Инвитро в Истанбул-тема 12

• 90 453
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Люсии! Ти отново ли си там?  Радвам се за теб , май се гоним една друга! Аз съм Истинска-та, смених си ника от някои съображения! Simple Smile
Аз имам час за 18-ти  и много се надявам още през юни да стартираме процедура!
Дари с вас ли е? Как се чувства? Аз още се чудя дали да взимаме с нас малкия пакостник или да го оставим тук, а пък ние да си направим малка почивка покрай стимулацията!

# 106
Az sum,az sum.Mnogo se radvam,che i vie shte hodite za novo pupulnenie,zalko,che ne sme zaedno.Dary se chuvstva prekrasno tuk,vse edno e zivyal samo tuk Simple Smile,ima si i predizvikatelstva,razbira se Simple Smile,shte ti  pisha na lichni kogato ne napira tolkova za tel.
Az sushto se chuvstvam mnogo obgrizena i slezialna s otnoshenieto na Sevda i doktorite i vupreki,che treperya za tozi edin folikul,dulboko v sebe si sum spokoina.Dano da imame kusmet.
I samo da spomena,che 2011 pravih i laparo i histero v Memorial i izobshto ne suzalihme.
Izvinete za greshkite

# 107
Здравейте, момичета. Благодаря за милите думи и желание за съдействие. За съжаление теста е отрицателен. След 3 месеца ще мога да пробвам отново ако всичко е наред.

# 108
Mnogo suzalyvam za otrizatelniya resultat Sad
Ne znam pri nas kakvo shte stane,no znam,che doktorite pravyat vsichko,koeto po vuzmozmostite im za da se sluchat neshtata.
Az imam i drugi folikuli,no trugnaha po- bavno zaradi blokaza predi tova.Dnes sigurno veche shte slagam ovitrela,tuk dnes e denya  na deteto,no vremeto ne e mnogo hubavo,vse pak Dary beshe "nahranen" ot zyapene po vitrinite-izlizaha da mu davat kakvoto socheshe.To chesto se sluchva mezdu drugoto,veche ne se pritesnyavam Simple Smile

# 109
Момичета, отново помагайте! Спин, хеп. В и С и рубеола, необходими за започване на процедура, може ли да се направят някъде безплатно и ако да, къде?

# 110
Цитат
Момичета, отново помагайте! Спин, хеп. В и С и рубеола, необходими за започване на процедура, може ли да се направят някъде безплатно и ако да, къде?
[/quote]

Може да ги направиш с направление по здр. каса,безплатно,стига да ти даде личния лекар или гинеколога такова. Някои изсл. правят безплатно и в РЗИ /ХЕИ/,но те са анонимни и не знам дали ще ти дадат документ.

# 111
  • При вещиците
Luce, стискам палци.  Кажи какво става, кога е пункцията?

# 112
Момичета, извинявам се за нахлуването. Трябват ми координати за консултация по интернет с Мемориал/ не  е за мен, а за една приятелка/. Нямам време да чета цялата тема.
Не обичам така наготово, но ако не ви затруднявам ще съм благодарна.

# 113
Момичета, извинявам се за нахлуването. Трябват ми координати за консултация по интернет с Мемориал/ не  е за мен, а за една приятелка/. Нямам време да чета цялата тема.
Не обичам така наготово, но ако не ви затруднявам ще съм благодарна.
Погледни на първа страница на този форум. Там ще намериш координатите.

# 114
Здравейте,интересува ме някоя двойка правила ли е урологична консултация при проф.Мутад Башар и каква е цената?

# 115
Здравей;), питаш за Мемориал, нали, сега погледнах в банковото извлечение, едната сума е 218, а другата 157 в лв. - мисля, че по-скъпото беше прегледа, а другото е за изследването. Надявам се съм ти полезна, това са цени от 27.02.2015...  bouquet

quote author=ceci 75 link=topic=836668.msg30676431#msg30676431 date=1429875232]
Здравейте,интересува ме някоя двойка правила ли е урологична консултация при проф.Мутад Башар и каква е цената?
[/quote]

# 116
Luce, стискам палци.  Кажи какво става, кога е пункцията?

Utre v 8 chasa tryabva da sme v bolnizata za punkziya.Molya vi,stiskaite palzi Simple Smile
Dnes sutrinta napravihme duulga razhodka,kachihme se na vertolet simulator i obikolihme Turziya za 20 min Simple Smile.
Opitvam se da mislya pozitivno,che golemiya folikul si e tam,hubav i izobshto tova e nasheto bebche Simple Smile

# 117
Стискаме от все сърце, luce  Praynig Praynig Praynig

# 118
Mnogo,mnogo blagodarya Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 119
  • При вещиците
Стискамееее. А били сте в кулата Сапфир? И аз там ги качвах моите фуликули преди пункция.

Общи условия

Активация на акаунт