Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 136

• 75 121
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
Лакун & Гери, голямо благодарско!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 newsm51

# 646
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Хубав дар носиш, Лакунчик, ама трябва да ме научиш да "свалям". Joy Joy
Ще трябва май да изчакам да му дойде ред във В-бокса.
Обичам Мерт!

Замириса на жива бира, усеща се чак в нашия квартал Joy Joy

# 647
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Утре ще го кача, Светъл. Днес компа ме предаде. Соз!
Бира, бира всеки ден... Simple Smile Готви се, ей! Жапчето си знае Wink

# 648
Гери, Лакунка Hug Hug, мерси мнОООго! love001
Свалям веднага, яд ме е, че вече ми се спи и няма да го гледам веднага ooooh! Heart Eyes

# 649
Добавям и линкове за онлайн гледане  Peace

Bir Varmis Bir Yokmus 2015 / Имало едно време... 2015

http://www.dailymotion.com/video/x3f4ewm_%D0%B8m%D0%B0%D0%BB%D0% … 1%82-1_shortfilms - Имало едно време... 2015 - част 1

http://www.dailymotion.com/video/x3f4bwe_%D0%B8m%D0%B0%D0%BB%D0% … 1%82-2_shortfilms  - Имало едно време... 2015 - част 2

и в тубата на едно парче  Wink https://youtu.be/pADXMwE2MbU

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 15:33 от lacunababe

# 650

Heart Eyes

# 651
 Hug

Ей тая Ийитова мама от фотките на Лакуна Hug, много симпатична, ама що не вземе да  скъси поне триъгълника на брадата на синчето си, може например, докато спи rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Де да можех от снимката да му я изрежа hahaha

Скрит текст:

# 652
Остай се  Whistling То бива човек да се запусне, но това неговото на нищо не прилича.  Rolling Eyes

# 653
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Лакунчик, благодаря за подаръка! И на Гери също!

# 654
  • ÇapulcuLand
Като сме почнали със снимковия материал, айде и аз да се включа  Mr. Green

# 655
 Hug

Мдааа, изгледах "Имало едно време...2015", благодарение на две мили дружки newsm10
Мелиса ми е любима турска актриса, Мерт по не, но тандемът им беше супер! smile3501  Музиката - също Peace

Не можах да разбера на финала, защо било твърде късно да се съберат отново? #Crazy Аз поне не видях някаква сложна и непреодолима преграда newsm78 Нали се обичат!!! Wink Някак раздялата им не ми беше убедителна newsm78

Не ми хареса операторската работа, имаше много накъсани кадри, трепкаща картина, нещо като "неспокойна ръка".....да не би да е някой дипломант? newsm78

Скрит текст:
Филмчето е само за Ердолер Wink, от запознанство хоп в леглото и здрава пиячка на жени и мъже rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 02:41 от lia-martin

# 656
Добавям и линкове за онлайн гледане  Peace

Bir Varmis Bir Yokmus 2015 / Имало едно време... 2015

http://www.dailymotion.com/video/x3f4ewm_%D0%B8m%D0%B0%D0%BB%D0% … 1%82-1_shortfilms - Имало едно време... 2015 - част 1

http://www.dailymotion.com/video/x3f4bwe_%D0%B8m%D0%B0%D0%BB%D0% … 1%82-2_shortfilms  - Имало едно време... 2015 - част 2

и в тубата на едно парче  Wink https://youtu.be/pADXMwE2MbU

Много благодария! Мерт ми е голям любимец  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 657
И на нас с Гери, предвид факта и че сме се виждали с него фейс ту фейс  Heart Eyes
Обаче много ни измъчи в тоя филм. Пиянските му реплики бяха кат мехлем за нервите ни Simple Smile
Чухте ли какво е натворил г-н Ердоган днес? ... за жалост май всички прогнози изписани през годините в тази тема ще се сбъднат...  Tired
Апропо, освен сваления руски джет е назначил днес зет си за министър на енергетиката...  Whistling

# 658
И на нас с Гери, предвид факта и че сме се виждали с него фейс ту фейс  Heart Eyes
Обаче много ни измъчи в тоя филм. Пиянските му реплики бяха кат мехлем за нервите ни Simple Smile
Чухте ли какво е натворил г-н Ердоган днес? ... за жалост май всички прогнози изписани през годините в тази тема ще се сбъднат...  Tired
Апропо, освен сваления руски джет е назначил днес зет си за министър на енергетиката...  Whistling

Тоз език направо ви иде отръки с Гери Hug, много сте добри newsm10  bouquet

Значи като видиш някой фейс ту фейс и започваш да го харесваш, така ли Joy Joy Joy /шегичка Stop

