за детето по равно , въпреки, че единия работи , а другия не .

Да. Детегледачките и домашните помощници въобще не работят. Затова получават заплати, щото си клатят краката  Simple Smile
Пробвай да се грижиш сам няколко месеца за човек, който зависи изцяло от теб 24/7, + цялото домакинство и ела ми каже, че не е работа.

# 24

И организация. Защото има хора, отгледали деца, които така и не са успели да си направят нещата лесни.
Но не съм сигурна, че точно това е техния проблем. Поне с такова впечатление оставам.

Скрит текст:

Да. Детегледачките и домашните помощници въобще не работят. Затова получават заплати, щото си клатят краката  Simple Smile
Пробвай да се грижиш сам няколко месеца за човек, който зависи изцяло от теб 24/7, + цялото домакинство и ела ми каже, че не е работа.

Аз съм наемал гледачка , въпреки, че аз съм бил на работа , а в същото време жена ми не .
Само и само тя да се чувства добре .. и въпреки това недоволството й постоянно растеше и съответно пък моето желание към нея се изпаряваше

# 25
Аз пък бих си задавала въпроса( ако бях жена му): добре,  наказва жена си, или недоволното й мрънкане изпарява желанието му да прави секс с нея, или......., но къде(с коя) задоволява тази естествена нужда този млад мъж?

# 26
Аз пък бих си задавала въпроса( ако бях жена му): добре,  наказва жена си, или недоволното й мрънкане изпарява желанието му да прави секс с нея, или......., но къде(с коя) задоволява тази естествена нужда този млад мъж?

С някоя по млада и не толкова претенциозна женска

# 27
Именно. Не умората, а мързелът и нежеланието да си поеме отговорностите са причината.

И все пак да не вкарваме на жената мухи в главата  Peace

# 28
Скрит текст:
Не мога да повярвам какви съвети се дават тук  Sick Не прави грешката да намесваш детето в проблемите м/у вас. Никога не го лишавай от родител. Уморен е всеки, нормално, това е дете, отговорност, която не е лека. Да не го натоварвала с грижи за детето. Не тя, той сам трябва да намери време всеки ден за собственото си дете. Ако иска да е родител. И за дома си, и за жена си.
Както тя намира за всичко, така и той.
Иначе на всекиму е лесно да иде на работа, да се върне и да си качи краката на табуретката, докато друг тича като луд.

По темата - след раждането на дете има известен период, в който хората трябва да се адаптират, но не го изпускайте, защото може да доведе до по-сериозни проблеми. Имате ли възможност да останете сами в някой от почивните дни?
Разбира се причините може да са всякакви, ако можеш да го накараш да говори ще е най-лесно.

Аз съдя по себе си !
Навремето аз работех много . Всяка сутрин ставах в 5 сутринта до 7 вечерта ..
Точно по това време някъде .. 7-8 месец първия ми син .. започна недоволството на жена ми ..
че не се включвам в грижите за детето достатъчно , а аз се връщах размазан от работа ..
докато се изкъпя и хапна и съм нокаут ..
Изкарвах много пари , но да, за сметка на това нямах никакво лично време , никакво време за семейството ..  за да са осигурени .
Жените по това време не работят .. и е нормално детето да е основния им приоритет .
Тези , които очакват бащата да и да работи и да има задължения свързани с обслужване нуждите на детето .. са меко казано неориентирани .. по мое мнение
БАш са си ориентирани.    Grinning
И мъжът ми работи по цял ден, като се върнеше от работа, и ги къпеше, и шишета даваше, и на разходка ги изкарваше, и в домашната работа се включваше.Без да чака да го моля или да изисквам.Че и секс никога не ми е липсвал....Но е бил с децата като бебета по цял ден, знае прекрасно как се гледа бебе и че има дни, в които жената няма време дори да седне.
Та, не е до умора, работа, или друго.Изцяло си е до приоритети и правилна организация на времето.
Иначе, оправданията са като задника, всеки си ги има.    Laughing

Лично мнение:когато в едно семейство секса стане постоянна липса, нещата не отиват на добре.И причината не е умората, работата или бебето.А отношенията между двамата.
Не говоря за инцидентен период, в който на единия може да му се е насъбрало (за мен подобен период е максимум 1 месец).А за перманентна липса на секс.

# 29
А може  мъжът  да е под стрес от осъзнаването, че в периода на майчинството, финансовата грижа ще е предимно негова. Мъжете рядко говорят за тези си притеснения, а  стресът си е смъквач на либидото отвсякъде. Предполагам само, авторката не е дала много инфо. Confused
П.П. Марсо, страхотна идея ми даде с това недоволство! Ще взема да пробвам да мрънкам по-често, барем се поспрат да ме приклещтват на всеки ъгъл  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт