Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 136

• 75 161
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Като сме на вълна кара, да кажа и аз два лафа Simple Smile
Най-накрая изгледах малкия септемврийски/ейлюлски проблем. Хареса ми идеята и изпълнението й. Тук  бай Керем се е постарал, не може да му го отречем Simple Smile Силно впечатлена останах от играта на кара Енгин. Наистина добър! Бравос!

Как сте иначе, пухкави патенца?  Hug Аз съм в зверско приключение - ремонт на баня  Sad

# 76

Как сте иначе, пухкави патенца?  Hug Аз съм в зверско приключение - ремонт на баня  Sad
Аз съм добре. Съчувствам ти искрено за приключението. И на нас трябва да ни се случи тази година и направо съм в сценична треска... ooooh!

# 77
 Hug
Aaaaa... изобщо не ви съчувствам   Много се къпете и хабите банята  Grinning Нали гледате турски филми и сапунки. ама нищо не прихващате  hahaha те се къпат на 100 епизода - един, два пъти в зандан или болница, а иначе спят облечени, ходят забулени и така не се мърсят  Joy Joy Joy не си хабят баните
И нямате ли някои бивши  Grinning , като ето този от фотката  Grinning
В апартамента в Акмеркез на Халук Билгинер и Зерин Текиндор се спукала водопроводна тръба и станало наводнение. Портиерът се обадил на семейството, което е извън града (май са още в Италия за снимките на филма). Зерин се обадила на бившия си съпруг, той отишъл, извикал ключар да отвори и започнал с кофи да гребе водата, докато дойде водопроводчик Peace
Просто не е за вярване как се подържат семейни отношения и то - при турците  Party

# 78
Оф Петане Joy Joy Joy Joy Joy, бившите и покриви ли поправят? newsm78 Да взема да размисля по въпроса с разводите Heart Eyes
Лакунчик Hug,
Скрит текст:
ако е само баня, пак  бива, но ако е 2 в 1  Mr. Green...най-добре да отидете и вие в Италия Sunglasses

Кратко видео от театралната постановка с Ийит: Ataşehir'de Perde "Göl Kıyısı" Oyunu İle Kapandı | Ataşehir Belediyesi

https://www.youtube.com/watch?v=MOiA3hW3Swg

# 79
Hug
Aaaaa... изобщо не ви съчувствам   Много се къпете и хабите банята  Grinning
Така си е. Laughing

# 80
Значи и аз съм една съща Зерин Simple Smile Едно към едно, като сценарий, даже бившият си предложи услугите... Само дето не бях в Италия  Joy  Нейсе - свърши!!!   ooooh!
Днес последно чистене и опит за почивка, и от утре съм на линия  Hug
Весела и слънчева седмица, любими!   Heart Eyes

# 81
Оф Петане Joy Joy Joy Joy Joy, бившите и покриви ли поправят? newsm78 Да взема да размисля по въпроса с разводите Heart Eyes
Ooooo..., ако тепърва ще се развеждаш, покрива ще ще те затрупа  Mr. Green По-добре помисли и изрови някое старо гадже, обади са като на лИбоФник и .... може и да стане  Joy Joy Joy
С какъв сапун са се къпали турците през миналата седмица  Grinning
Скрит текст:
Цитат на: petan
Total /20.04. – 26.04.2015/ над 5%
1 KARAGUL FOX TV 10.22 25.55
2 PARAMPARCA STAR TV 9.15 21.63
3 ASK YENIDEN FOX TV 8.11 18.66
4 KURTLAR … PUSU KANAL D 7.48 18.90
5 KARADAYI ATV 6.99 16.67
6 KADERIMIN …GUN STAR TV 6.88 16.80
7 DIRILIS ERTUGRUL TRT 1 5.98 14.04
8 O HAYAT BENIM FOX TV 5.51 13.80
9 KUCUK GELIN S. TV 5.47 13.41
10 POYRAZ KARAYEL KANAL D 5.21 12.25

11 KOCAMIN AILESI FOX TV 5.16 13.09
12 GULLERIN SAVASI KANAL D 5.16 13.01
13 YILANLARIN OCU SHOW TV 5.15 12.97
14 ARKA SOKAKLAR KANAL D 5.12 12.60
15 SUNGURLAR S. TV 5.06 12.74
AB
1 DIRILIS ERTUGRUL TRT 1 9.88 23.68
2 ASK YENIDEN FOX TV 9.27 22.48
3 PARAMPARCA STAR TV 8.40 21.01
4 POYRAZ KARAYEL KANAL D 6.38 15.48
5 KARADAYI ATV 6.13 15.49
6 KARAGUL FOX TV 6.06 16.02
7 GULLERIN SAVASI KANAL D 6.05 16.73
8 KOCAMIN AILESI FOX TV 5.17 13.77
9 KURTLAR … PUSU KANAL D 5.14 13.67
10 MEDCEZIR STAR TV 4.63 12.18

# 82
Весела и слънчева седмица, любими!   Heart Eyes
И на теб!  Simple Smile

# 83
 Hug

АВ- групата на зрителите на Черна роза явно вече започнаха  да губят интерес към сериала...но иначе в тотала все едни и същи водят класацията, като за разнообразие се редуват на челното място newsm78 Като си помисля, че ще има и четвърти сезон и на двата сериала...... Wink newsm78

Петане Hug, а кой е този сериал, дето води в АВ-групата? newsm78 Всъщност по-скоро ме интересува тематиката на това дизи newsm78

Аз си гледам с кеф Черните планини, действието е динамично, логично, интересно ...за сега... Heart Eyes... излъчени са 6 бг-аудио епизода /от общо 40 турски Heart Eyes/, нищо работа, на фона на задържалите се дизита hahaha

Скрит текст:

# 84
Lia, защо във Вбокс вече няма качени епизоди на Черни планини? Rolling Eyes
Ти само по БТВ Лейди ли гледаш?  newsm78 Какво правиш, ако случайно изпуснеш някой епизод? Sick Sick

# 85
Lia, ... Какво правиш, ако случайно изпуснеш някой епизод? Sick Sick
Гледа "Братя Карамазови" и си наваксва пропуските Grinning - шегувам се   love001
Hug ...а кой е този сериал, дето води в АВ-групата? newsm78 Всъщност по-скоро ме интересува тематиката на това дизи newsm78
Нямам подробно инфо за сериала "Завръщането на Ертугрул", но ще пусна това, което съм чела в началото за него:
Това е история за основаването на Османската империя. Животът на Ертугрюл Гази, който се явява баща на Осман I и в негова чест е наречена Османската империя. Сериалът е с огромен бюджет. Били правени обстойни изследвания в османската история, както и предишни киноленти. Сниман бил на Соленото езеро, после в Истанбул. Тези племена дошли в Анадола от Тюркменистан.
Сериалът щял да бъде представен в Кан 2015  извън програмата, като почетен гост.
Последният епизод за сезона щял да бъде прожектиран в кинотеатър в присъствие на държавни мъже. Май прочетох, че ще има и 2-ри сезон при този рейтинг.

Още на следващия месец имало кръгла маса, на която се събрали историци. Е, те отчели, че има много неточности в хронологията на събитията, показвали, че варварските монголски племена били заели цяла Анадола, а не е вярно, племето селджуки е показано като хитри интриганти, кроейки постоянни заговори, а това не е вярно, защото в тези племена е имало желязна дисциплина и субординация. На всичкото отгоре костюмите напълно не отговарят на историческата епоха. Онзи не бил  дядо на този, а не знам на кой си и така ... фантазията на сценаристите създала един исторически сериал, само дето от сериала не трябва да се очаква историческо съответствие.

До наши дни не са дошли достъчно исторически сведения за този период. Този период с основаването на Османската империя е покрит в дълбока тайна. Първите исторически документи датират 200 години по-късно. От сериала не трябва да се очаква историческо съответствие.

- за нея е първа роля след моден подиум, а за него – престиж!
Сериалът "Възраждането на Ертугрюл" е наказан от RTUK заради сцени с "резане на глави" и др.п. джихадиски прийоми . Доколкото разбрах, глобата е % от приходите от реклами  Явно след това са минали на лИбоФ  newsm78
Излъчени са 19-20 епизода.

# 86
Lia, ... Какво правиш, ако случайно изпуснеш някой епизод? Sick Sick
Гледа "Братя Карамазови" и си наваксва пропуските Grinning - шегувам се   love001

Аз направо си го чета от романа... Joy Joy

# 87
Бе, Гери много ми хвалеше Ертогюла, но още не съм опряла до него. Хем го намерих в сайта на ТРТ с турски субтитри. Като цяло ми е залегнал в програмата, поне за проверка, въпреки че не обичам "исторически"  кино / тв упражнения Simple Smile

# 88
Lia, защо във Вбокс вече няма качени епизоди на Черни планини? Rolling Eyes
Ти само по БТВ Лейди ли гледаш?  newsm78 Какво правиш, ако случайно изпуснеш някой епизод? Sick Sick

Joy Joy ти си чети, аз гледам от тук, за сега върви...
http://vbox7.com/collection:2129969

Лакунчик Hug..Ертогюл с турски субове не е лъжица за моята уста Laughing
А волните съчинения на историческа тематика съвсем не са моите предпочитания newsm78, Петане Hug, мерси за пояснението    bouquet

А тоз чиляк го познахте, нали Stop

Скрит текст:
100 000 българчета проплакали в чужбина
28 април 2015 г.

Това показва справка на ГРАО за регистрираните в чужбина бебета .
Общият брой на българските граждани, родени в чужбина за последните 10 години, за които има данни е близо 100 000, а именно 96 653.
Най-много деца с българско гражданство извън пределите на родината са се родили в Турция - 24 000. На второ място е Испания - 13 000 български деца за целия 10 годишен период.
Приблизително толкова е населението на градове като Първомай, Поморие и Несебър, пише "Телеграф".

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 09:03 от lia-martin

# 89
Lia, благодаря ти за линка!  Hug Hug
Много благодаря и на gerisezoni за качените епизоди. Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт