Боядисваме Великденски яйца в очакване на ЮНСКИ слънчеви деца. - тема 11

• 39 008
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
# 646
И аз ще кандидатствам за вестителка!!!!!

# 647
Деси аз честно казано казано нещо не вярвам на цялата история с акушерката нещо не ми се връзват нещата ама хич , но това си е мое мнение

# 648
Незнам....и в новините по нова го казаха....аз още съм в шок!!! Тази жена според мен е за доживотна присъда....

# 649
DilyanaVutova Много кокетна количка ! Браво!
moon_cherry, Успех с ремонта!   bouquet
Какво е това изследване КУМБС?
Mrs Fiore Мислех, че само аз предпочитам корема да ми е възможно по-прикрит. Все още се възползвам да наметна по-широка грейка или яке.
bubentseto  Joy Било е забавно в градината хахах  hahaha
Edna_Me4ta Искам и аз подобен ентусиазъм да обземе ММ.  (завижд, завижд)   bouquet Браво! И аз тези дни ще поработя над реализация на списъка! bowuu bowuu
kokona777 Да, да - ревлива серия няма вече.  Naughty  Дори майка ми била слушала по телевизията, че в 8 месец бебето попивало много от моите емоции и каквато съм аз, такова щяло да е то. Та сега като видя майка вървя така  Grinning Grinning и тя стигна, до заключението, че имам  психични отклонения.  Joy Joy Принципно съм много весел и натрапчиво забавен човек! Дано предам такива емоции. Та и вие да се усмихвате повече през 8 месец!!  Peace Peace
desyy1 Този случай с акушерката е много странен. Или нещо е изкукригала жената, или някакъв личен мотив - я бебе на любовник, я нещо друго. Да пази Господ - добре, че е живо и се оправя!

Да ви кажа - леглото дето ни дадоха се оказа, че е сдало багажа. #Crazy #Crazy Та сега съм в очакване на  това.
Скрит текст:
Спалнята ни е жълто с оранжево и ще пасне супер, а и е много весело.

Също попаднах на една количка в OLX. Звъняхме, ако всичко е наред в неделя ще я огледаме. Стискайте палци. Peace  Praynig
В следващите дни ще отидем за още неща от списъка. Sunglasses Sunglasses

Във вторник съм и на двамата лекари - много вълнуващ ден ще е. До обед на ЖК по ЗК, за да ми пуснат 45-дневния болничен и изследвания. А следобяд на частния доки, за да се срещнем с малката. Само дето още не съм се настроила да говорим за това раждане. Сякаш сама отбягвам темата, все едно няма да дойде време за тая работа  Crazy Crazy Crazy

# 650
Моята беба нон стоп се върти,дупе- глава,дупе-глава.... Вече даже сама си я усещам в какво положение е. В корема ми става едно огромно въртене,усещам я навсякъде\ така познавам,че сменя позицията\ и после ударите започват много ниско долу. Преди седмица пак усетих това голямо мърдане и ритнците започнаха горе,няколко дни по- късно пак същото и долу .
Ама ако ще съм секцио,няма значение как ще е. Аз съм бебе,обърнало се главично седмица преди раждането.

# 651
bubentseto мислех си, че само аз имам проблеми със съня, но явно не е така. Hug Дано нашите бебоци не са като нас ранобудни, че не знам Praynig

Mimko пожелавам ти най-кроткото и усмихнато бебоче!

# 652
  • София
Добро утро, момичета!

Някой ме попита вчера, как е минал на каката РД... Ами според нея - много добре. На 12 вече са доста по-самостоятелни и от мен се искаше само да резервирам места за кино и после за пицария. Е ние с ММ и малкия бяхме също в пицарията, но в най-далечния ъгъл, за да се почерпим и да платим, а бандата празнуващи като хапна и пийна духнаха в парка да играят - от 14,30, та до към 19,30 беше цялото забавление, но накрая всички бяха доволни... а аз за първа година нямам снимки от РД Sad

Със съня, доскоро нямах проблеми, но тази седмица вече два пъти като стана до 00 и после не мога да заспя с часове... Иначе нямам проблеми с позата за сън, все още дори си спя наляво полу по корем.

Не знам в момента бебонка как е разположена, в 28гс беше главично, но от тогава мина много време. Малкият все така си стоя - главично, а каката се обърна в 38 седмица, тъкмо вече психически ме подготвяха за секцио.

Вчера ме беше обхванало гнезденето и затова не съм писала цял ден - извадих всички шкафове с дрехи и падна голямо сортиране, но пък събрах доста неща за махане, другото подредих. На 1 май ще идвам нашите и ще ми донесат бебешките неща, та вече и аз да започна да сортирам, пера и подреждам... а с мебелите кога ще се сдобия - май никой не знае... усещам, че като се обадя, че съм родила и ММ ще ходи до Пв да ги пренася...  Joy

Момичета, днес има училище на 9 Месеца в люлинския мол, ако на някой му се ходи, може да се видим там, аз мисля да се заклатя...

# 653
  • София
Добро утро, мамита!

Kokona777, аз понякога даже не мога да преценя въобще спала ли съм през нощта или не  ooooh!

Mrs Fiore, аз лично не знам как се пуска такава анкета.  Просто реших да предложа някакъв произволен ден и час, тъй като никой не предлагаше нищо конкретно (според мен така става по-бързо самата огранизация, когато се предполага, че ще се съберат повече хора). И съвсем произволно  предложих – 01.05.
За мен няма особено значение кой ден – стига да не съм болна или на лекар, ще направя всичко възможно да присъствам (стига, разбира се, да нямате нищо против).

Edna_Me4ta, браво за покупките! Със здраве да си ги ползвате!

Като се замисля, и на мен ми е време да започна да правя списъче  Blush

Tedi8811, напълно те разбрах. Иначе с някакъв уред ми пусна по 3 пъти въздух срещу зениците, даже мисля, че за налягане измери 11 и 13 Thinking  Както и да е, нали съм си Тома Неверни, вече записах час при друг, да видим. Още веднъж много мерси за инфото!

~Mimko~
, супер сладурска кошарка! Heart Eyes Стискам палци за количката!

Слънчев и усмихнат ден на всички!

# 654
Добро утро, момичета!

Мимко, страхотна кошарка, със здраве да си я ползвате!
Теди, защо не можеш да дойдеш на среща?? Hug Ако си някъде далеч да дойдем да те вземем Grinning ?

Аз реших, че повече бодита няма да купувам за сега, започвам да се оглеждам за ромпъри, че ми бяха изключително удобни с баткото. Но нищо не си харесвам. Да не говорим, че 20 лв ми се виждат много.

Онзи ден се замислих, че нямаме шкафче за дрешките на бебка. Физически имаме 2 шкафа, но не знам къде да преместя нещата от там Crazy . Освен това изобщо не сме решили къде ще спи това бебе. Отдавна не сме били на толкова различни мнения с ММ. И за да не се караме не повдигаме и темата Joy , обаче на мен ми е неспокойно.
Освен това и за маца се тревожа. Не признава никого, освен мен. До ММ почти не се доближава и само ходи по мен и мяука да я гушкам. Как ще се гушкаме всички като се роди бебка, не знам. А толкова жално мяука, че не мога да я оставя Rolling Eyes .

И аз влизам в осмия месец другата седмица Party Party .

# 655
Добро утро!
Оооо,Кокоna777 при мен съня е само легенда Simple Smile Цяла нощ съм чистила кухнята с вълшебните гъби,е кухнята сега е като нова,но пък аз съм като смазана.
Днес мисля да продължавам с прането на дрешките на беба,да не ви казвам какъв куп за гладне ме чака,на нашите дрехи и има и чаршафи  ooooh!
Вчера купих билети за цирк Балкански,няма да коментирам цените,но дано поне си заслужава. Програмата на първо четене изглежда интересна.
Аз след 12дена влизам в 9 месец

# 656
hailie заповядай . От Троян съм ще те водя на минерални бани ако дойдеш Simple Smile
За маца не се притеснявай внимавай саммо първите 1-2 седмици да не се вре много много в бебето после вече може и двамата да си спинкат . Аз така се притеснявам за кучетата те навън си живеят ама като са свикнали милите всеки ден да ги водя на разходка а също и не знам  ММ как ще се справи с тяхното хранен докато съм в болницата , че те са с големи претенции и без мен не могат само мен признават и знам , че ще им е много мъчно , защото никога не съм ги оставяла за повече от 12 часа и като се завърна е една радост едно чудо . Ама няма как ще се нагласим с времето някак си.
На мен пък ми остава още малко да вляза в 9ти месец броя дните . В

# 657
  • Варна
И на мен ми остават малко дни до 9тия и нямаам никакво търпение, а и ще съм по- спокойна вече, че ако реши да излиза ще е "в норма" .

Момичета, как ги броите, че влизате в осмия? Не го ли завършвате и да влизате в деветия?  newsm78

# 658
И на мен ми остават малко дни до 9тия и нямаам никакво търпение, а и ще съм по- спокойна вече, че ако реши да излиза ще е "в норма" .

Момичета, как ги броите, че влизате в осмия? Не го ли завършвате и да влизате в деветия?  newsm78

Ако са с термин в края на юни,баш в 8 м влизат Simple Smile

# 659
  • на пясъка при черупките от миди

Емили, на първата страничка от темата има една табличка - коя седмица на кой месец отговаря.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт