Къде в Пловдив? - 57 тема

• 66 680
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
   Илияна Полендакова, ръководителката на клуб "Пловдив" и я считам за една от най-умните жени, с които някога съм контактувала.Със сигурност мога да кажа, че шаха за нея е призвание и работи с голямо желание.

Определено  Peace
Същото мога да кажа и за другата госпожа от клуб Пловдив
дайте координати  Peace

# 676
Момичета, коя/кои аптеки в Кършияка приемат лекарства с изтекъл срок на годност и изобщо започнаха ли някои аптеки да правят това? Събрах една торбичка лекарства и се чудя къде да ги предам. Проверих на сайта на BalBok, но те изглежда скоро не планират дати за съибиране на опасни отпадъци в Пловдив.

# 677

Всичко ли може да се прави в тези клонове? Дано не звучи глупаво въпросът ми, но става въпрос за превод на пари до края на месеца, има вероятност да не успея днес, а ако не стане този месец може да има неприятни последствия.

Сега прочетох и Елфита. Благодаря момичета!   bouquet

Злавещица, аз съм ходила в събота в клона зад дом Левски и съм превеждала пари по мои и чужди сметки, така че не мисля, че ще имаш проблем с превода.  Hug

# 678
  • Пловдив
То няма да има проблем да внесе парите. Но кога реално ще се отчетат в другата банка е въпроса. Защото съм забелязала, че през уикенда като пускам преводи се отчитат парите в другата сметка чак в понеделник.

# 679
Парите ще ги приемат и в събота, и в неделя. Но платежното ще обработят и ще "мине" през системата в понеделник, а в другата банка ще отчетат плащането или понеделник следобед /с рингс/, или вторник сутрин Peace

# 680
  • Пловдив
За мен не били трябвало да важи датата, в която правя превода? В смисъл като имам доказателства, че съм го направила този месец би ли било проблем кога точно са преведени?

# 681
  • Пловдив
Плащането се счита за извършено с постъпване на сумата по сметка на получателя, а не с изпращането.
Дали ще имаш проблем, зависи от случая.

# 682
А щом е важно да е в месеца, защо ще правиш превод - можеш да ги внесеш директно в сметката на получателя /в коя банка е?/. Така веднага ще се отчетат по сметката и няма да губиш време в обработка и превод

# 683
  • Пловдив
Ами аз ще прехвърля от моята сметка в сметката на получателя. Така направих предния месец. Той е от друга банка.

# 684
Да де, ама с прехвърлянето губиш време. Не може ли от твоята сметка да изтеглиш и после да внесеш на каса в банката на получателя?

# 685
  • гр.Пловдив
Някой знае ли къде в града, освен на Лаута, има кътове за барбекю и пикник?
А?  newsm78 Барбекю?Ето още полезно инфо,благодаря!Кога може да си правим?В смисъл има някакъв ред ако има много хора или...  newsm78 предполагам и въглища трябва да си нося или продават там?Отивам да питам чичо Гугъл  Grinning

# 686
Ще ме насочите ли към магазин с разнообразие от партиартикули, че продължавам да издирвам.  Praynig
За детски рожден ден - шапки, салфетки, покривка, покани, чинийки
Ако ти е близо центъра, в началото на главната има един голям магазин за 1 лев в синя сграда. От там наскоро си купих всичко за детски рожден ден - от кутиите и торбичките за подаръците до различните джунджурийки за украса. Доста неща за детски РД съм виждала и в супермаркет Лекси в Гранда.

# 687
Относно банковия превод - от сметка в Уникред в сметка в друга банка/в бг/ би трябвало да мине още с първия трансфер, който е около 11 часа на първи. По правила е по-късно, но от опит минава още с първия трансфер. Ако не в 15 часа. Преводът ще бъде с вальор 01.06.

Барбекюто - мен също живо ме интересува такова място, извън града, с барбекюта и беседки, които могат да се наемат и плащат на час /както е във Варна, София, дори и по малки градове има изградени/, също да има зеленина. За около стотина човека.

# 688
  • Пловдив
Благодаря много на всички за отговорите   bouquet

# 689
Здравейте. Някой може ли да потвърди дали клонът на Фибанк на Княз Александър Батемберг работи утре? Според сайтът им да.

Общи условия

Активация на акаунт