За мъжете и брака

• 26 177
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Да, това личи и  в обществените  нагласи. Все по- малко  стават двойките, които  се бракосъчетават, за сметка  на  съжителството  на  семейни начала.

# 16
Да, това личи и  в обществените  нагласи. Все по- малко  стават двойките, които  се бракосъчетават, за сметка  на  съжителството  на  семейни начала.

За съжаление все по-малко хората се обичат...
А как ще научат децата си да обичат и бъдат обичани когато пораснат...

# 17
  • гр. Варна
За съжаление си прав.

Мнението ти за брака съвпада 1:1 с мнението на моя мъж
Заедно сме от 3 години - говорим свободно за второ дете, но повдигна ли темата за брак - все едно го пронизвам с 8мм  ooooh!

# 18
  • Tам през Атлантическия океан
Като толкова няма значение и е все тая , защо  въобще го обсъждате това   Rolling Eyes

Всичко е въпрос на избор  и важното е да сте в мир със себе си  Wink

Scooba
Говори от ед. ч  Wink не бъди 'говорител' на хората  Wink

# 19
Една стара и любима тема която винаги я поствам  в подобни теми  Mr. Green

Скрит текст:

# 20
  • в дяволитите очички на моето тормозче

Бракуването  или небракуването   не мисля, че  има кой  знае  колко  общо  с обичта  между хората Simple Smile Брачната  връзка е  полезна  само  в случаи  като  този: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=837040.0;topicrefid=19

# 21

Нещо ви изби на романтика ми се струва  hahaha
Няма никаква връзка м/у двете неща. Много хора сключват брак без любов, както и са много тези, които се обичат и не намират причина да сключат брак. За преди - преди просто се знаеше, че такъв е редът, щото иначе "какво ще кажат хората". Сега не им пука какво приказва комшийката и нещата опират до личен избор.

Да не говорим, че едно време са се женели, за да правят секс, вие представяте ли си в онези времена кои родители ще позволят на дъщеря си да живее с някакъв мъж?  Joy

Скрит текст:
- Тате жени ми се!
- Сине, малък си още поживей си пък тогава.
- Не ща тате, искам да са женя сега!!!
Намерили му булка, оженили го, идва след един месец:
- Тате, прав беше. Не ми се женило, е*ало ми се е...

# 22
Да де ма дори в наши дни жените се вълнуват дали ще им предложи брак.
То е манипулиране, то е тръшкане, заплахи, само и само мъжа да предложи.

А и заглавието на темата и живота намекват че мъжа не ще брак, той може и така да си е*е, пардон живее с жената...

# 23
  • Най-красивата страна
Моята приятелка живя 5 години без брак и забременя.Когато беше в 6 месец, господина и каза,че е много влюбен в друга жена и буквално я изгони.Намерил и даже квартира,защото тя нямаше къде да отиде.Бебето се роди наскоро и тя се надяваше,че той ще дойде поне да го припознае.Да ама не.
На изписването отидохме само аз и съпруга ми.Таткото не дойде.Той чака друго бебе от новата си жена.
Да,знам,че приятелката ми сега може да го осъди ,но той и дава пари всеки месец/голяма сума/и тя си мълчи.Той не пожела да види сина си.

Ако имаха брак той нямаше да се отърве толкова лесно. ThinkingЩяха да запишат детето с неговите имена без даже да го питат.

# 24
Сигурно си предложил на някоя и тя ти е отказала  Mr. Green

Crazy

Верно много горчив опит имаш Rolling Eyes Съжалявам.

# 25
Сигурно си предложил на някоя и тя ти е отказала  Mr. Green

Crazy

Верно много горчив опит имаш Rolling Eyes Съжалявам.

Ееее не спря да ме ядеш Дессс   bouquet
Предложих - прие.
Не е там проблема

# 26
Моята приятелка живя 5 години без брак и забременя.Когато беше в 6 месец, господина и каза,че е много влюбен в друга жена и буквално я изгони.Намерил и даже квартира,защото тя нямаше къде да отиде.Бебето се роди наскоро и тя се надяваше,че той ще дойде поне да го припознае.Да ама не.
На изписването отидохме само аз и съпруга ми.Таткото не дойде.Той чака друго бебе от новата си жена.
Да,знам,че приятелката ми сега може да го осъди ,но той и дава пари всеки месец/голяма сума/и тя си мълчи.Той не пожела да види сина си.

Ако имаха брак той нямаше да се отърве толкова лесно. ThinkingЩяха да запишат детето с неговите имена без даже да го питат.

И какво от това? Ако имаше брак щеше да плаща мизерните 80-120 лв но детето му пак ще расте без баща - да го погали, да го нашамари като порасне... Защото е безотговорен.
ОК, кръшни, развявай го кат те тресне мъжката критическа но не можеш да изоставиш детето си, заради друга женска или за единия нагон
Също толкова лесно щеше да се отърве според мен.

# 27
  • Най-красивата страна
Детето щеше да носи имената му.
Нямаше да пише'' Баща неизвестен''.

# 28
Детето щеше да носи имената му.
Нямаше да пише'' Баща неизвестен''.

Извинявай, не знаех че така пише Sad
Ето такива п**ки дават лошо име на мъжете.

Тя може да го осъди за бащинство мисля, чрез тест. И детето ще носи имената му, защото е негово.
Но дали си заслужава да носи името му...

# 29
  • Най-красивата страна
Друго ,което ми прави лошо впечатление е когато чуя мъж да каже'' Ние с приятелката ми живеем заедно от много години и имаме 2 деца.''
Така се представиха новите ни съседи....
Вярно,че нямат брак,но все пак две деца му е родила тази жена....

Общи условия

Активация на акаунт