Женени от пръв поглед - 3

• 50 020
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
Вяра,много точно си описала ситуацията,много. А-тата и коментарът за тях е удар в 10ката. За Г-тата аз по-нагоре бях писала подобно нещо-че разногласията им и неразбирателствата могат да преминат бързо на другия полюс

Г-тата определено ще стават все по-интересни за гледане с времето. И въпреки, че и аз разбрах, че не се е получило между тях с интерес ще ги следя - мисля, че от тях човек може да научи някои неща  Peace

Добре де, грозните хора не заслужават ли да са щастливи? Не трябва да имат деца ли?

Не съм казала това. Просто смятам, че когато една жена не изглежда добре външно, то би трябвало да се постарае повече за вътрешната си красота - тя също е от основно значение и е нещо, което би привлякло един мъж. Но когато външността е потресаваща, характера е отвратителен и тъпотата е невъзможна за прикриване, то тогава за какво да се хване един мъж, за да е готов да сподели живота си с нея  newsm78

# 706
Вяра,остават и парите,ама при А и това липсва

# 707
Което и момиче да се ожени за него ще може да го моделира точно така, както на нея й е удобно.

Да, бе! Simple Smile Ако някоя успее да моделира Наско и да го направи фин човек с обноски - ще я призная като най-голямата манипулаторка на света! Grinning

Наско няма претенции за сега към нея, защото просто така е свикнал - тежък и труден живот - приема това, което му дават и е доволен и на малко. За мен този човек е непоправим и никога не бих могъл да се държи по начина, по който Тонито си фантазира, че трябва да се държи нейния мъж. Тя ще си остане с него, просто защото вижда, че няма много други възможности. Той ще се опитва да й угоди, но постепенно ще разбере, че каквото й да прави не успява и накрая ще си се оттегли да си зяпа мач по телевизията и да си пие биричка без да обелва и думичка, Тонито ще му дудне на главата, че не помага в домакинството и за децата и така ще си живеят двамата -  недоволни от съвместното им съжителство! ooooh!

# 708
Всеки човек е красив или грозен в очите на другите!
Не Ви прави чест да наричате някой грозен!
Съмнявам се, че сте харесвана от всички!

# 709
Направо ми е жал и за 6-мата опитни зайчета в това шоу.
А при мисълта, че сами са си го причинили,  и на тях сигурно им е бая жал отдавна.

Обаче  си мисля, че след като са имали 1000 души на разположение за избор на двойки и са селектирали и събрали точно тези , май въпросните "сватовници" и психолози ще останат леко без работа след приключване на предаването.

Между другото познавах една двойка същата като А-тата. Жената със същата визия /всъшност на Тонката визията си е моделска в сравнение с тази на  моята позната/, характер, претенции. Не спираше да мели. С годините стана още по-зле - и като визия, и като характер, и като манталитет.. Мъжът - същия като Насо - кротък, мълчалив, работлив. Бяха се срещнали случайно и се бяха взели по любОФФ!!! Имаха три деца. Между другото - изненадващо децата им бяха хубави. Изобщо не живееха идилично и романтично, но си се търпяха. Мъжът започна да пие повече с времето, но тя пък не се впечатляваше толкова. Живот.

В Г-тата има много потенциал, ако не са пред камерата и си спретнат едни хубави разтоварващи и уточняващи скандалчета. При тях средно положение няма.

Светланка май се влюби и се страхува, че на Стефчо му е само забавно и за това го дава малко игриво, за да не проличи нейното влюбване.

От всички участници, само Стефан не ми е ясно защо се е явил в този формат. На пук ли го е направил за някого или пък на бас. В това момче сигурно са влюбени половината казиченски моми.

Изобщо цялото това филмиране много пречи и на трите двойки.

Ако ги бяха събрали, оженили и след това изпратили за една година на непознато място, сами да се борят с живота, без постоянни камери и без обичайното им обкръжение и семейства, щяха да имат повече шанс.
Да ги оставят на мира от камерите, а само да им правят контролни интервюта и снимки през някакъв период от време.

5 седмици е никакъв срок за каквото и да било, камо ли за връзка под стрес и напрежение с абсолютно непознат.

След 3-тия епизод, май това ще е единственото издание на този формат и този екип от специалисти.

Дано съм лош пророк

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 15:38 от seti

# 710
Аз предлагам всяка една от списващите тук коментари по външния вид да качи собствена актуална снимка с добро качество, за да можем да се ориентираме за високите цели, които трябва да постигаме.

# 711
Може да може да готви мусака Антония  Joy Пълно е с недобре изглеждащи и с неприятен нрав мъже и жени, които са щастливо обвързани, че и деца имат. То ако не беше така, в един момент грозните, неособено умните и неособено приятни хора вече да са изчезнали в резултат на отвърлянето им при селектиране на партньор, ама такова нещо не виждам. А освен това совите невинаги са това, което изглеждат. Аз също пред хора изглеждам по-доминантна и командваща от приятеля ми, но в крайна сметка обикновено става, каквото каже той. Както и да изглежда отстрани.

# 712
Което и момиче да се ожени за него ще може да го моделира точно така, както на нея й е удобно.

Да, бе! Simple Smile Ако някоя успее да моделира Наско и да го направи фин човек с обноски - ще я призная като най-голямата манипулаторка на света! Grinning

Наско няма претенции за сега към нея, защото просто така е свикнал - тежък и труден живот - приема това, което му дават и е доволен и на малко. За мен този човек е непоправим и никога не бих могъл да се държи по начина, по който Тонито си фантазира, че трябва да се държи нейния мъж. Тя ще си остане с него, просто защото вижда, че няма много други възможности. Той ще се опитва да й угоди, но постепенно ще разбере, че каквото й да прави не успява и накрая ще си се оттегли да си зяпа мач по телевизията и да си пие биричка без да обелва и думичка, Тонито ще му дудне на главата, че не помага в домакинството и за децата и така ще си живеят двамата -  недоволни от съвместното им съжителство! ooooh!

Моделира, т.е. да прави каквото тя поиска. То е ясно, че Наско и фин човек са две несъвместими неща

А другото си го описала съвсем точно - просто Тонито е от хората, които никога от нищо не са доволни. А тези хора са много нещастни, защото от мрънкане нямат време да се зарадват и да оценят това, което имат - жалко  Sad

Всеки човек е красив или грозен в очите на другите!
Не Ви прави чест да наричате някой грозен!
Съмнявам се, че сте харесвана от всички!

1 - никъде де съм използвала думата "грозен"
2 - темата е създадена, за да може всеки във форума да изкаже мнение относно въпросното предаване
3- дали аз съм или не съм харесвана от всички не е по темата, така че не подлежи на обсъждане

В крайна сметка това е предаване, тези хора са се съгласили да ги дават по телевизията и е нормално всеки да има и да изкаже своето мнение - независимо дали е хубаво или лошо. Моето мнение е такова - споделих го, вашето мнение е друго - споделете го  Peace

# 713
  • Велико Търново
Напълно съм съгласна с написаното по-напред - шоуто не го виждам в няколко сезона Thinking Дразни ме и това накъсване, сякаш нескопосан монтаж, което ми пречи да добия що-годе добри впечатления за развитието и взаимоотношенията в двойките.
По тази причина не се наемам и да правя "портрети" на героите - тоз такъв, оня онакъв - едва ли по няколко накъсани кадри ще успея да направя заключението кой какъв човек е, а и честно казано, не ме интересува Wink но..нали гледаме, шоу да има - ама май вече и такова не е, за това и превключих снощи на Мастършеф, и явно не съм пропуснала кой знае какво.
За коментарите относно външността - всеки има различен вкус, на тоз един му харесва, на друг - пък не, аз например Георги не го намирам никак, ама никак привлекателен - не бих му обърнала и грам внимание като мъж Crossing Arms

# 714
Аз на Антония й се дразня на характера. В крайна сметка той не е секси манекен, но защо е това тиранично отношение към него? Ако тя е завършила в Благоевград история, то той учи в София в УАСГ, сам по себе си даже мисля, че е по-перспективен. Не толерирам подобно мачкане, ако останат заедно след 10 години подобно отношение може да се смята за психически тормоз. Ако тя беше с благ характер, сигурно никой нямаше да я коментира по този начин. Коментарите всъщност се обърнаха срещу нея заради това, което видяхме до момента от нея. Поне при мен така стана.

# 715
Е, ако трябва да бъдем обективни, Антония не е по-грозна от Светлана примерно. И въобще, изглежда си средностатистически. ........... Мъжете са ги избрали наистина около средното ниво и под него, а към жените са имали повече изисквания.
Не думай! Joy

Аз предлагам всяка една от списващите тук коментари по външния вид да качи собствена актуална снимка с добро качество, за да можем да се ориентираме за високите цели, които трябва да постигаме.
Да започнем от теб! Дай пример на останалите.

Въобще не се притеснявам да кажа за някого че ми е грозен или хубав, с уговорката че той за мен е такъв. Знам и аз самата какво представлявам, но не съм предмет на обсъждане.
Когато участвах в телевизионен формат преди години, хората се побутваха и ме сочеха шушукайки си и усмихвайки се. Никъде не прочетох, че съм грозна. Това, което правех в този формат, определено се харесваше на тези, които го гледаха.

# 716
Заскуча шоуто така е. Дълги мудни епизоди, какво е станало, какво ще стане, постоянно се повтаря. Искаше ми се да дават и останалите двойки? Ако и на тях отделят по толкова време, то това предаване ще се проточи като "ДЪрзост и красота"  newsm78  Обичам нещата да се случват малко по пъргаво  Grinning  Промото за следващия епизод съвсем не ме грабва. Цял епизод ще избират къде да живеят, в следващия пък сигурно ще ги дават как седят на дивана и гледат телевизия  Whistling

# 717
Ако тя е завършила в Благоевград история, то той учи в София в УАСГ, сам по себе си даже мисля, че е по-перспективен.

Във Висше строително училище е.

# 718
Ако тя е завършила в Благоевград история, то той учи в София в УАСГ, сам по себе си даже мисля, че е по-перспективен.
Във Висше строително училище е.
УАСГ = Университет по архитектура, строителство и геодезия! Кое друго по-висше строително училище да е?

# 719
Бижу - "Когато участвах в телевизионен формат преди години, хората се побутваха и ме сочеха шушукайки си и усмихвайки се. Никъде не прочетох, че съм грозна. Това, което правех в този формат, определено се харесваше на тези, които го гледаха."

въйййййй, жива да не бях! У наше село имаме и извесни тв звезди, а?

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 16:00 от seti

Общи условия

Активация на акаунт