Инвитро в Истанбул-тема 12

• 90 452
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Проверихме в болница Щерев, но работела до 18.30 часа. Сега ще видя тлф на Мазнейкова дали има....
Не работи аптеката в Св. София...
 Днес късно ми излязоха хормоните и докато ги пратя, та затова закъсняхме.....
 В краен случай ще си сложа един!

Последна редакция: ср, 15 апр 2015, 20:32 от teodora79

# 76
Проверихме в болница Щерев, но работела до 18.30 часа. Сега ще видя тлф на Мазнейкова дали има....

В Токуда имат аз съм им звъняла за овитрел.
Имаш ли тлф. на аптеката?

# 77
  • гр. София
02/4034945 този излиза в google, но имат и болнична която е отделно, питай и в Надежда манипулационна

# 78
02/4034945 този излиза в google, но имат и болнична която е отделно, питай и в Надежда манипулационна
Благодаря!
 Малко отчет от мен! Планът за действие от Мемориал е следния, поради задържаните фоликули, които видяха там в десния яйчник, трябваше на 2-ри ден от следващ цикъл т.е. днес да пусна ФСХ, ЛХ, Е2, прогестерон, преглед и след като им изпратя резултатите план за след това. Сутринта направих прегледа при док. Сенкова в Токуда, останах много приятно изненадана от всичко там. В десният яйчник всичко беше наред, нямаше ги задържаните фоликули, което се потвърди в последствие от стойността на естрадиола. За левият яйчник също се потвърди това, което казаха в Мемориал, че е с ендометриоза о док. Сенкова също каза, че на този етап всякакви хирургични интервенции биха още увредили и без това ИЯР. Севда ми писа след като и пратих всичко, че правим овитрела днес, чакаме следващ втори ден на цикъл, повтаряме преглед и изследвания на хормони и ако решат да сме в готовност да тръгнем още същия ден, за да започнем на 3-ти ден опита. От изследванията единствено ме озадачи ФСХ, сега е 20, а миналия месец беше 10! Това е в общи линии, дано съм била полезна с нещо.

Последна редакция: ср, 15 апр 2015, 22:56 от teodora79

# 79
Бих искала да попитам при започната процедура в Истанбул и последващо проследяване в България как си набавяте лекарствата, които ви изписват. Предложението на Карликая е на втори ден преглед там и после в бг. За колко дни се назначават първоначално лекарства и останалите как ги купувате.
Някой оставял ли е кола на паркинг в Истанбу?. Някакви особености и идеи?

# 80
Бих искала да попитам при започната процедура в Истанбул и последващо проследяване в България как си набавяте лекарствата, които ви изписват. Предложението на Карликая е на втори ден преглед там и после в бг. За колко дни се назначават първоначално лекарства и останалите как ги купувате.
Някой оставял ли е кола на паркинг в Истанбу?. Някакви особености и идеи?

Mоя съвет е да попиташ какви са евентуалните лекарства, които ще ти трябват за времето в БГ, да си ги закупиш на прегледа на 2 ри ден, дори в по-големи количества, за да не изпадаш в притеснения. Аз съм получавала указания в посления момент за овитрел, пролутон, цетротайд и подобни и ме спасяваха момичета от форума. Дори да закупиш лекарства които няма да ползваш от опит знам, че може да ги върнеш или да ги предложиш тук.  Стискам ти палци.

# 81
Карлита, ние многократно сме си оставяли колата в платен паркинг.  Там паркингите представляват сгради на по няколко етажа и навсякъде има камери. При влизането ви веднага правят запис на точен ден и час и при излизането ти смятат какъв е бил престоя ви и дължимата сума. Имай предвид, че цената е доста висока! Удачен вариант е ако успеете да си намерите място за паркиране на улицата. За това обаче трябва да се въоръжите с голямо търпение, защото е трудно да се открие празно място. Там нямат сини и зелени зони и никой няма да ви докосне колата, макар че е с чуждестранна регистрация. Това се отнася за Шишли. Иначе в жилищни квартали, където живее местното население можеш спокойно да паркираш на улицата. Там има повече място.
Момичета, ако някоя от вас има нужда от кринон гел мога да съдействам веднага. Ще се радвам ако мога да помогна на някого.

# 82
Карлита, ние многократно сме си оставяли колата в платен паркинг.  Там паркингите представляват сгради на по няколко етажа и навсякъде има камери. При влизането ви веднага правят запис на точен ден и час и при излизането ти смятат какъв е бил престоя ви и дължимата сума. Имай предвид, че цената е доста висока!
Каква е цената примерно за 12 часа или за ден?

# 83
Пропуснала съм новата тема   bouquet

# 84
  • При вещиците
Не разбрах за коя болница става въпрос, но в Мемориал подземния е безплатен. А на нас от хотела ни освободиха място и 20 дни я държахме там без проблем.
Някой има ли новини от Смехорани, тя трябва да ражда или е родила тези дни.

# 85
Цената на паркингите в Шишли е по около 25 лири за 24 часа. Обаче за всеки започнат час след това е около 5-6 лири/час.

# 86
Много ли е сложно да се стигне до Шишли рано сутрин? Отиваме за първи път. Надявам се ще можем да ползваме навигация. Следобяд кога е добре да се излиза от Истанбул - като час?

# 87
Здравейте, момичета. Чета ви от доста време, но не пиша. Тази седмица се върнах от опит в Истанбул. Днес е 8мият ден от транфер на две ембриончета на 5ти ден и днес получих зацапване, от което съм много притеснена. Казаха да ми да започна с инжекции Прогестан (2 прогестеронови ампули), но за съжаление нямам. Исках да попитам, дали от някоя от вас разполага с такива и би могла да ми помогне? Много ви благодаря предварително! Успех на всички

# 88
Много ли е сложно да се стигне до Шишли рано сутрин? Отиваме за първи път. Надявам се ще можем да ползваме навигация. Следобяд кога е добре да се излиза от Истанбул - като час?
Здравей,
Придвижването събота и неделя не е проблем и на отиване и на връщане. През седмицата влизане между 8 и 10 сутринта и излизане между 5 и 9 вечерта е много трудно. Навигацията е задължителна, може да използвате за Андроид безплатна навигация be.on.road. Върши много добра работа.

# 89
Real86 аз мисля,че зацапването ти е добър знак, стискам палци

Общи условия

Активация на акаунт