Новите ни козметични похождения 67

• 95 612
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Мерси, момичета. Дано ги намеря. Гледам в разни онлайн аптеки, че имат огромно разнообразие и намаление. Ще се запася сериозно. Crazy

Отделно, аптеките в Гърция са буквално на всеки ъгъл и почти във всяка продават Корес и Апивита. Ако имаш време разгледай, цените много варират. Крема на Апивита имаше до 10EUR разлика в цената в различни аптеки.

По-трудно попива и повече омазнява. Апивитата ми харесва повече като консистенция, обаче имам съмнение, че от нея ми излязоха няколко пъпчици  Confused

Дано не е от него, че много ми хареса!

# 616
# 617
  • Belgium
Циндил-Пиндил, Корес обикновено имат и доста големи самостоятелни магазини в Гърция, ще ги откриеш не се безпокой.

И аз другата седмица ще се запася от там  Laughing

# 618
  • София
Какво толкова хубаво предлагат Корес? Нищо тяхно не съм пробвала Rolling Eyes

# 619
  • София
Какво толкова хубаво предлагат Корес? Нищо тяхно не съм пробвала Rolling Eyes
Аз съм ползвала слънцезащитата с кисело мляко, маслото за тяло със смокиня и гуава, както и крема за лице и маската с роза и душ.гелове. Всичко ми е супер любимо Heart Eyes

# 620
И аз харесвам много Корес. Бътъра със смокини ми е любим, балсамите за устни също.

# 621
  • Пловдив
На Корес душ-геловете са страхотни.Ползвала съм със смокиня, ванилия фрезия и личи, и жасмин. Заслужават си пробата. Аз съм ги поръчвала от feelunique.

# 622
  • София
На Корес душ-геловете са страхотни.Ползвала съм със смокиня, ванилия фрезия и личи, и жасмин. Заслужават си пробата. Аз съм ги поръчвала от feelunique.
Там са много скъпи. По - добре от бг сайта им ги взимай.

# 623
  • София
 Hug Мерси, момичета, ще ги изпробвам.

# 624
  • Belgium
Още един глас за слънцезащитния крем с кисело мляко на Корес - най-добрият, който съм пробвала, няма омазняване, събиране, размазване. Навсякъде го хваля  Heart Eyes

Имат и с антиейдж грижа и SPF 50, който има нужда.

Сега мисля да пробвам и измиващия гел за лице с бял чай, очаквам да е хубав.

# 625
  • София
Може би една тема за Корес и Апивита ще е подходящо да се направи?  Peace

* Tom Ford Cream Cheek Color Pink Sand

# 626
  • Стара Загора
Още един глас за слънцезащитния крем с кисело мляко на Корес - най-добрият, който съм пробвала, няма омазняване, събиране, размазване. Навсякъде го хваля  Heart Eyes

Имат и с антиейдж грижа и SPF 50, който има нужда.

Сега мисля да пробвам и измиващия гел за лице с бял чай, очаквам да е хубав.
страхотен е измивания гел !!!!

# 627
  • София
Още един глас за слънцезащитния крем с кисело мляко на Корес - най-добрият, който съм пробвала, няма омазняване, събиране, размазване. Навсякъде го хваля  Heart Eyes
Потвърждавам! Peace
Аз по твой съвет миналогодишните намаления на Корес уважих във ФЮ и си взех тогава 40мл крем емулсия за лице с 30ф-р. Hug Много ми допадна и е компактен травел размер опаковка.
В Ремедиум се засилих да купя и шампоан за коса, но бяха пълни със сулфати, което ме шокира, меко казано. Очаквах пречистен и лек състав. Явно само кремчетата им ще си вземам.
Корес има в Ремедиум, за който ги търси и не му се ходи непременно до магазина им. Peace

# 628
Шоки-къде освен в магазинчето на Витошка има Пупа? Тази дама, коятоработи като продавачка в магазинчето много ме подразни миналия път като влязох  #Cussing out

Този магазин на витошка и аз не мога да го понасям - отватителни са лелките там  Crossing Arms

Коррес и аз много ги харесвам. Ползвам кремовете им за лице с дива роза и магнолия. Но не съм забелязала особена разлика в цените им в Гърция и тук (Ремедиум)  Rolling Eyes Мъж ми ми носи няколко пъти от гръцки аптеки, уж на по-изгодна цена - всичките пъти излизаха колкото ги купувам тук. Може единствено асортиментът да е по-богат.

# 629
  • София
* Шампоан за дълготраен цвят Nashi Life

* Nashi Pure Keratin Natural Smoothing Shampoo and Conditioner

Общи условия

Активация на акаунт