За мъжете и брака

• 26 462
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
стига с тия дететгледачки дето мъжете трябвало да ги наемат  tooth ...

Нали вие искате те да работят на друго място? Поне аз така разбрах. Може да е същата работа, но да виждате кеш. Т.е. жена ти да иде да прави абсолютно същото, но с друго дете, защото като гледа вашите не го считате за работа и принос в бюджета.

Аз не разбирам като искате да наемем детегледачки що мрънкате кат си наемем и любовница?
Че трябва да сте благодарни на любовницата затова че не искаме секс и внимание от вас и спокойно може да се наслаждавате на ,,главоболието,, си Simple Smile

Ами ако имате нужда и си го решите, защо не? За теб любовница, за нея любовник и готово  Peace
Мен глава не ме боли, не говори в множествено число  Simple Smile

# 526
,,.
Ти жена с пари видял ли си? Щото аз не съм. Повечето са захлебили покрай бивш съпруг или дърт любовник.
Останалите 90% вият кат вълци от глад откак започна кризата. Един колега казва ,,добре че дойде кризата, свали цените на красивите жени,,.

Можем само да те съжаляваме с какви жени комуникираш  ooooh!

Написала си го преди мен. Казвам само "+1". Обкръжението на господина явно е плачевно. Разбирам го напълно.  Tired

Мъжът ми често казва, че има много мъже, които избиват комплекси и това е един от начините.  Laughing

Дай Боже всеки мъж да си избива ,,комплексите,, с 18-годишна жена и 18-годишно уиски. Ма не е до комплекси а до киселото грозде.

Дърта кола и дърта жена никой не ще АКО МОЖЕ да си позволи нова.

Е да, ама Господ не дава на всички, само на единици. Не е за всеки да си пие 18 годишното с  18 годишната, та киселото грозде е за тези, които гледат и мечтаят у бг маминия форум, че Господ и на тях щял да даде, па и всеки ден на всичкото отгоре.

# 527
Аз не разбирам като искате да наемем детегледачки що мрънкате кат си наемем и любовница?
Че трябва да сте благодарни на любовницата затова че не искаме секс и внимание от вас и спокойно може да се наслаждавате на ,,главоболието,, си Simple Smile

Да, ама по закона на Мърфи, като го насърчиш в търсенето на любовница, той ти вика :"ама аз искам теб, не друга". Та егати насладата от "главоболието", егати чудото.

# 528
стига с тия дететгледачки дето мъжете трябвало да ги наемат  tooth ...

Нали вие искате те да работят на друго място? Поне аз така разбрах. Може да е същата работа, но да виждате кеш. Т.е. жена ти да иде да прави абсолютно същото, но с друго дете, защото като гледа вашите не го считате за работа и принос в бюджета.

не ние искаме !!! вие трябва да работите за да ядете , никои не е длъжен да ви храни ..
това е изходната позиция , на равните права ..

нима си мислите , че мъжете ви работят защото вие искате те да работят  tooth
мъжете ви работят , защото ако не работят няма да има какво да папат ... същото е и за вас ..
ако искате да папкате .. работите , ако не искате ... стойте гладни и така ..
в бг се работи за да се папка .. за повече екстри се работи на две три места .. не става само със седене дома .. и гледане на телевизор

# 529
Да бе, да, къде са тия, жени дето стоят и гледат телевизор...
На някой май се е паднала късата клечка!
Или се движи в кофти среда.
 hahaha

# 530
Ама вие, тукашните двама мъжове, имате претенции за нещо, което по-скоро е изключение. Аз почти не познавам жени със семейства, които не работят - в България. Истината е, че семействата имат нужда и от парите на жената. Не изкарва достатъчно средностатистическият български мъж, за да издържа сам семейство. Може временно жената да е безработна, защото не може да си намери работа, но това е временно - в общия случай. По същия начин се случва и мъжът да е безработен. А че си ползват майчинството първата година почти всички жени в България, а втората година почти всички от тези с по-ниско заплащане, е икономически обосновано и най-често мъжете им напълно ги подкрепят за това.

