Елиф: Какво става ,защо спряхме?
Кахраман: Ще починем за да хапнем ,за вечеря ще има риба.
Елиф хвърля пръчката/въдицата/ в морето,а Кахраман пита:
-Какво правиш?
Елиф: Кахраман искам да се маха от тук ,не разбираш ли?
Кахраман:Разкажи ми всичко и ще тръгнем.
Елиф: Нямам какво да ти кажа
Кахраман: Не е така,мисля ,че имаш.Нека почнем от Керем.Той от къде се появи?Кактъй ще се омъжваш за него?
Елиф:Това не е твоя работа!
Кахраман:Моя работа е ,това ме притеснява.Елиф разбери най-накрая ОБИЧАМ ТЕ! Тук си /показва сърцето си/ даже да искаш или не ,никой неможе да те изхвърли от там. Прекрасно е.Недей така да правиш Елиф!Бебето което носиш,нашят син.../хваща я за ръката/ и казва ,че детето ги свързва и той никога няма да се откаже от него.От дълго време искам да ти кажа ,но ти не ме изслушваш ,ти си майка на това дете…
Елиф: Знам Кахраман
Кахраман: Знаеш?
Елиф:Да
Кахраман:Защо до сега не си ми казала?
Елиф:Какво щеше да се промени?Какво значение има това?
Кахраман:Как разбра?Кой ти каза?
Елиф:Това не е важно.Ще промени ли това с нещо нашия живот?
Кахраман:Елиф аз също не знаех и когато разбрах,аз се опитах да ти кажа,но ти не искаше да ме изслушаш.
Елиф:Ти скри истината от мен и ме излъга.
Превод от хърватски:
Karahman:Napravili smo predah,za večeru ćemo imat ribu.
Ona mu baca štap u more,a on pita što to radiš?
Elif: Karahman,želim otići odavde,kako ne shvaćaš?
Kahraman: Reci mi sve i idemo.
Elif: Nemam ti što reći (opet pili po istome ).
Kahraman: Ma nemoj! Ja mislim da imaš! Počnimo od Kerema.Otkud se on sad pojavio?Otkud sad tvoja udaja za njega?
Elif: To se tebe ne tiče!
Kahraman: Tiče me se i te kako. Elif,shvati napokon,volim te.Ovdje si (pokazuje srce) htjela ili ne,nitko te odavde ne može izbaciti.Gotovo je,prekasno.Nemoj nam to raditi,Elif! Beba koju nosiš,naš sin...Uhvati je za ruke i govori da ih to dijete povezuje i da hoće,ne mogu sad odustati od njega.Već dugo vremena ti želim reći,ali me ne slušaš, Ti si mama ovog djeteta
Elif:Znam,Kahraman!
Kahraman: Znaš???
Elif:Da.
Kahraman: Zašto mi nisi rekla?
Elif:Šta bi se promijenilo? Kakve to ima veze?
Kahraman: Kako si doznala?Tko ti je rekao?
Elif: To nije važno.Hoće li to šta promijeniti u našim životima,neće.
Kahraman: Elif,stvarno nisam znao,kad sam doznao,pokušavao sam ti reći,ali ti me nisi htjela slušati.
Elif:Skrivao si mi istinu,slagao si me i sad me lažeš. :o
не вярвам да е откраднала дневника
но Кахраман беше съвсем друг.....уверен, сигурен в чувствата на Елиф....затова я "принуди" да го целуне.....мен лично не ме интересува снимаха ли ги или не.....важното е Керем и Дефне, а и Къймет да разберат, че не трябва да се месят повече между двамата...

за споделеното в поста

и се поуспах, та... набързо само да ви поздравя