Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~117

• 28 994
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Предполагам, че е тя...нали, все ги следи.. hahaha
След идването на адвоката, с документите за развода...като и тя беше там, навярно съвсем ...ще да си е направила труда да проследят ...Кахраман!
И този, нейното протеже Ибрахимчо...да не се окаже, че той ще спасява накрая Елиф и бебето...от тези двете.... ooooh!

Сигурно Невал е изпратила нейното протеже - журналиста...Да ги следи....Още повече ще психяса Дафка....
А Ибрахимчо като ги вижда какви кухи лейки са и двете - майка и дъщеря, може да запретне ръкави и да спасява Елиф и бебето...Може би в него има повече човещина от вещиците. А пък нали той ще иска да си отмъсти за баща си - сам....Така каза на Невал още първия път, когато се срещнаха....
Не знам какво са му виновни Елиф и Назлъ...макар, че и Султан в случая няма вина...ама нея да я посплаши малко, че много си вири носа и ръцете.....

# 661
  • Плевен / София
Ани,Кралице,Тио Hug
Скрит текст:
наваксвам с къщната работа, че през седмицата времето не стига... ooooh!
но щом е за кафе и торта....тук съм....
Веднъж вече ги снимаха и видяхме резултата Crossing Arms а относно обувките не смятам , че Дъфне  носи модерни обувки....то с тази височина никой няма да я качи на 12 см. ток... Joy Joy Joy
искате ли малко музика
Тръгна си. . .

# 662

Kaderimin Yazıldığı Gün 23.Bölüm | Elif, Kahraman'ı affedecek mi?

Финала на 23 епизод -със светкавицата....

# 663
С тази порция смях ,Ви пожелавам приятно изкарване на празниците.На всички момичета с красиви цветни имена ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН утре -4.04.   bouquet    bouquet     bouquet

Joy Joy Joy Joy Joy

Ани ,Краличке,Гости    благодаря  Hug

# 664
С тази порция смях ,Ви пожелавам приятно изкарване на празниците.На всички момичета с красиви цветни имена ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН утре -4.04.   bouquet    bouquet     bouquet

Joy Joy Joy Joy Joy

Ани ,Краличке,Гости    благодаря  Hug

newsm10 smile3521 newsm10 Ако се откаже да лъже, манипулира и да прави интриги, а да работи може би нямаше да бъде такова куку......За сега това е най-противния женски образ, който съм гледала....Меликето от Дила ханъм ряпа да яде.....

Гости благодаря за поздрава с Галип  Hug

Утре ще имаме 2 именнички в темата /които аз знам/, така, че ние ще берем росни китки, а те да се погрижат за кафето....

# 665

Kaderimin Yazıldığı Gün 23.Bölüm | 'Ben bu kadını seviyorum, hem de deliler gibi'

Сладки моменти от яхтата....

# 666

Kaderimin Yazıldığı Gün 23.Bölüm | 'Bu bebeğin annesi sensin'

# 667
  • Плевен / София

Утре ще имаме 2 именнички в темата /които аз знам/, така, че ние ще берем росни китки, а те да се погрижат за кафето....

Ани,
Скрит текст:
какво мислиш съм правила днес.....готова съм.....утре да не кажете , че сте на диета и с висок холестерол.... Joy Joy Joy
снощи голямо махане и слагане на подписи и така и не можах да реша...... Embarassed
Галип ми харесва много, за разлика от Джихан....не го харесвам толкова слаб......не му отива....
Не мога да те забравя ...

# 668
Гости

Скрит текст:
И ти ли си именница  newsm78 Ако си, не знаех...Значи ставате трички...
Няма страшно с холестерола - и да спазваш диета и да не спазваш, когато е висок, си е висок...Така, че няма да се лишаваме от удоволствията....още повече, че са виртуални...А така ми се иска да си хапна от твоите торти реално  Praynig Praynig Praynig Praynig

Така и не разбрах, защо Джихан се ядоса, че Дилара пристигна с Озкан.... Thinking Нали се развеждат  Thinking

# 669
Ани,
Скрит текст:
какво мислиш съм правила днес.....готова съм.....утре да не кажете , че сте на диета и с висок холестерол.... Joy Joy Joy
снощи голямо махане и слагане на подписи и така и не можах да реша...... Embarassed
Галип ми харесва много, за разлика от Джихан....не го харесвам толкова слаб......не му отива....
Не мога да те забравя ...

Клипа е страхотен  Peace Текст, музика и любимия момент на Кралицата  Heart Eyes Peace
Еркан и в Дила ханъм беше слаб, но сега малко повече е отслабнал. А според мен всичко идва от ролята. В Сон бахар, в Дила ханъм, героите му бяха по естествени. Особено в Дила ханъм Ръза беше влюбен от първия до последния епизод. Събираха се, разделяха се, караха се, обичаха се, но и двамата бяха влюбени....
В епизодите които сега излъчват по ДФ, Джанан излезе много подла и даде сламки на Суат, да вкара Ръза в затвора. Но сега Джанан се сапикяса, че вместо да ги разделят ще стане така, че Дила още повече ще се привърже към Ръза....и започна да бие отбой, но онзи с рижавия мустак и изпъкналите очи няма да се откаже....Но пък любовта на Дила и Ръза ще стане още по-силна....

# 670
  • Плевен / София
Ани, ще ни стигне ли темата.....
Почувствай ме...

# 671
# 672
Ани, ще ни стигне ли темата.....
Почувствай ме...

За кога да стигне Гости... Направих нова тема. Чакам тази да свърши и ще я пусна...

# 673
Вижте какво намери у фейса.... Grinning

Скрит текст:

И готиния колаж... Hug Hug Hug

# 674
  • Керодиспансера
Злати, ЧРД на внучето ти   ura да расте здраво и весело, да радва всички в къщи   bouquet Heart Eyes

Момичета, много е приятно, когато има такова настроение в темата  Peace но принос за това имат Елиф и Кахраман  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт