СЕДМИ КЛАС - 61

• 40 485
  • 765
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Гледахте ли по новините за американските учители, които са осъдени и ще лежат в затвора за подсказване по време на тестове и подправянето им Simple Smile

# 61
  • София
Днес изпратихме малката на лагер за 1 седмица на Пампорово. Обади се развълнувана да каже колко сняг имало, че по пътя даже видели и свлачището. Какичка днес, утре в в други ден има уроци. После ще се занимава в къщи. Ще гледаме да и осигурим и разтоварване, за да не изпуши....

И аз се олях със сборниците и помагалата като е ясно, че няма да може да оползотвори всичко. Успокояващо е, че моята е първата седмокласничка от децата в семейството и приятелския ни кръг, така, че със сигурност ще бъдат ползвани и от други деца вкл. от сестра и (стига разбира се да не сменят формата на изпита).

# 62
  • София
Яна, и да сменят формата за малкото дете, сборниците пак  ще вършат работа. В някои има страхотни задачи за тренинг, независимо че не са по текущия формат. Миналата година изнамерих един стар от каката, на издателство Архимед, с пробни тестове от малко по-стария формат с 30-те задачи общо в двата модула. Беше супер, сервирах им от време на време по една трийсетица за загрявка.. hahaha Да видят колко по-кофти е да се бориш не с 20, а с 25 задачи за 1 час в 1 модул.

Извън майтапа, "новите" сборници са преработените стари. Толкова пъти упоменаваният тук зелено-оранжев сборник на Златилов и колектив е съвсем леко променен вариант на старото издание с тестове по 30 задачи. Махнати са  някои по-тривиални и лесни задачи, а на тяхно място са сложени 3-4  от типа ПИСА. И ето, че сборникът е по новия формат Simple Smile Та нищо не става неактуално, след 1-2-3-5 години задачите ще си бъдат същите.

# 63
  • Пловдив
Гледахте ли по новините за американските учители, които са осъдени и ще лежат в затвора за подсказване по време на тестове и подправянето им Simple Smile

Де да можеше това да стане и у нас. Че някои квестори си позволяват да подсказват с риск да объркат детето. Там поне са им давали верните отговори.  Grinning

# 64
  • София
само че тук системата косвено поощрява подсказването, защото иначе съвсем статистиките ще излязат зле, особено за четвъртокласниците.

# 65
  • София
Ей, един ден ме нямаше из форума и сте на 5 стр. от новата тема Laughing
Вчера си беше направил планове да учи,но го изненадахме с еднодневна екскурзия до Видин. Не, че се разсърди, де Mr. Green
Ходихме до крепостта Баба Вида и да видим Дунава  , мислехме и до Румъния да се разходим по моста, но много духаше, а и  много напредна времето и трябваше да се прибираме  Rolling Eyes
Сега ще тръгва на РД  и като се върне ще се захваща с учене. Мисля да му оставя 2-3 дни от ваканцията без никакви ангажименти, не ,че се е претоварил, но да се отърси малко психически. Simple Smile

# 66
При нас ваканцията започна със задачи и уроци.
На класното по БЕЛ ще пишат съчинение разсъждение, а тя не се справя там. Та, да ми препоръчате помагало с литературни анализи?
http://pons.bg/?act=products&do=details&id=903&prod_id=  Peace

# 67
Яна, и да сменят формата за малкото дете, сборниците пак  ще вършат работа. В някои има страхотни задачи за тренинг, независимо че не са по текущия формат. Миналата година изнамерих един стар от каката, на издателство Архимед, с пробни тестове от малко по-стария формат с 30-те задачи общо в двата модула. Беше супер, сервирах им от време на време по една трийсетица за загрявка.. hahaha Да видят колко по-кофти е да се бориш не с 20, а с 25 задачи за 1 час в 1 модул.

Извън майтапа, "новите" сборници са преработените стари. Толкова пъти упоменаваният тук зелено-оранжев сборник на Златилов и колектив е съвсем леко променен вариант на старото издание с тестове по 30 задачи. Махнати са  някои по-тривиални и лесни задачи, а на тяхно място са сложени 3-4  от типа ПИСА. И ето, че сборникът е по новия формат Simple Smile Та нищо не става неактуално, след 1-2-3-5 години задачите ще си бъдат същите.

Абе уж са същите задачи, ама я им дайте задачи от сп. Математика 82-86г. - от тия дето са давани за прием в ЕГ - пък да видим дали са същите...

# 68
stuck +1

Аз съм завършила МГ и на 100-годишнината  Simple Smile от завършването , "другарката" по математика каза, че отдавна е прибрала тетрадките и сборниците, по които ни е преподавала на нас, а си е още в същата гимназия.

# 69
Кога изписахте 5 страници...

Малко късно, но Спунк, благодаря, пратих теста Hug

Връщам се да ви чета ooooh!

# 70
само че тук системата косвено поощрява подсказването, защото иначе съвсем статистиките ще излязат зле, особено за четвъртокласниците.
Бях веднъж квестор на 4класници. Наистина има възможност за подсказване и никой не го контролира оттам и санкционира. Но принципа, че квестор не може да е учител по този предмет си е все пак форма на предпазване. Не сме съвсем зле.

# 71
  • София
Кога изписахте 5 страници...

Малко късно, но Спунк, благодаря, пратих теста Hug

Връщам се да ви чета ooooh!
Позачистих и го качих. Мисля, че може да се ползва. Ако трябва в понеделник ще го преправям.
Прекрасно е илюстриран.  Heart Eyes

# 72
  • София
Хей, не мами, а машини - доста сте изписали  newsm10

Ние ваканция не виждаме - толкова домашни - по мат, по БЕЛ, от школи, от училище, че засега няма свободен ден, дори половин. Той има планове да си учи, но съм решила два дни да му освободя, малко за разтоварване, за да не прегрее.
Записахме се за пробния по мат в Регалия на 2- май, макар да ми се искаше на някоя по-ранна дата, но няма такъв.

# 73
  • Варна
 Нали квестори са само учители от училището  ?
Днес беше на ПИ в МГ . Утре ще го кача в пощата. Чакам резултата и от Вектор.

# 74
Нали квестори са само учители от училището  ?
Днес беше на ПИ в МГ . Утре ще го кача в пощата. Чакам резултата и от Вектор.
Квестори са учители по други предмети. Какво значение дали са от друго уще. Мога да гарантирам, че математичката учителка на нашия випуск - само един от сума ти учители - няма да може адекватно да подскаже на 7класник по време на изпит по бел.

Ама вие какво сега, ще изкарате, че на кривия космоса му пречи? Квесторите ли са ви проблема

Общи условия

Активация на акаунт