Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~117

• 28 994
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Ели - за доброто ни настроение Елиф и Кахраман са причината. Когато те са щастливи, правят щастливи и нас...От кога си мечтая Елиф да върне усмивката на Кахраман.....

# 676
  • Плевен / София
Просто исках да знам....защото съм настроена за музика......и предлагам и вие да  слушате....
Любовта няма цена...

Скрит текст:

# 677
Ани,Кралице,Тио Hug
Скрит текст:
наваксвам с къщната работа, че през седмицата времето не стига... ooooh!
но щом е за кафе и торта....тук съм....
Веднъж вече ги снимаха и видяхме резултата Crossing Arms а относно обувките не смятам , че Дъфне  носи модерни обувки....то с тази височина никой няма да я качи на 12 см. ток... Joy Joy Joy
искате ли малко музика
Тръгна си. . .

Скъпа, безкрайни благодарности за поздрава с Галип Тюркер. Винаги влюбен, винаги обичащ, винаги всеотдаен......Това е то....Галип Тюркер.

# 678
# 679
Просто исках да знам....защото съм настроена за музика......и предлагам и вие да  слушате....
Любовта няма цена...

Слънце, тази песен я пеехме някога, когато бяхме ученички:

Скрит текст:
                   Последно танго
                                 Мария Петрова
Танго последно ще танцувам
 със теб, отминала любов.
А после аз друг ще милувам,
 че спомена не е любов.

Че който спомените връща
той вечно тъне в самота
затуй върви и не се обръщай,
че спомена не е мечта !!!

Едно танго ще танцуваме двама
танго последно за наш,та  любов
че любовта като сън отминава
а тангото за спомен остава.

Нима не чувстваш ти
че те обичам аз
и в твоите очи
съм  лудо влюбена.

# 680
Обувките на Ел и мен ме дразнят много
има къде къде по готини обувки на равна подметка и за бедни
много са груби и не и отиват на облеклото , ако беше с дънки да ама тя е с роклички , малко по нежни да бяха подбрали.

Относно края на епизода където мислите че е светкавица на фотоапарат аз не съм на това мнение
тя мечтаеше за Кахраман да е до нея и в същия момент той се появи ,
за мен това е режисьорски похват за разделяне на представата-мечта от реалноста

# 681
Момичета, тая Султан не ми е приятна. Още от първата серия, когато се появи от затвора - толкова лошо, дори идиотски се държа с бременната си дъщеря -не я е срам.
Падна ми в очите и това е то. В два епизода Елиф толкова страдаше заради нея.
А защо Елиф се съгласи на сурогатното майчинство - за да я изкара от затвора и да спаси Назлъ от смърт - за това.
Няма ненаказано добро !!!  И за Елиф е така.
Това е Султан.
Ами как буташе Елиф по земята, блъскаше я  в стаята  - долна твар !!!
Никога няма да ми е  приятна и никога няма да ми легне на сърцето.
Ако дъщерите й я слушат, много жалко за тях.
Една неграмотна, тъпа, проста селянка да обърка  живота на децата си....  Нямам думи.

# 682
Обувките на Ел и мен ме дразнят много
има къде къде по готини обувки на равна подметка и за бедни
много са груби и не и отиват на облеклото , ако беше с дънки да ама тя е с роклички , малко по нежни да бяха подбрали.

Относно края на епизода където мислите че е светкавица на фотоапарат аз не съм на това мнение
тя мечтаеше за Кахраман да е до нея и в същия момент той се появи ,
за мен това е режисьорски похват за разделяне на представата-мечта от реалноста

Нерви, и мен ме дразни стайлинга на Елиф, но тя е бременна. Да се роди  Гъргалчо, че да я наконтят и пременят нашата красавица.
И това ще стане някой ден, но сме нетърпеливи.

# 683
То и Гюлсерен е на същото дередже.
Да стане по-богата, че да я обличат като  богата жена, която  да пасва на стайлинга  Президента на  DARK SIRKETLER GRUBU.

Последна редакция: сб, 04 апр 2015, 20:45 от sisi55

# 684
Нерви, Сиси относно начина на обличане - прави сте. Елиф е от село, но могат да я пооблекат малко по-прилично. Особено като я бяха облякли с една карирана синя пола и яркочервената блуза, страшно се подразних. Точно тогава Невал избра за Дафка вечерната рокля за да посрещне Кахраман от болницата. Мисля, че искат да покажат блясъка на Дафка и селянката Елиф....Обаче блясъка на Дафка изобщо не ме вълнува, ако ще и кафтан да си облече не може да скрие че е лъжкиня, убийца и интригантка...Отровно студените сини очи казват всичко....
Нямам нищо против сините очи - съпруга ми и свекърва ми бяха със сини очи, но и на двамата очите бяха винаги усмихнати - топли и приятни. Сина ми до едно време беше също със сини очи, но в пубертета станаха пъстри.
Още преди Дафка да покаже истинското си лице, очите й ме смразяваха, макар, че 37 години са ме гледали сини очи и не съм чувствала подобно нещо.....
Но ето, че Кахраман се влюби в бедната и лошо облечена селянка.
Скрит текст:
На времето, когато се гласях за разни купони и мъжа ми казваше - Какво значение има с какво си облечена. Може само някоя жена да забележи това. Ние мъжете имаме по-дълбок поглед и за нас е важно какво има под роклята.....Ние събличаме жените с поглед....

# 685
Гости не се притеснявай ако свърши тази тема пускаме веднага друга...Пускай си музиките , аз също ги гледам и слушам и ми е много приятно....

Сега се реших да доизгледам 23 епизод на Съдбата....Бясна съм на Керем....Той е един кръгъл глупав неблагодарник. Кахраман му е бил като баща. Двамата - Кахраман и дядо му са се занимавали с него, за да не чувства липсата на баща. И ако дядо му и любимия му сега чичо Якуп са знаели, защо Керем няма баща, то Кахраман не е знаел. Това, което е направил то е било от любов и състрадание към Керем. Сега Керем голямата уста каза на Якуп, че предишния ден е разбрал, че Кахраман е влюбен в Елиф и че Елиф е биологичната майка на детето на Кахраман.....
Сори, но по приемлива дума не мога да кажа за Керем освен, че е пълен глупак. И каквото и да преживее от тук нататък няма да ми бъде жал за него......
До сега съм си направила изводи по свое усмотрение, че двамата - Керем и Дафка са от едно тесто, но вече знам, че е така. Какво каза Къймет в този епизод - ами Керем много иска и как да му откажем да се ожени за Елиф....Ами той Керем утре може да поиска да унищожи света, пак ли няма да му откажат на този глезльо....Той бил искал..... smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 А Къймет най-добре знае, че Елиф е майка на бебето и че Кахраман е влюбен в нея......Баси и бабушкека..... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 686
# 687

"Красавицата" Дафка - толкова ми е безцветна.....а колко е щастлива, че Елиф се сгодява официално за Керем - усмивката на змията......

# 688
Реших, че сигурно сте в новата тема..а, вие още се мъдрите..овде, в тази... hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Heart Eyes

# 689

Общи условия

Активация на акаунт