# 531
Точно, точно.
Отживелица е неработещата жена.Не е модерно.
В момента, сякаш, по-масово,мъжете по-трудно се социализират.
Девалвиране на мъжкостта!
 Heart Eyes

# 532
Интересно, как още не съм се гътнала от глад .....от 12 години не работя.    Joy

# 533
Че защо ти е да работиш...ти си в друга социална среда.
 Laughing

# 534
  • София
Скрит текст:
,,.
Ти жена с пари видял ли си? Щото аз не съм. Повечето са захлебили покрай бивш съпруг или дърт любовник.
Останалите 90% вият кат вълци от глад откак започна кризата. Един колега казва ,,добре че дойде кризата, свали цените на красивите жени,,.

Можем само да те съжаляваме с какви жени комуникираш  ooooh!

Написала си го преди мен. Казвам само "+1". Обкръжението на господина явно е плачевно. Разбирам го напълно.  Tired

Мъжът ми често казва, че има много мъже, които избиват комплекси и това е един от начините.  Laughing
Дай Боже всеки мъж да си избива ,,комплексите,, с 18-годишна жена и 18-годишно уиски. Ма не е до комплекси а до киселото грозде.

Дърта кола и дърта жена никой не ще АКО МОЖЕ да си позволи нова.

Бъди сигурен, че малко мъже над 30г. биха се занимавали с 18 годишни тийнове, които не знаят още какво искат.  Wink Стабилен мъж, със стабилна професия, обикновено търси стабилна жена и стабилна любовница, а често и 2 в 1.  Wink
Била съм на 18г. преди не толкова много години и са ми ясни потребностите на тази възраст.  Laughing

# 535
Т`ва с потребностите много яко!

# 536
  • София
Не знам, защо оставате с впечатление, че всеки мъж иска 16-18 годишна. И всяка жена иска 20 годишен. Tired
Ако някога ми се наложи да си търся любовник, бих избрала поне 30+. По ред причини. Не бих се спряла на младеж 20+ напр.

# 537
Мъж почне ли да влиза в бгмама и то в темите да обсъжда брак, женене и семейни отношения, яко го е закъсал , това ми е достатъчно на мен, няма нужда да слушам обяснения и фантазии  ooooh!

# 538

не ние искаме !!! вие трябва да работите за да ядете , никои не е длъжен да ви храни ..

мъжете ви работят , защото ако не работят няма да има какво да папат ... същото е и за вас ..
в бг се работи за да се папка .. за повече екстри се работи на две три места .. не става само със седене дома .. и гледане на телевизор

Ама защо говориш в множествено число Simple Smile аз работя и винаги съм работила. Разбирам, че имаш семейни проблеми, но това, че не можеш да ги разрешиш е твой проблем, не го прехвърляй на другите, няма да помогне... Размножаването също не е задължително, можеше жена ти да си работи и да нямате деца. Ето, няма деца, няма проблем.
Или да работите и двамата и да се редувате в грижите вкъщи.
Варианти много, всяка двойка намира своя начин Peace явно у вас ти не си имал думата, затова си така  те мъчи положението, но както казваш - за да стане нещо, трябва да се работи по него, с мрънкане във форума и обясняване на непознати жени колко са мързеливи, затова, че са били по майчинство за 2 г. (като през първата даже са си получавали почти пълната заплата...) няма да се оправят отношенията ви...

# 539

Ама защо говориш в множествено число Simple Smile аз работя и винаги съм работила. Разбирам, че имаш семейни проблеми, но това, че не можеш да ги разрешиш е твой проблем, не го прехвърляй на другите, няма да помогне... Размножаването също не е задължително, можеше жена ти да си работи и да нямате деца. Ето, няма деца, няма проблем.
Или да работите и двамата и да се редувате в грижите вкъщи.
Варианти много, всяка двойка намира своя начин Peace явно у вас ти не си имал думата, затова си така  те мъчи положението, но както казваш - за да стане нещо, трябва да се работи по него, с мрънкане във форума и обясняване на непознати жени колко са мързеливи, затова, че са били по майчинство за 2 г. (като през първата даже са си получавали почти пълната заплата...) няма да се оправят отношенията ви...
smile3555 tooth

Общи условия

Активация на акаунт