Инвитро в Истанбул-тема 12

• 90 457
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
Моят АМН беше 7,20 и в Мемориал казаха че това е идеално , означава висок яйчников резерв.

# 241
Серологичните не съм ги носила при първичния преглед, те нали важат три месеца, а при нас вече минаха три месеца от първичния, а процедура не сме започнали още!

# 242
Когато писах за час,отбелязах,че FSH ми е високо и Севда ми отговори да си пусна и FSH,LH,Estradiol,Progesterone на 2-ри ден от цикъла.Дойде ми вчера по обед и мисля утре сутринта да ги пусна.Въпросът ми е трябва ли да пускам и друго утре?
Февруари месец гинеколога ми ги пусна по касата тези хормони,но сега няма лимит,ще си ги плащам,не мога да рискувам да чакам следващ цикъл и да отида без изследвания на първичния преглед.Rubella и другите серологични,незнам защо да ги пускам сега,като няма да започваме процедура.Free t4,TSH може и личния да ти ги пусне.
Пиши колко ти е ФСХ, като стане готово?! Аз също се оказах с високо ФСХ и затова не можем да стартираме процедура! Преди два месеца ми беше 10 и изведнъж скочи на 36!

# 243
И ето ги резултатите:FSH 33.43 mlU/ml Ж(фолик.:3,5- 12;5 лутеална:1,7 - 7,7; менопауза:25,8 -134,8), М(1,5 - 12) ,ЛХ също е висок  18.38 mlU/ml

# 244
И ето ги резултатите:FSH 33.43 mlU/ml Ж(фолик.:3,5- 12;5 лутеална:1,7 - 7,7; менопауза:25,8 -134,8), М(1,5 - 12) ,ЛХ също е висок  18.38 mlU/ml
Също като моите, ще видим как ще действат в нашите ситуации?! Аз сега пия циклопрогинова, да видим дали ще има промяна като ми дойде!

# 245
Здравейте,момичета!  Hug
Изчетох доста теми назад. Благодаря на всички Ви за споделените впечатления и подробният разказ на Смехорани за престоя и в Истанбул.Смехорани бедете живи и здрави, и се радвайте на малките съкровища.
След неуспешният ми 5ти опит тук в България, реших че ще направя консултация и в Истанбул.
Имам вече записани часове и в Мемориал и в Бахчечи.Комуникацията стана толкова бързо ,че докато разбера и вече имах записани часове и пътувам.Ако някой има нужда от нещо,да закупя ,да предам на доктори ,може да разчита на мен.Ще пътувам на 09.06/евентуално или 10.06,ще го доуточним с ММ/ и може би до 14.06.Ще съчетаем полезното с приятното,защото много отдавна исках да посетя Истанбул.
Момичета ,писах на Bahtegul, на мейл и на лично съобщение ако е свободен  да наемем апартамента и ,но не ми е отговорила все още.
Успех на всички в процедура и нека всички сбъднем мечтата си ! Hug

Мем, излишно е да казвам колко се радвам, че те заварвам в тази тема Hug
Добре дошла, и знай че тук мечтите се сбъдват. Пожелавам ти го от сърце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 246
mimka, резултата на АМХ ти е добър, не се притеснавай, аз при стимулация с АМХ - 2,1 по дълъг протокол ми извадиха 20 яйцеклетки и оплодиха 16 Simple Smile

# 247
ceci 75, аз днес пуснах пролактин ,АМН отново /защото Севда настоя,макар че и казах че след стимулация може да покаже по-висока стойност,като  преди 4 год. беше 0.97/ ТСХ,ФТ4 ,гладна жадна ,без кафе/заради тсх и т4/ на 14 ден от МЦ. Понеже Рубеола не изследвали ,лаборантката ми предложи да ми вземе кръв в отделна епруветка  и да я занеса в  центъра по вирусология.Така и направих ,но там също много се учудиха за какво им е това изследване, след като ние сме имунизирани..Та има и такъв вариант,ако искаш да избегнеш повторното боцкане.Най-интересното е че имам стойност на АМН,който уж излизал след 2 седмици.Утре ще звъня да попитам какви са тези стойности и дали наистина и другите са реални.Уф ,а имах доверие на тази лаборатория.
Ел  Hug  Heart Eyes Знаеш ,че няма отказване .
Благодаря Ел.А дано и ние се похвалим скоро!

# 248

teodora79 циклопрогинова за високо фсх ли е( или противозачатъчни)? Севда всеки път ме пита пия ли го, но те не са ми го назначили.
Когато си писахме на лични фсх ми беше около 15 ( оказа се свледстие на ЗЕТ предходен месц) сега е 7 или и то си играе
момичетата с високото амх бравооо, аз 0,4
Аз май имам проблем с правилното определяне на първи ден от цикъл, те смятат активен , а моите зацапвания са по 3-4 дни и като отида вече големи фоликули, някой ако има идея да помага
Сега ще слагам климара ( но ако мога да опредля ову , че тестовете не са с мен нещо...)

