Къде в Пловдив? - 57 тема

• 66 664
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Някакви идеи къде продават ключодържатели? Трябва ми за жена, но не нещо екстравагантно с много камъни.

# 226
  • Близко съм
Здравейте,бих искала да ми кажете добър венеролог

# 227
  • Пловдив
Само да ви информирам,че до Лидл в Тракия опънаха цирк Арлекино,за малки деца е,а и цирка е малък.

# 228
  • Пловдив
Някакви идеи къде продават ключодържатели? Трябва ми за жена, но не нещо екстравагантно с много камъни.
Магазини за сувенири, Арт 93-/кожените /
http://www.art93.com/bg/продукти/кожени-аксесоари-ръчна-изработка?cid=42&crid=28
 магазин Соло.

# 229
  • Пловдив
Мнение за доц.Ангел Шопов уролог...или др.Йордан Делчев newsm78

# 230
Цирка е хубав,снощи бяхме,за 3-ти път го гледаме,останахме доволни,за сравнение-повече никога не бих отишла на Цирк Колузеум,та този е хубав наистина,с талон за детето,аз платих 10лв за пейките,14лв е ложата!

# 231
  • тук-там
Знам, че тук четете повече...
Не знам към какъв лекар да се обърна....
На дъщеря ми във възглавничката под палеца на ръката има набрало....като кръв - подуто. Не е удряно. Може би възпален нерв. Хирург ли да търся или невролог?
Пак тя - от две дни е със схваната челюст - боли я при ядене, говорене - чак и тракало, като я движи  ooooh!- пак не е удряно - работата и е да говори, ако има значение. Лицево-челюстен хирург, зъболекар или първо рентген.... newsm78

# 232
За 2-год деца подходящ ли е циркът?

# 233
  • Пловдив
За 2-год деца подходящ ли е циркът?

Мисля, че да. Циркът е предимно с животни и клоуни.

И понеже тук повече хора ще видят  Peace
На Пролетния панаир на занаятите в Пловдив /на малката главна/ шатра имат и децата от КСУ Олга Скобелева, които продават ръчно правени неща от тях. Събраните средства ще подпомогнат събирането на сумата необходима за преустройство на общинска сграда в Център за настаняване от семеен тип.

# 234
  • Пловдив
На дъщеря ми във възглавничката под палеца на ръката има набрало....като кръв - подуто. Не е удряно. Може би възпален нерв. Хирург ли да търся или невролог?
Пак тя - от две дни е със схваната челюст - боли я при ядене, говорене - чак и тракало, като я движи  ooooh!- пак не е удряно - работата и е да говори, ако има значение. Лицево-челюстен хирург, зъболекар или първо рентген.... newsm78

За втория проблем мисля трябва снимка да се направи  newsm78 Ако питаш първо зъболекар да ви насочи...За първото-ЛЛ не казва ли към кой да се обърнете Thinking

# 235
Пак тя - от две дни е със схваната челюст - боли я при ядене, говорене - чак и тракало, като я движи  ooooh!- пак не е удряно - работата и е да говори, ако има значение. Лицево-челюстен хирург, зъболекар или първо рентген.... newsm78

За първото хирург според мен ви трябва.А за второто-сестра ми беше с подобен проблем,отиде при УНГ д-р Кулов,изписа й някакви хапчета и се оправи бързо.Също може и зъбно-челюстен хирург да потърсите.

# 236
  • Пловдив
Wild_rabbit ,за второто-да не й растат мъдреци?На мен ми беше станало така като ми тръгнаха два мъдреца наведнъж

# 237
  • тук-там
Благодаря на всички   bouquet
- като си кацне утре ще я огледам и аз обстойно, че то така по телефона....
Но определено ще търся хирург и зъболекар като за начало.

# 238
  • Пловдив
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър кардиолог (може и да не работи с направления)

# 239
Търся добър майстор за града. Всъщност някаква фирма може би ни трябва, защото трябва да правим ремонт на кухня, баня и тоалетна. С други думи ще има и къртене, и боядисване, и шпакловка, и лепене на плочки и смяна на тръби др. подобни. Дайте идея за фирма или няколко майстора, които могат да свръшат работа. Мерси предварително!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт