Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~117

• 29 033
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Кралице много, много благодаряяяяяяяяяяяя  Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

Мамче , Нерви дано да сте прави и Зия да казва това за Къймет, а не за Елиф , че чак се учудвам, че Зия застава против сина си и ми стана кахърно , Praynig
Казва го за жена си..ясно е! bowuu
Не ми изглежда притеснен..на мен, Зия бей от новината....напротив! Просто е учуден...като, всички... newsm78

# 586
Благодаря за фрагмана и разясненията !  bouquet

Съвещание на високо ниво ! Joy Joy Joy

Двете свраки  опс свати  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Но си мисля, дали сега Къймет няма да се обърне против Дафка.... newsm78

# 587
Кралице много, много благодаряяяяяяяяяяяя  Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

Мамче , Нерви дано да сте прави и Зия да казва това за Къймет, а не за Елиф , че чак се учудвам, че Зия застава против сина си и ми стана кахърно , Praynig
Казва го за жена си..ясно е! bowuu
Не ми изглежда притеснен..на мен, Зия бей от новината....напротив! Просто е учуден...като, всички... newsm78

Според мен го казва за Къймет.....

Кахраман първо отива като парламентьор и след това води Къймет....Така мисля... Thinking

# 588
Благодаря за фрагмана и разясненията !  bouquet

Съвещание на високо ниво ! Joy Joy Joy

Двете свраки  опс свати  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Но си мисля, дали сега Къймет няма да се обърне против Дафка.... newsm78

И аз това го мисля ,Кахраман да е казал на майка си ,че ще я върне в имението,но да престане с интригите ...

# 589
Не забравяйте, може и да ни подвеждат...фрагманите..понякога, само това правят...
Всичко, може би е..наобратно...
Къйметката, сега е моментът да й обърне гръб на тази...лудата Дафне..
Ако Кахраман й е простил...тя, трябва да зачете..избора му...най-после да види....щастлив, този си син...добрият й син,  дето винаги й прощава! newsm78

# 590
Не забравяйте, може и да ни подвеждат...фрагманите..понякога, само това правят...
Всичко, може би е..наобратно...
Къйметката, сега е моментът да й обърне гръб на тази...лудата Дафне..
Ако Кахраман й е простил...тя, трябва да зачете..избора му...най-после да види....щастлив, този си син...добрият й син,  дето винаги й прощава!
newsm78

newsm10 newsm10

Ама Къймет ще види и друго....Как я посреща Шюкран.....А Кахраман как гледа, май ще му стане ясно каква е Шюкран....

# 591
Дафка държи някакъв лист и се обясняват с Къймет - нещо ще доказва на Къймет....

може мадам да е изфабрикувала някакъв документ, който да показва , че тя е майката...
рускините са винаги оригинарни в предположенията си...
Она даже не в курсе, что за игру ведет с нею судьба. - Тя даже не предполага, съдбата как си играе с нея--- това е за Дафне.
Как раз таки , я считаю, что это причина. Дефне поставит ему ультиматум : либо отдают ей ребенка, либо они не разводятся - това ли да е шока?

# 592
Размишлявам....

Цитат
Къймет ханъм: И аз..ако съм Къймет Йорукан..това до тебе няма да го сложа...

Това си говори Къймет след като Дафка й казва, че бебето е нейно..../ако това казва Дафка/.....Демек няма да сложи детето до Дафка.....

# 593
Дафка държи някакъв лист и се обясняват с Къймет - нещо ще доказва на Къймет....

може мадам да е изфабрикувала някакъв документ, който да показва , че тя е майката...
рускините са винаги оригинарни в предположенията си...
Она даже не в курсе, что за игру ведет с нею судьба. - Тя даже не предполага, съдбата как си играе с нея--- това е за Дафне.
Как раз таки , я считаю, что это причина. Дефне поставит ему ультиматум : либо отдают ей ребенка, либо они не разводятся - това ли да е шока?

Деси в озета пише, че са се развели и тогава Кахраман е шокиран....
А до колкото знам Майката , която е износила бебето може да не се откаже от него и да не го даде......
На практика Елиф трябва да се откаже от бебето и Дафка да го осинови....

# 594
# 595
Благодаря за двата фрагмана! Hug Hug Hug

Ето озета на Парчетата! Peace

КРАТКОЕ СОДЕРЖАНИЕ 19-ОЙ СЕРИИ

Озан попадает в аварию.
Озан попадает в крупную аварию на машине которую отец купил ему в подарок на день рождение. В это же время Гюльсерен и Джансу попадают в передрягу.
Гюльсерен разводится!
Гюльсерен которая никак не может развестись с Озканом,пережившая насилие и чуть не покончившая собой в этот раз с помощью адвоката Йылдырыма разводится.Но все равно не может от него избавиться. Потому что Диляра играет с огнем!Диляра которая что бы отомстить Джихану и Гюльсерен наняла водителем Озкана,встречается с очень жесткой(сильной) реакцией Джихана;Джихан,готов потерять все ради Гюльсерен.
В чем опасная игра Хазал?
После всего что произошло,Хазал еще сильнее ревнует Джансу и подвергает жизни всех опасности.

# 596
Трудно ми е да приема, че Къймет ще промени нрава си след всичко което на твори до тук. По - скоро бих повярвала , че пак ще твори простотии
Кралице това последното гифче е балсам за душата  Hug

# 597
Фрагмана на Парчетата на руски език! Peace

Осколки 19 серия 1 анонс с русскими субтитрами!

http://vk.com/paramparca

# 598
# 599
  • Плевен / София
момичета....какво виждам... newsm78 фрагман, гифчета...озет...снимки... #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт