Ако някоя успее да моделира Наско и да го направи фин човек с обноски - ще я призная като най-голямата манипулаторка на света! 
Пълно е с недобре изглеждащи и с неприятен нрав мъже и жени, които са щастливо обвързани, че и деца имат. То ако не беше така, в един момент грозните, неособено умните и неособено приятни хора вече да са изчезнали в резултат на отвърлянето им при селектиране на партньор, ама такова нещо не виждам. А освен това совите невинаги са това, което изглеждат. Аз също пред хора изглеждам по-доминантна и командваща от приятеля ми, но в крайна сметка обикновено става, каквото каже той. Както и да изглежда отстрани.
Ако някоя успее да моделира Наско и да го направи фин човек с обноски - ще я призная като най-голямата манипулаторка на света! 

Дразни ме и това накъсване, сякаш нескопосан монтаж, което ми пречи да добия що-годе добри впечатления за развитието и взаимоотношенията в двойките.
но..нали гледаме, шоу да има - ама май вече и такова не е, за това и превключих снощи на Мастършеф, и явно не съм пропуснала кой знае какво.

Обичам нещата да се случват малко по пъргаво
Промото за следващия епизод съвсем не ме грабва. Цял епизод ще избират къде да живеят, в следващия пък сигурно ще ги дават как седят на дивана и гледат телевизия
Препоръчани теми