Инвитро в Истанбул-тема 12

• 90 457
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, искам да попитам след колко  време получих те отговор от Севда аз и писах на 1ви и още чакам отговор не знам дали да не пиша на колежката и Елис.

# 211
  • При вещиците
В аптека Идил до Мемориал Гонал Ф 450 140 лири, Цетротайд 45 лири. Във всички други аптеки са по-скъпи.
Севда ми е отговаряла в самия ден или ми е звъняла по тел, посочих още при първото писмо.

# 212
В аптека Идил Гонала преди месец, когато го купувах беше 205 лири с отстъпката Rolling Eyes

# 213
Sevda beshe otskochila do Sofia, utre e na rabota i sigurno shte ti otgovori.
I potvurzdavam i az za zenite na lekarstvata.

# 214
Luce, как мина трансфера?
Завърнахте ли се?

# 215
Здравейте, някой има ли информация за Кюбра (Бахчеджи), не ми отговаря на писмото от 30.04.15г., да не би да е в отпуск?  newsm78

Как си  luce?

# 216
I na men ne mie pisala ot 28.04

# 217
  • Живее на Луната
Тя понякога отговаря по-бавно, но винаги отговаря. Предполагам, че е в отпуск.

# 218
Здравейте, някой има ли информация за Кюбра (Бахчеджи), не ми отговаря на писмото от 30.04.15г., да не би да е в отпуск?  newsm78

Как си  luce?

имам отговор от нея на 29.04

# 219
Току що Кубра ми писа, че отсъствала от клиниката, но вече е на линия Wink

# 220
  • Варна
Здравейте , мили борбени момичета!!!
От доста време , може би година Ви следя и чета с огромен интерес, и Ви Благодаря на всички Вас , които отделяте време и споделяте информация ценна за нас, с което ни насърчавате и ни вдъхвате надежда , такива като нас , които все още се колебаят кой път да изберат!!! Пожелавам на ВСИЧКИ успех, късмет и щастие в това нелеко начинание!!!
Повода да пиша е , че заминаваме за Истанбул , имаме час за контролен преглед в Мемориал за 08.05.2015г. от 13.30часа, и ще се върнем живи и здрави в понеделник на 11.05.2015г. в ранните часове , затова ако имате нужда от нещо да занеса или да взема от болницата или от Аптеката ми пишете на лични съобщения!!!
Искам да попитам за дългия престой в Турция , който е бил там къде е отсядал , а този апартамент , който се предлага от Бахтегюл на каква цена го дава , и далече ли е от болница Мемориал!?!
Предварително Ви благодаря за отговорите!!!

# 221
Здравейте, имам въпросче към тези които скоро са ходили в Бахджеджи - там ли е Хюсние и помага ли с превода при първичен преглед, понеже се притеснявам от нивото на английския ми  Cry?

# 222
  • Живее на Луната
Беше там през март, предполагам че още си е там. Като си запазваш час пиши че искаш тя да присъства на прегледа.

# 223
~Bell~  мнооого благодаря и  Hug

# 224
Здравейте моля за помощ относно резултат от chlamydia стойностисе са  chlamydia igm0,45 и idg 0.11

Общи условия

Активация на акаунт