Ако някой не знае за инцидента :
Скрит текст:
Длъжни сме да защитаваме границите си, заяви Давутоглу
"Нека светът знае, че всеки, който нарушава границата ни, ще получи ответен отговор от наша страна. Наше право е да предприемем действия”, заяви Давутоглу, цитиран от ТАСС.
По-рано днес руският изтребител Су-24 се разби над Сирия. По думите на руския държавен глава Владимир Путин самолетът е свален от ракета „въздух-въздух” на турския изтребител F-16.
Според Путин по време на атаката руският Су-24 се намирал на надморска височина от 6000 метра и на разстояние от 1 км от турската граница. Путин нарече инцидента „удар в гърба” от „съучастници на терористите”.
Той подчерта, че руският изтребител не е заплашвал Турция, а е провеждал операция срещу терористичната организация „Ислямска държава”.
"Ние ще анализираме внимателно всичко, което се случва и днешното трагично събитие ще има сериозни последици за руско-турските отношения. Винаги сме се отнасяли към Турция като към приятелска държава. Не зная кому беше нужно това, което стана днес. Във всеки случай не на нас", посочи Путин.
Турският генерален щаб, от своя страна, твърди, че изтребителят е нарушил въздушното пространство на Турция.
След инцидента Путин предупреди, че свалянето на самолета ще има „трагични последствия” за отношенията между двете държави.
Пред Bloomberg високопоставен турски чиновник е обяснил, че руският Су-24 е бил неколкократно предупреждаван от турските ВВС, че се намира на 15 км или дори по-близо до турско-сирийската граница.

В ответ:

Путин: Инцидентът с руския самолет ще има сериозни последици за руско-турските отношения!

А министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров съобщи, че планираната среща на външните министерства в Турция е отменена заради инцидента с руския самолет Су-24.
"Оценките са пределно ясни, президентът ( на Руската федерация) каза, че това не може да не засегне руско-турските отношения. В тази връзка е взето решение за това да бъде отменена срещата, която бе планирана за утре в Истанбул на ниво министри на външните работи на Руската федерация и Турската република в рамките на т.нар. съвместен съвет на стратегическото планиране", заяви Лавров пред журналисти, съобщи Интерфакс.
По-рано Лавров заяви, че заради нарастващата терористична заплаха на турска територия не препоръчва на руските граждани да пътуват в Турция.

Лошо става, да знаете Sick Някой много иска война Mr. Green Еми така де, хем ще намалеем, че тази Земя се пренасели, хем ще влезе оръжие от всякакъв вид в употреба...пари, пари, пари, хем пък може и картата на света да се прекрои в ползу роду /да видим кой ще се окаже Mr. Green/, въобще .... играе се мръсно newsm47

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 18:18 от lia-martin

# 659
Привет, патета! Наглежам аз, малко тайничко и ви завиждам как успявате да се виждате отвереме навреме! Ние трудно долитаме от провинцията!
Изгледах филма, благодарности на Гери и Лакуни. Трудно ми е да се изкажа компетентно, но определено смятам, че нещо в режисьорския поглед ми липсваше!

Около днешните събития погледах в темата, няма особени вълнения, а аз защо ли силно се вглъбих!
Хайде сега да видим Ердо какви ги сцопа и къде ще се дене??? Колко ли дълго зетят ще е енергиен корифей??

Слушах Первий канал и сега да видим кой кум, кой сват! Официално обявиха за прекратяване на каквото и да е военно сътрудничество с Турция. Това е началото!!!

Всяка атака ще бъде дублирана със самолети за прихващане на ракети, изпращат и някакви С 300 ( по думите ма запознати са някакви туловища с обсег 1000 км). Да не се окаже, че стреляме в Сирия, а стигаме и Турция??

После инцидента с Су-24 российская сторона принимает дополнительные меры по обеспечению безопасности авиабазы в Латакии и полетов боевых самолетов в Сирии. Об этом так же сообщил Сергей Рудской.
- Первое: все действия ударной авиации будут осуществляться только под прикрытием самолетов-истребителей, - объявил начальник Главного оперативного управления Генштаба.
Второе: будут приняты меры по усилению противовоздушной обороны. С этой целью крейсер «Москва», оснащенный системой ПВО «Форт», аналогичной С-300, займет район в прибрежной части Латакии. Предупреждаем, что все цели, представляющие для нас потенциальную опасность будут уничтожаться.
Третье: контакты с Турцией по военной линии будут прекращены, - заявил генерал Рудской.

И още нещо любопитно, ако и непроверено или не от цитиран източник:
През октомври 2014 година американският вицепрезидент Джо Байдън заяви в Харвард, че режима на Ердоган подкрепя ИД със „стотици милиони долари и хиляди тонове оръжия..“ Байдън по-късно се извини, поради стратегически причини, заради желанието на Щатите да използват военната база Инджирлик за въздушни удари срещу ИД в Сирия, но измеренията на турската помощ към бунтовниците е много по-голяма, отколкото Байдън назовава.
Основен източник на средства за ИД е продажбата на иракски петрол, идващ от находищата на нефт в Мосул. Синът на Ердоган изглежда е човека, който прави продажбите за износ на петрол от ИД възможни.
Билал Ердоган притежава няколко морски компании. Той е подписал договори с европейски компании за пренос на краден иракски петрол и продажба на различни азиатски държави. Турското правителство купува петрола, а корабните компании на Билал, притежаващи няколко пристана в пристанищата в Бейрут и Чейхан, транспортират нелегалния суров петрол в танкери, плаващи под японския флаг.

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 22:05 от perfectr

Общи условия

Активация на акаунт