# 249
Здравейте,момичета!  Hug
Изчетох доста теми назад. Благодаря на всички Ви за споделените впечатления и подробният разказ на Смехорани за престоя и в Истанбул.Смехорани бедете живи и здрави, и се радвайте на малките съкровища.

Благодаря от сърце, силно стискам палци на теб и на всички мили момичета в Истанбул!  Hug Нека имате моя късмет Hug

# 250

teodora79 циклопрогинова за високо фсх ли е( или противозачатъчни)? Севда всеки път ме пита пия ли го, но те не са ми го назначили.
Когато си писахме на лични фсх ми беше около 15 ( оказа се свледстие на ЗЕТ предходен месц) сега е 7 или и то си играе
момичетата с високото амх бравооо, аз 0,4
Аз май имам проблем с правилното определяне на първи ден от цикъл, те смятат активен , а моите зацапвания са по 3-4 дни и като отида вече големи фоликули, някой ако има идея да помага
Сега ще слагам климара ( но ако мога да опредля ову , че тестовете не са с мен нещо...)
Ами за високото ФСХ ми го изписаха, но мисля, че е и противозачатъчно.

# 251
Привет момичета  Hug Simple Smile

За съжаление моя опит приключи с отрицателен тест  Sad Confused. Криво ми беше и все още ми е, но няма какво да се направи. За себе си отчитам като причина за неуспеха възрастта ми - вече съм 42, напредналата аденомиоза и до някъде качеството на ембриона - на пети ден върнаха качество 4БА, след като се прибрахме проверих какво е било качеството когато съм забременяла с Дари и установих, че е било единия 6АБ,а другия 6БА, третия не е отразен, но той беше пред спиране.

Въпреки неуспеха съм безкрайно доволна от докторите, Севда и Елис, които са наистина прекрасни, от Бахтегюл, която е много приятна и винаги готова да помогне, изобщо от всичко.

Най-искрено пожелавам успех на всички и дано в темичката да има много, много положителни резултати.

Благодаря за подкрепата на всички, които бяха с мен и ме подкрепяха и окуражаваха   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

На всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Останаха ми кутии кринон гел, както и инжекции прогестан, ако някой има нужда може да ми пише на лични.

Последна редакция: нд, 10 май 2015, 22:03 от luce

# 252
Съжалявам luce, разочарованието е голямо със сигурност, все пак си имала надежди.
Сега обаче прегърни твоето голямо слънчице и се усмихни, защото живота продължава и все пак ще чуваш така желаното и нежно "МАМО", а от това по-голямо щастие няма!  Hug
Бъдете живи и здрави!

# 253
  • София
Здравейте. Записвам се и аз в темата. Първо искам да благодаря за систематизираната и подробна информация, която сте дали. Мисля, че няма нещо, което да липсва.   bouquet
luce, много съжалявам  Cry... така се надявах. Едва вчера успях да прочета последните две теми и много се вълнувах докато четях постовете ти.
Иначе аз категорично се отказвам от българските клиники, дори няма да подавам документи за втори опит по фонда. Толкова нерви пръснах, на маймуна ме направиха и повече няма да позволя подобно отношение към мен  Naughty С други думи чашата преля. Много добре знам, че и там никой не може да ми гарантира положителен резултат, но хората правят всичко, каквото е възможно, а явно техните възможности са в пъти повече, отколкото тук  ooooh!.
Пожелавам на всички много здраве, късмет и положителни резултати.

Последна редакция: пн, 11 май 2015, 10:18 от viper

# 254
Момичета, благодаря много за милите думи  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Да, Дари ни е голяма утеха, става все по-забавен, но и по-хитър,така,че няма скука с него и всеки момент може да очакваме неочакваното  Wink

Аз отново да напиша, че въпреки неуспеха, съм много благодарна на докторите и целия екип на Мемориал, които направиха наистина всичко възможно да се сбъдне отново мечтата ни.

Ако имахме пари и бях една-две години по-млада, щях да тръгна още утре за нов опит  Simple Smile.

Единствено съжалявам, че не открихме Мемориал по-рано, можеше сега да имаме и три деца, както се казва, но нали знаете приказката за Ако Левски бил с ботуши, а Ботев с каска  Simple Smile

Такава ни е била съдбата, човек трябва да може да приема и пораженията с достойнство.

Спирам да пиша, че Дари ми напълни устата с домати и се опитва да си "пусне" емотиконите, мисли, че е като на телефона  Grinning Grinning Grinning Grinning

На всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт