Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са цените на някои процедури и изследвания в болницата Memorial в Истанбул?
Какви са цените на някои процедури и изследвания в клиниката Bahceci в Истанбул?
Как мога да стигна от автогара Баирам Паша/Есенлер до клиниката Bahceci в Истанбул?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са цените на някои процедури и изследвания в болницата Memorial в Истанбул?
Цените на някои процедури и изследвания в болницата Memorial в Истанбул включват безплатен първичен преглед за български семейства, спермограма за 130 турски лири, оперативна хистероскопия за 1600 евро, лапароскопска операция за 2350 евро, кариотипиране за 198 евро и други. За пред-имплантационна диагностика на ембрион цената е $350, а за ICSI оплождане - €1470. Лекарствата варират от 900 до 1200 турски лири в зависимост от конкретния случай.
-
Какви са цените на някои процедури и изследвания в клиниката Bahceci в Истанбул?
Цените на някои процедури и изследвания в клиниката Bahceci в Истанбул включват първичен преглед за 300 турски лири, спермограма за 200 турски лири, ИКСИ за 5900 турски лири, ИКСИ на естествен цикъл за 4450 турски лири и кариотипиране за 440 турски лири. Лекарствата се продават в клиниката с около 20% отстъпка от цената в аптеките, като цената на стимулацията е индивидуална, но обикновено е около 40% по-евтина от България.
-
Как мога да стигна от автогара Баирам Паша/Есенлер до клиниката Bahceci в Истанбул?
-
Какви изследвания се изискват на втория ден след замразен трансфер в болница Memorial в Истанбул?
-
Какви са резултатите от серологичните изследвания за рубеола и anti-HBsAg?
, по цял ден прозорецът с отворената ми поща си седи, ама днес до този момент нямам нищо все още. Спермограмата я получихме отдавна, с коментар,че е добра и там проблем няма. Сега тръпна ли тръпна, ама кога ще ги разгледат не знам.... Да не говоря пък какви паранои започват да ме гонят като се бавят така, че има нещо недобро в изследванията и се чудят как да ми го напишат
Да пукнеш направо какви може да си ги помисли "болният ми мозък".

и
след това!