Новите ни козметични похождения 67

• 95 022
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
  • София

Kaшмирче - извинявам за се за късния отговор, но известно време не поглеждах форума ...

Аз съм много очарована и от консистенцията и от ефекта, но не знам за лятото как ще се разберем с цвета, т.к. аз взех W24, това е най-тъмното възможно и ми е идеално за сега. Аз разлика от ФДТ на Авен, който имам и прави абсолютен матов завършек, този прави визията много естествена и леко сочна. Покритието е средно, не се натрупва добре и подчертава сухите зони. Не се свлича и не лъсвам с него дори на 5-6-ти час, което с Авен не ми се получава. Не знам какво друго да кажа за него, т.к наистина нямам никакъв опит с декоративната козметика, ако някой го интересува нещо - да пита  Peace
Hug Звучи повече от перфектно. От и-бей ли го взе?

# 121
Lulu Guinness Tangle Teezer

# 122

оказа се повече от разкошно за моята кожа  Heart Eyes много съм доволна

# 123
  • гр. София
Жаки, радвам се, че се спогоди с олиото.  Hug

# 124
И аз  Heart Eyes Много ти благодаря за отсипката, използвах си я плътно около 10 дни без да се появят кожни проблеми и онзи ден вече си взех цяло шишенце
 Hug Hug

# 125
# 126
  • София
И аз  Heart Eyes Много ти благодаря за отсипката, използвах си я плътно около 10 дни без да се появят кожни проблеми и онзи ден вече си взех цяло шишенце
 Hug Hug

Вечер ли го слагате  newsm78

# 127
От днес:
- The body shop BB cream 01

# 128
  • гр. София
Наде, аз и сутрин и вечер ползвам под крема, защото съм с много суха кожа. Точно това олио на мен не ми пасна. Опъва ми и си чувствам кожата още по-суха.

# 129
  • София

Essence 15 oh so matt!

# 130
  • София
Наде, аз и сутрин и вечер ползвам под крема, защото съм с много суха кожа. Точно това олио на мен не ми пасна. Опъва ми и си чувствам кожата още по-суха.

Благодаря, ще взема да го пробвам, че моята лъсва към обяд...

# 131
  • гр. София
Ако не бързаш ще ти отсипя от моето за проба.

# 132
# 133
  • София
Разкошна пудра!  Heart Eyes Със здраве да си я ползваш!

# 134

Kaшмирче - извинявам за се за късния отговор, но известно време не поглеждах форума ...

Аз съм много очарована и от консистенцията и от ефекта, но не знам за лятото как ще се разберем с цвета, т.к. аз взех W24, това е най-тъмното възможно и ми е идеално за сега. Аз разлика от ФДТ на Авен, който имам и прави абсолютен матов завършек, този прави визията много естествена и леко сочна. Покритието е средно, не се натрупва добре и подчертава сухите зони. Не се свлича и не лъсвам с него дори на 5-6-ти час, което с Авен не ми се получава. Не знам какво друго да кажа за него, т.к наистина нямам никакъв опит с декоративната козметика, ако някой го интересува нещо - да пита  Peace
Hug Звучи повече от перфектно. От и-бей ли го взе?
Да,  и наистина беше права - дойде за има няма 10 дни  Peace  Ще споделя по натам във времето как се държи също  Peace

Благодаря, че споменахте за тоя екстри, даже не бях подозирала за съществуването им   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт