СЕДМИ КЛАС - 61

• 40 529
  • 765
  •   1
Отговори
# 540
За бъдещите НПМГ-ейци.
Пускам линк към файл, който миналата година друга мама беше направила (за съжеления не помня коя).
Аз само добавих инфото за Талантлив химик за тази година. Доколкото помня включва всички резултати - и изпит, и признати.
Резултати профилиращи изпити НПМГ 2011-2014 г.

http://dox.bg/files/dw?a=975e64d1b0

Последна редакция: пн, 20 апр 2015, 20:36 от biborana

# 541
  • Варна
Стейси,вие от кой град сте? Направлението за изправителната гимнастика от личния лекар ли го взехте? Флаш, моге ли да споделиш инфо за гимнастиката след като проучеш? Може и на лични.
Варна.
Въпросното медицинско направление е от лекарката в училище, не от личния лекар.

# 542
  • Варна
Стейси,вие от кой град сте? Направлението за изправителната гимнастика от личния лекар ли го взехте? Флаш, моге ли да споделиш инфо за гимнастиката след като проучеш? Може и на лични.
Варна.

Аз звънях днес. В четвъртък сутринта ще я заведа на преглед при тях. Няма нужда от направление, попитах. Беше изключително любезна госпожата по телефона. След прегледа ще пиша какво предлагат и въобще какво съм разбрала.

# 543
  • София
За бъдещите НПМГ-ейци.
Пускам линк към файл, който миналата година друга мама беше направила (за съжеления не помня коя).
Аз само добавих инфото за Талантлив химик за тази година. Доколкото помня включва всички резултати - и изпит, и признати.
Резултати профилиращи изпити НПМГ 2011-2014 г.
http://dox.bg/files/dw?a=149cfb2dea

Благодаря, много полезно  bouquet
Само, че резултатите от "Талантлив химик" са в сектор Биология Peace

# 544
Стейси,
аз съм над тия неща ( Embarassed).
Кориигирах в предния пост.

# 545
  • столицата
Стейси,Флаш, блатодаря!
Как са децата ви на финалната права? Тресе ли ги вече напрежението?

# 546
Достатъчно грешки е направил и този път.
Резултата ми е почти ясен.

# 547
Виждам, че обсъждате пробния изпит в ОМГ-Пловдив. Едно от моите веднага го донесе да го видя, питаше има ли грешки на някои въпроси. Не знам защо не проверяват добре, само изнервят децата да тичат да питат защо дават такива отговори. Чакам да видя дали ще поправят.

# 548
  • София
Стейси,Флаш, блатодаря!
Как са децата ви на финалната права? Тресе ли ги вече напрежението?
Толкова се е отпуснал, че на мен ми иде да го тресна #Cussing out Само се чуди с какво друго, а не с учене да се захване Tired Мъж ми вика,че съм го претоварила, горкото. Не ходи на курсове, само на учител по БЕЛ (по негово желание) веднъж в седмицата за 1,30ч. До сега е бил на 3 пробни и съм го записала за още 1. Ходи на Английски и на тренировки(отново по негово желание)-2 пъти в седмицата. Единственото с което го натоварвам е ,че непрекъснато му дудна да се стегне ooooh! и то не за друго, а защото иска НЕГ, той, не аз .Това не значи, че съм против, де  Mr. Green само, че не виждам да полага нужното старание, а потенциал има в изобилие, но мързела и липсата на амбиция, за съжаление,  са повече Rolling Eyes

# 549
  • столицата
Ох, за мързела не ми говори.
И аз мисля,че накрая вече ще е вай- трудно именно защотослед цяла година подготжвка запжчва да омрэзва.

# 550
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Момичена, искам да попитам за Пловдив някой знае ли къде предстоят пробни матури? Гледам че има една дата 25.04 за Търговска гимназия. Другаде дали ще има?

# 551
  • No Line On The Horizon
Освен ПИ по БЕЛ в ТГ, на 25.04.15 се провежда състезанието по български език Св. Иван Рилски http://www.svetyivanrilski.com/

На 26.04.15 г. е ПИ по математика в ОМГ Пловдив.

Това са последните пробни изпити в Пловдив. Може би център Образователни технологии, който се намира на ул. Богомил.

# 552
  • Варна
Варна.

Аз звънях днес. В четвъртък сутринта ще я заведа на преглед при тях. Няма нужда от направление, попитах. Беше изключително любезна госпожата по телефона. След прегледа ще пиша какво предлагат и въобще какво съм разбрала.

Ще чакам с нетърпение да споделиш.  Hug

# 553
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Освен ПИ по БЕЛ в ТГ, на 25.04.15 се провежда състезанието по български език Св. Иван Рилски http://www.svetyivanrilski.com/

На 26.04.15 г. е ПИ по математика в ОМГ Пловдив.

Това са последните пробни изпити в Пловдив. Може би център Образователни технологии, който се намира на ул. Богомил.
Благодаря. Така и предполагах, че пробните са вече към края си. Моята мома неиска да ходи във ОМГ. Незнам защо така се е настроила. Сега ще видим за другите места.
От Образователни технологии сме много доволни ние и сигурно ако има дати ще я пратя там.

# 554
  • Пловдив
Виждам, че обсъждате пробния изпит в ОМГ-Пловдив. Едно от моите веднага го донесе да го видя, питаше има ли грешки на някои въпроси. Не знам защо не проверяват добре, само изнервят децата да тичат да питат защо дават такива отговори. Чакам да видя дали ще поправят.

Поправиха ги още вчера.
Не мога да намеря значение на "давам ухо" като "вярвам на слухове" освен в контекста на въпросния цитат, но тогава за какъв фразеологизъм може да се говори  newsm78 ... Е много ме е яд на такива работи.

Иначе у нас цари пълно спокойствие. Девойката си мисли, че изпитите са фасулски, аз пък се примирих с нейния мързел и непукизъм. В крайна сметка няма да остане без училище.

ПИ по МАТ в ОМГ са доста по-трудни. Като за последен изпит преди НВО за мен е добра проверка. Това ще е последният й ПИ. Приключвам с тази мъка. Ще започне да ходи два пъти на седмица на МАТ, досега ходеше от време на време. Ако иска да прави ПИ по БЕЛ вкъщи, няма проблем, имам доста разпечатани и няколко сборника. И каквото, такова. Никой не е умрял от това, че не са го приели по първо желание.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт