Новите ни козметични похождения 67

• 95 655
  • 722
  •   1
Отговори
# 495
Наде,какви са ти впечатленията от писалката?Имам я от доста време и не я ползвам,защото много ми изсушава зоната под окото SadАко "напипаш" начин на поставяне без този ефект на сбръчкване,моля те сподели Praynig

# 496
  • София
Наде,какви са ти впечатленията от писалката?Имам я от доста време и не я ползвам,защото много ми изсушава зоната под окото SadАко "напипаш" начин на поставяне без този ефект на сбръчкване,моля те сподели Praynig

Ще го тествам както трябва след седмица, утре заминавам на без гримова почивка  Joy Joy Joy

# 497
Благодаря ти  bouquetПриятна почивка Simple Smile

# 498
  • USA, Steak State
        The lover

Peony и Debutante

Pulp fiction   Ether            

# 499
  • гр. София
La roche posay bb cream light

Nuxe cleansing gel for dry skin

За малчугана: Bioderma ABC derm solaire  в комплект с мини мицеларна вода

Sephora waterproof eye makeup remover

Makeup forever Aqua liner - 10 Iridescent red

# 500

светло розовото
подарък към покупката

# 501
TheBlackWidow, страхотни придобивки! Hug
С удоволствие бих прочела отзиви за палитрата на Laura Mercier. Отдавна я заглеждам.

Интересна ми е и новата на Mark Jacobs - но твърде светли ми се струват цветовете от снимките, на които съм попаднала досега...

# 502
  • USA, Steak State
Имах нужда от цветове сливащи се почти с тена ми ( аз съм доста светла). Предвид качеството на сенките на марката съм сигурна, че няма да се разочарован при продължително носене. По принцип имам брюлето на Мак, но то е матово изцяло, а ми се искаше нещо по- така.

Палитрата на ЛМ я мисля от доста време, нямам опит с марката що се отнася до сенки.

# 503
  • гр. София
Палитрата на MJ е прекрасно романтична, но наистина е светла. За мен това не е проблем, защото съм свикнала да използвам няколко различни палитри при правенето на грима.

# 504
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Vichy Pureté Thermale

Chanel №5 eau de parfum - малко тестерче

# 505
# 506
  • в 1001-та нощ

Ще очаквам отзиви  Heart Eyes

# 507
  • София
Извинявам се ако не е подходяща темата за въпроса ми, но нямам представа къде да търся козметиката на Гош и Лумене в София?  Rolling Eyes Някой може ли да помогне с идеи? И също така Пупа дали случайно се продава в някой магазин в Парадайз мол? Днес имам път натам, а рядко имам възможност да пообикалям и за това задавам всички въпроси наведнъж   bouquet

# 508
  • Canada
Бях забравила този продукт, а много, много го харесвам  Flutter

# 509
  • Отвъд алеята зад шкафа

за втори път, много ми харесва

Два комплекта - ментата и жълтия
второто бурканче

Общи условия

Активация на акаунт