„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 14

• 59 947
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
[https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204120824806898&set=a.10204120805846424.1073741833.1413828753&type=3&theater][/img]
Ваня вчера предостави нагледен материал как се качват снимки, върни се по-назад в темата.
Първите затварящи скоби трябва да са преди адреса на изображението, в случая https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204120824806898&se … ype=3&theater
и изглеждат по същият начин както вторите затварящи скоби но без наклонената черта /.
Ако се затрудняваш, пускай снимките като линкове както аз съм направила в случая, при кликване върху тях се виждат.
Според мен всичките им манекени(или поне по-голяма част от тях) в манекенския си период имат такива снимки.
Киво не е изключение, лично аз съм виждала и на Чаги такава, само по листо така, че Сезонче продължавай да търсиш, най-вероятно, и Мехмет има подобни.
Скрит текст:
Не мисля, че от страх не го пусна в стаята си и отново, ще го отблъсне, по-скоро инатът, и сърденето й са и в повече от нужното според мен......как и дава сърце, и душа да го отблъсква не знам.

Надя, аз мисля,
Скрит текст:
че не я е страх да не и налети. Страхува се тя да не му налети. Joy Joy hahaha Като гледам как се гледат, а влезе Боран в стаята и тя се е предала колкото и да е инатлива. Затова го дъжи настрана.  Joy

# 586
Привет  Hug

Има ли някой още болен? Thinking Доколкото разбрах Докторът е специалист по всичко, така че недоволни пациентки не би трябвало да има  smile3521

За мен Киво има приятна външност, най ми допадаше ролята му в "Забраненият плод". Но той ми е много универсален типаж - рус, със сини очи. Докато Мехмет според мен има особен чар, харизматичен е, отличава се от масата.  newsm03

# 587
Ели
Пък на бебето му се играе........две не вижда... rotfImbo

Аз  на екрана се предавам, пък камо ли ако влезе в стаята...особено в тези епизоди е тамъм... с тази ранена ръчичка...жал жал Sad

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 12:45 от This_season

# 588
Ха, ха, Елииииии Joy за намерението на Съличка Laughing не се сетих, че може да е пощелива tooth и игрива Laughing в този момент.
Той Агата с това бебе си играйка Joy и по светло, newsm53 и по тъмно, smile3503 където, и когато свари, newsm09 неизживяно детство. newsm62 А като се роди  hahaha с кой, ще си играйка без предлог!? Thinking Joy
Дими, универсален типаж е може би у нас, а сред турците колко от тях са синеоки newsm78 и русокоси, newsm78  аз поне други освен него не съм виждала, а Вие!?

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 12:57 от Neidjal

# 589
Така е Наде, за тях е един, те затова толкова си го обичат  Peace

# 590
# 591

Момичета а запознати ли сте тук на Джансуто какво и се е случило та носи тази яка

# 592
Като се роди играчката Simple Smile ( Бедирхан) ...на тогава вече ще се заиграе с майка му luvbed smile3533

Ето го този неуверсален типаж...

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 13:27 от This_season

# 593

Момичета а запознати ли сте тук на Джансуто какво и се е случило та носи тази яка
Сигурно не е успяла да се справи със свекървещицата   Grinning

# 594
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
само си ги менкат тези партньори.... Я да съберат Къванч с Берен , а Джансу с Мехмет и гледай ти сериал.. ЧУДО smile3521

Гледайте какъв Сладкиш е..

С онова сиво анораче...дето разпалва жените Grinning

Добър ден и от мен БорСълинки  newsm68
как е положението при вас оздравяхте ли?  newsm12
Аз след вчерашния преглед при доктор Алакурт  doctorизведнъж се оправих и днес от нищо не се оплаквам  smile3534

Сезонче и аз съм на твойто мнение да съберат Мехмет с Джансуто и Къванч с Берен и тоз ми ти сериал гледай тогава рейтинг  smile3521

# 595
Или Алакурт я е стиснал по здраво за врата и хоп травмирана Joy

сериала ЧУДО по всички телевизии ще трябва да го дават- Atv, Kanal D, Show, Trt  Laughing

# 596
Цитат
Сезонче и аз съм на твойто мнение да съберат Мехмет с Джансуто и Къванч с Берен и тоз ми ти сериал гледай тогава рейтинг  smile3521

Аз мисля Берен с Мехмет да съберат... нищо, че малко нисичка ще му дойде.... и двамата са огън. Става и с Мурат Йълдъръм да я съберат- гледали ли сте - "Есенни страдания" мисля ,че се казваше филма и в него те са главните герои, ако не се лъжа?

# 597
Ха сега де...... Температура с пръсти или с термометър се измерва newsm78

Димана ме накара да помисля върху това...

JULY  - Ай честито Grinning

This_season  smile3508 и по двата начина става  Laughing зависи само от това кой и защо ти я мери ...температурата де  smile3534 newsm03

# 598
Различни са като типажи...                    Единия рус, Другия Черноок и тъмен
                                                               Единия мил, Другия груб
                                                               Единия образован, Другия пътешественик
                                                               Единия захаросан, Другия харизматичен
                                                               Единия подлудява само някои, Другия Всички Ни!

Сезони господ ти е дал дарба  newsm44 .

# 599
ААА неее. аз не искам Берен и Мехмет..ще стане като Берен и Енгин...прегръдките и целувките нивга не ставаха. Grinning   

Различни са като типажи...                    Единия рус, Другия Черноок и тъмен
                                                               Единия мил, Другия груб
                                                               Единия образован, Другия пътешественик
                                                               Единия захаросан, Другия харизматичен
                                                               Единия подлудява само някои, Другия Всички Ни!

Сезони господ ти е дал дарба  newsm44 .

Той Господ хубаво ми е дал дарба, Ама Аллаах не иска да ми дава онзи негов поклонник rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт