Новите ни козметични похождения 67

• 95 026
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна

- левият

# 646
# 647
Момичета има ли отделна тема за слънцезащитни продукти? Виждам такава само за лице Simple Smile Мисля какво да си купя и малко съм  Crazy

# 648
  • София
+ за Севънтийн, за бала си взех зелена спирала на марката, страхотна беше... Придава цвят още от първото нанасяне,  а и разделяше перфектно  Peace

# 649
Орофлуидо - маска и шампоан.
Скрит текст:

# 650
http://1.bp.blogspot.com/-fSwm9KlZXPM/U_jM9cVPOcI/AAAAAAAAFqE/q9 … 1600/IMG_7954.JPG

Лу   Heart Eyes- дай линк за крема на Корес с антиейдж грижа и фактор 50 - защото една консултантка ми обясни - че такова нещо не съществува. ooooh!

# 651
  • Belgium
На баба и хвърчилото - не съществувало  hahaha

Ето го, можеш да и навреш телефона с линка в лицето следващия път:

http://www.korres.bg/product/235

# 652
От днес една стара приятелка

# 653
  • Berlin
Лу, както хич не ме бива в описанието на козметични продукти, не знам какво ще се получи. Laughing От 2 ползвания съм доволна. Simple Smile Много нежно почиства, като остава усещане за чисто лице, но никакво изсушаване няма при мен. Уникално мирише, на сладка зелена ябълка, сигурно така мирише зелената маска, не съм ги ползвала. Продуктът е разделен на 2 - помпа с олио/масло и помпа с глина и може да се  регулира от кое по колко да се сложи. Аз сега пробвах, както е по описание - 3-4 помпи от всяка част и ми е леееко недостатъчно като количество, определено ще пробвам и с повече глина, и с повече масло. Като цяло бягам от неща с oil в името, но това е много приятно и не създава мазно усещане. Като по-течен гел е всъщност, не е точно олио. Пишат, че става и за премахване на грим, но не съм пробвала, само почистване на лицето. Някакъв ефект по кожата особен не виждам, мекичка е след това, но друго не, но аз не съм показател. За друго не се сещам. Mr. Green

# 654
  • София, Лагера
Peace Peace Peace 3 ръце за тези спирали!!! В момента се "мъча" да се спогодя с една Герленска, не мога след тази! Независимо от "клас" и цена...

# 655
# 656
На баба и хвърчилото - не съществувало  hahaha
Ето го, можеш да и навреш телефона с линка в лицето следващия път:
http://www.korres.bg/product/235

Мерси Мац   Heart Eyes  bouquet  - то да е една некомпетентна...... ooooh!

# 657
+ за Севънтийн, за бала си взех зелена спирала на марката, страхотна беше... Придава цвят още от първото нанасяне,  а и разделяше перфектно  Peace

И Радиант имат цветни спирали, дори няколко вида са спиралите. Може и те да се погледнат, където продават и двете марки  Sunglasses

# 658
  • София
Малко лятно моливче на Есенс Flutter:
- ментовото със зелено. Heart Eyes

# 659
  • Sofia

за N-ти път, много ми харесва  Peace

Общи условия

Активация на акаунт